# Ne razumem!

• Odgovora: 98
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Лав

• 1 825
  • 2
  • Pol: Muško
  • .-.
Odg: # Ne razumem!
« Odgovor #70 poslato: 12:51:02, 11.Jul.2011. »
Bolje ti je da sad nades posao, zanimaciju, da se ne opterecujes necim sto ce spontano naici.

Слажем се...али је битан физички изглед. Паре нису...она која те воли, њу не интересују новци :D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #71 poslato: 13:18:17, 11.Jul.2011. »
Слажем се...али је битан физички изглед. Паре нису...она која те воли, њу не интересују новци :D

Ona koja te voli i ne interesuje toliko kako izgledas, sve dok ne smrdis.  ;D

Sto se tice novaca, ne pricamo ovdje da treba imati milionce na racunu, nego da se necim bavi. Besposlicare, niko, ama bas niko ne zeli.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #72 poslato: 22:16:44, 16.Avg.2011. »
Pozdrav.
Nisam bio kući par nedelja...

Preko nekih durgara do sada sam upoznao 6 cura sa kojima sam pričao, nešto malo na kratko (ko si, odakle si, čime se baviš, koga poznaješ)... viđali smo se u društvu 2-3 puta i svaka je rekla da sam fin i dobar dečko :)

Kod 3 od tih 6 cura sam video silne kontakte u njihovom mobilnom i pitao svaku kada stižu da obiđu toliko prijatelje. Nisu mi odgovorile samo mi tražile broj mobilnog, da ubace i mene. Nemam mobilni, pa sam im dao fiksni broj. Ali :( ništa se ne dešava............ uopšte me nisu zvale, prošlo je 20 dana! Zvao sam svaku, jednu za drugom, zvoni im mobilni nijedna se ne javlja! Čudno! Nemoguće da svaka dži isključen zvuk, ili ako su bile van svog mobilnog, zauzete, kako god, nisu videle propušten poziv??? Isto tako i drugovi mi se ne javljaju... izgleda da polako ostjem sam. Zašto? Jer nisam kao oni?!

I kada sretnem te cure negde kao da se prave da me ne vide ili ako je pozdravim iz daljine dignem ruku, prilazim da se pozdravim, da popričamo i zanimljivo svaka isto radi - uzima mobilni i javlja se, zove, ne gleda me, dok priča sa nekim ubrza korake i menja pravac kretanja...

Šta to sve bi moglo da znači?!

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #73 poslato: 12:34:03, 20.Avg.2011. »
izgledas mi kao da ces na kraju krajeva dici ruku na sebe.... :( da se pomerim sa mesta!

vidi... neke osobe nemaju informacije (za razliku od tebe ne pokusaju da dodju do njih) i da ostvare ciljeve ili su bili veoma uspesni u zivotu pa izgubili - onda izvrse samoubistvo, umesto da se bore (ono sto trazis, pre ili kasnije dobijas). ti si dobio informacije mozda si radio po tome i na kraju nista nije ispalo, znaci da ti je nesto promaklo :) ....budi muskarac (za te cure koje zelis) i hrabro kreni u borbu (istrazuj,experimentisi) ti si glavni za svoj zivot!

btw: procitaj tvoj predhodni post i ovaj.... stani pred ogledalom i porazgovaraj malo sam sa sobom!

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #74 poslato: 04:46:58, 22.Avg.2011. »
Fakat si ih pitao kako stizu obici sve te prijatelje?  ;D

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #75 poslato: 13:00:09, 22.Avg.2011. »
1000 kontakta kod ribe na mob - to ti ono da se hvali koliko je ona trazena riba (jer ima komplexe neke), inace se nikom ne javlja samo prijateljima i pajtosima :)

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #76 poslato: 13:22:24, 22.Avg.2011. »
eh sad video.....da ne pravim veliki offtopik u temi "Srodne duse" pa da ti ovde odgovorim na tvoj komentar:

verovatno gledas one koje traze jako zaznute tipove, one koji su pod kintom -voze besta kola itd ako nisi takav tip pa normalno da te odbijaju te cure + radis po svome jer neslusas sta ti se pise!

