Najgori astrolozi

• Odgovora: 26
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
Odg: Najgori astrolozi
« Odgovor #10 poslato: 11:50:26, 31.Avg.2011. »
Ne znam da li smo mi hrabri ali ti najgori astrolozi sigurno jesu.   Kad mogu da izadju u javnost i lupaju o tudjim dusama i sudbinama  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže hekata

• *
  • 7
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 21:45:22, 29.Sep.2011. »
Necu da prozivam i etiketiram, ali ima malo dobrih, posvecenih i savesnih.
Najezim se kad vidim polupijane kako gostuju po medijima (nemam nista protiv), dele savete i prognoziraju a iza toga pohlepa, vi i vas problem ih ne zanimate vec vas novcanik..

Niko nije gadljiv na novac ali nije mi jasno ko te ljude forsira, kako dodju do te stolice na tv ekranu....stvarno je potreban biti u narodu se kaze obraz - djon.

Klovnovi su uvek zabavni, a sve to sto uglavnom vidim nije ne znanje vec poluznanje. Kada smo na POLU od necega znamo gde smo.
Nisam astrolog ali me astrologija zanima i verujte da toliko anonimnih, skromnih (ne hvalisu se i busaju) sam upoznala....ali kako ih prepoznati u moru raznih?

Drugo, mislim da ovo mozemo da preformulisemo u poznate i nepoznate.,,skoro me je prijatelj pitao da li znam nekog POZNATOG da mu preporucim,,,nisam imala koga, vise cenim nepoznate, zaljubljenike,posvecenike, pa i neka naplate uslugu koja vredi.

Bih davno kod jednog poznatog (muskarac), imam utisak da me je namerno navodio na krivi put...posle niza godina ga sretoh...nije mu bilo prijatno.
Necu mu reci ime jer ne zasluzuje reklamu, bavi se astrologijom..drzi skolu, prodaje knjige a uz put prevari neku neuku dusu.

Ovo bese moj monolog ali mislim da ce biti na korist ljudima koji ne mogu da se snadju

pozdrav

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #12 poslato: 13:36:13, 09.Okt.2011. »
Forsiraju ih urednici ili vlasnici te televizije jer i oni zgrcu lovu od toga  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže hekata

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 22:29:02, 14.Okt.2011. »
naravno,  business deal pre i posle svega.

A traju koliko lak na mojim noktima. 

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #14 poslato: 23:50:07, 04.Apr.2012. »
Ne znam sta ce ostali da kazu, ali mislim da nije u pitanju hrabrost.  :namigivanje:
Donekle si u pravu ali ako ne kazemo ko nam je uzeo novac ili ko nas je pevario znaci da ni sebe ne volimo  (*o*)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #15 poslato: 16:04:32, 06.Apr.2012. »
Neka im kažu u lice, a ne preko foruma.  8)

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #16 poslato: 19:54:30, 06.Apr.2012. »
Da li jos neko ima neka losa iskustva i sta je to sto jednog astrologa cini losim?  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • SuperLady
« Odgovor #17 poslato: 21:53:47, 30.Sep.2012. »
Najgori su oni koji ne čine dobro za ugled svoje profesije. Diplomatski odgovor 8)

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #18 poslato: 14:21:51, 25.Dec.2012. »
Da li jos neko ima neka losa iskustva i sta je to sto jednog astrologa cini losim?  (mah:mah)

Preterivanje u razotkrivanju misterija jednog horoskopa jer ni astrolog nije Bog

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #19 poslato: 17:01:29, 02.Jan.2013. »
Preterivanje u razotkrivanju misterija jednog horoskopa jer ni astrolog nije Bog
Mislis nije svemoguc??  (mah:mah)
Kepler

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000