Tom, zezeam se bre a ovo drugo za posao neznam sta da ti kazem... nauci neki strani jezik i pali odavde
jos nesto: ako primetis da ti se riba nabacuje iskuliraj... jer sobzirom da nisi dovoljno IN mozda tripujes da te zeli (da te izdzava

) , a oce one tako da testiraju ako tripuju/provale da ih zeli tip koji im se ne dopada pa da znaju kako da mu se postave u buduce! iskuliraj dan dva, zaobidjes lokaciju gde je ona cesto, pa ponovo se vidite popricate, i nakon mesec dana kad vidi da si ono sto njoj odgovara a i ti ako vidis da ne menja stav prema sve vise oko tebe gnjavi te lupeta nesto samo da bi pricao sa njom da je nasmejes, to je to - dopadas joj se samo, treba znati pravi momenat sta i kako pricati da bi ste se uslihtali jedan drugom, kako ces znati? lepo, na greskama se uci

padnes kod te prve kod druge takodje ali u drugaciju situaciju...dok sam ne osetis kako i sta, prilagodis se igri i blabla malo komplikovano da se objasni jer to je vise praksa koja se stice vremenom, kroz godinu dve, gde ces napokon sa nekom stotom

napokon imati neku normalnu vezu a do tada bitno je da si sto vise u kontaktu sa raznim osobama, ljudima i sigurno siriti krug prijatelja ...i prijateljica, veza ide spontano i kao sto rekoh ne mora da znaci da nista neces bocnuti do godinu dana pisao sam o tome! pre nego sto izadjes u grad kupi kondom obavezno u apoteci jer se tamo bolje cuvaju nego po trafikama, Durex Performa (da ne prsnes brzo), Extra Safe (kao sigurniji jer deblji od Classic koji je tanji da bi imao bolji osecaj) i ne boji se ako te tripovana drolja iz drustva povuce negde da te zadovolji, opusti se i pokusaj da ne mislis na to dok ti radi da ne bi sr*la posle pred svima da nikada nisi j***, 5min minimum! pitas se "sta radim ako puknem za 2min ili mi vidi da nije veci od 18cm?" recicu ti:

tj. imas DVA izbora
1. bitno je u svemu da pokazes da imas *M* tako sto ces da drmnes pivce za zivce

kasnije kad naucis (bez piva) da budes opusten pri svakom sr*anju i naucis da pricas, neces biti nikome zanimljiv da te ubacuje nesto i odbija iz drustva itd....
2. padni nisko, sedi, usput uvezbaj levu i desnu ruku da te kasnije ne bole! izoluj se kao svaka pi*ka i na kraju se rokni!
uhhhh....... vruce je da komentarisem vise .....jedva ti ovo napisao mozda ne bas najbolje .... zzzzzzzz