-te devojke koje su lepe, zgodne, pedantne i idu sa klosarima (su uglavnom sponzoruse! one ne biraju ko si, sta si, jer im je lova na prvom mestu)

-debele mrcine i klosari (mogu biti lovatori ili lazovi, ili jedno i drugo)

ti - kazes da si punacak, nemas posao (bez love si) hoces devojku nazalost jos ne mozes... ali ovako za sex sa nekom sa zurke, mozes....samo ako znas koje par reci da im kazes na uvo ;) i ona te sama uhvati za ruku i odvudce na sigurno mesto, da vas niko ne vidi... zavrsis za 2min i palis dalje sta te briga ;) e tu sta ce biti zavisi od ribe, moze da te juri da joj das broj ili da te vredja pa sta? i onako takve guske jure lovatore i loze se na bajke tako da nije bitno koliki ti je i koliko mozes da izdrzis. Da ti klekne na kolenima SLOBODNO se upusti u to sta te briga...

vise ti ne pisem: procitaj ponovo ovu celu tvoju temu "Ne razumem" i kada ti napokon sine, kasnije mozes otvoriti novu temu "Razumem" i pisati svoje uspehe :)

"imati love" i/ili "biti zabavan" su samo magnet da privuces curu i krenes u caskanje, na dalje imas dva pravca do veze:
1. kazes joj prave reci koje ce je naterati da te ona odvuce u svoju sobu! i nakon sexa se upoznate/smuvate :~)
2. ako neznas tako brzo odna to dodje spontano, do tada ona ce sigurno biti sa drugim u krevetu zato gledas da joj budes svakog dana sve ludji i naravno vodis je u grad provodis je itd, a to kosta trba ti cash!

isto tu mora da imas iskustva da procenis ribu kojoj bi sta mogao da pricas ili nista, jer ima koje su se naslusale svacega i znaju kako su prolazile, i njih nisacim ne mozes privuci osim ako imas nova kola i duboke dzepove ; imas ribe lepe slatke ali su jako duhovite, ne zaklapaju, obicno imaju ludacko drustvo, to ostavi moras za nju biti bas za*eban tip...jer takva da te procita mogla bi da se poigra sa tobom samo da bi te ispalila = npr. pricom (pitanjima obrce okrece situaciju zeza te) umori te i dovede te do toga da jednostavno sam sebe spustis ili ona odma te spusti sa dve-tri reci a ti sednes na zemlju... imas klinke koje su tako zeznute, pazi da se ne obrukas u nekom drustvu... ovo ti najcesci slucaj ali ima svasta, ne mogu da ti nabrajam.

da ti ne bi upao u tako nesto, za pocetak izbegavaj vezice jer ce ti biti bula kada riba vidi da se ne mozes povaditi iz zeznutog drustva. prvo pronadji drustvo i nauci da pricas da se zezas time pojacavas mastu pa pricas bajke, izmisljas viceve i tako postajes privlacniji devojkama, jer one vole da se smeju. i kao takav usavrsen u govoru i zezancijama ces lakse naci posao - nego problem, nece niko da te prihvati za drustvo jer kao sto kaze Alicia "Besposlicare, niko, ama bas niko ne zeli." Kako steci govor...na tebi je Tomo da se snadjes, imas skoro 30 godina! :)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #77 poslato: 19:31:23, 22.Avg.2011. »
misha, slazem se.  ;D

Tomislave, nemoj da zvucis ocajno. Tvoja situacija nije losa, zdrav si, to je najbitnije. Sposoban si da napredujes, u svakom polju.

Nemoj da sjedis u svom kutku i da razmisljas sta pogresno radis.

Kreci se medu narod, posmatraj... mozda nesto i naucis.

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #78 poslato: 18:11:02, 23.Avg.2011. »
Dobro... a koje su to par reči, ako je tajna pošalji mi na P.P. ili mi napiši kako ih mogu saznati? Od drugova nikada nisam čuo. I kada sam ih pitao niko se ne seća! :(

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #79 poslato: 18:15:13, 23.Avg.2011. »
Tomislave, je l` se meni cini il` nas ti ... zezas?  :290:

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000