Šmišin solar + Venerin povratak 2007

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Šmišin solar + Venerin povratak 2007
« poslato: 18:14:22, 04.Jun.2009. »
http://i421.photobucket.com/albums/pp291/Miss_Van_Hellsing/solar%20charts/0708solar.gif

• Ovo je godina kada sam ostala u drugom stanju [u stvari iako nisam znala, već sam nedelju dana pre toga bila trudna ~ što i ukazuje Mesec O° Mars u Raku u separaciji u Solaru]
• solarni Uran na vrhu V polja 180° natalni Mesec = iznenadna trudnoća + 90° solar Jupiter O° natal Neptun = nisam ni znala da sam trudna + nisam bila preterano srećna zbog toga kada sam saznala.
• Venerin povratak + solarni Asc' O° te "Venere" = godina ispunjena brojnim emotivnim situacijama 90° solarna Fortuna i natal Čvorovi = raskid i kasnije i gubitak oca bebe.
• solarni Merkur O° natal Asc' O° natal Uran pa 90° natal Saturn iz IX polja = puno radila i čitala o astrologiji, puno toga i naučila, a takodje sam i otkrila do tad totalno neistraženi svet dece i knjiga o njima i uhvatio me je ogromni strah da se neću snaći u svemu tome.
• solarni Pluton 180° natal Mars 120° natal Merkur 120° natal Jupiter O° Hiron = gubitak partnera u saobraćajnoj nesreći i potpuna transformacija ličnosti posle toga.
• solarni Jupiter O° natal Neptun 90° natal Mesec = veliko razočarenje u muški svet usled puno laži i otkrivanja nekih tajni.
• solarni Mesec O° Mars 90° natala Sunce O° Pluton i 120° natal Asc'O° Uran = trudnoća, ali i sukob sa ocem koji nikako nije prihvatio moju trudnoću [niti i danas prihvata to sve što se desilo]
• solarni Ic' šira O° natal Asc' pa 120° solar Mesec O° Mars u natal IX polju = prodaja stana u kojem sam odrasla, promena mesta boravka i kupovina druga tri stana.
« Najnovija izmena:: 20:35:50, 04.Jun.2009. Šmišonja »

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Šmišin solar + Venerin povratak 2007
« Odgovor #1 poslato: 20:00:20, 04.Jun.2009. »
Link ne radi.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Šmišin solar + Venerin povratak 2007
« Odgovor #2 poslato: 20:36:17, 04.Jun.2009. »
Sad radi. Zamenila sam link sa čartom. Hvala na opomeni.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000