Rodjendanski solar :)

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
Rodjendanski solar :)
« poslato: 12:12:47, 11.Jul.2011. »
Eh kako je meni danas rodjendan,a Charobnjak nece svoje Račiće ( i Račice naravno   ;D) zapostaviti, bilo bi lijepo kad bi bacili oko na moj rodjendanski solar i rekli mi nesto lijepo,onako od srca :) (lova,faks,ljubav,putovanja,poslici,ma sve me zanima)  :)  (mah:mah)

Uploaded with ImageShack.us

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
Odg: Rodjendanski solar :)
« Odgovor #1 poslato: 15:20:19, 25.Jul.2011. »
Ni 2 sedmice poslije niko nista ?  :-[ A joj stvarno ste neki  :no: :no:

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 10:40:40, 17.Okt.2011. »
Natalnu ne mogu da ti otvorim  (*o*)

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 22:06:27, 17.Okt.2011. »
Natalnu ne mogu da ti otvorim  (*o*)

natalna

solarni :) ajde pogledaj mi :)  (e*e) (e*e)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 23:00:52, 19.Okt.2011. »
Mnogo pitanja, a ti nisi pocela sa analizom....   ne znam kako mislis da ti neko izadje u susret  (*o*)

Evo pogledacu deveto polje...
Dok tranzitno Saturn setka devetim poljem ne moze se ocekivati uspeh, a da se ne uci. Cak i utroseno vreme i energija moraju biti pravilno rasporodjeni inace Saturn ce naci zamerku  :namigivanje:
Jupiter u devetom solarno donosi srecu ali opet kvadrat sa Merkurom koji je prirodno vladar tvog devetog...  znaci ne sme biti lufta kad se spremaju ispiti svaki minut i sat moraju biti dobro organizovani i isplanirani...   znaci posao, svakodnevnica i sve ostalo u simbolici Merkura moze biti ometajuci faktor za studije.
Ukoliko bude ovako kako ti savetujem mozes dosta toga da zavrsis na faxu cak najvise u odnosu na ostale solarne periode...   (mah:mah)

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 23:52:11, 30.Dec.2011. »
Ma pisem diplomski,imam praksu i jos jedan ispit :)
Najtezi ostao na kraj,nikako da ga polozim...
sto se tice moje analize,tek sad bi i trebalo da bude ok..negdje sam procitala da se faks obicno privodi kraju kada saturn pravi trigon na vladaoca 9 polja :) a  to je meni sad ovaj period bas :) pa bi trebalo da bude sve uredu,uci se,radi se,bice ok

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 00:14:14, 31.Dec.2011. »
Ovo je solar u kome ces i da diplomiras jer vladar devete iz natalnog je sekstil sa saturnom u solaru,mars vladar devete iz solara je u trigonu sa saturnom solarno i saturn trenutno tranzitira i pravi trigon na merkura koji je vladar tvog devetog polja  (mah:mah)
Gledaj da diplomiras dok saturn ne udje u desetu kucu jer ce te on posle nagraditi (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 18:41:07, 01.Jan.2012. »
Ovo je solar u kome ces i da diplomiras jer vladar devete iz natalnog je sekstil sa saturnom u solaru,mars vladar devete iz solara je u trigonu sa saturnom solarno i saturn trenutno tranzitira i pravi trigon na merkura koji je vladar tvog devetog polja  (mah:mah)
Gledaj da diplomiras dok saturn ne udje u desetu kucu jer ce te on posle nagraditi (mah:mah)
Uglavnom se slazem  :namigivanje:

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 23:04:03, 01.Jan.2012. »

Jeiiiiiiiiiii ! Super je znati da ima pozitivnog vjetra u ledja :)
Ma nadam se da cu to vise rijesiti,II parcijala mi je 28.januara,a zadatak 6.februara...tako da od ove sedmice krecem sa spremanjem :) Drzite mi palceve :*

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 23:45:19, 01.Jan.2012. »
I da,dok sam jos uvijek ovdje,ima li kakvih naznaka astroloskih da ce doci do braka u ovom solaru,odnosno do mog rodjendana ? Sa jedne strane znam da je to prirodno i da je normalno,ali s druge strane bas se bojim promjene :S

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000