# Ne razumem!

• Odgovora: 98
Stranice: « 1 2 3 4 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: # Ne razumem!
« Odgovor #10 poslato: 22:41:12, 16.Maj.2011. »
Koliko sam moćan jedino koje bi mi odgovarale su ružnoće neke koje ninašta ne liče, smešno izgledaju i neznaju ništa, kao ja :( a za takve siguran sam da ne treba biti mnogo uporan jer one jedva čekaju da im neko priđe... fuj!

Ali one koje se meni dopadaju... eh, daleko je more! Ne vredi cveće ni lepe reči... moram da razvijem stomak, telo, pa da se zaposlim i da zarađujem dobro a za postignut uspeh sa ženama, u poslu itd sigurno za 30ak godina ako ne i više... mnogo trebam raditi na sebi, mnogo!

Ne želim da se opterećujem više sa ovim, jer se bojim da ne završim u ludnici...

ćao!
Sto vise izlazi i doci ce i tvojih pet minuta  ;)

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 03:40:48, 17.Maj.2011. »
Pa izlazio i prilazio ali ...izgleda suđeno mi je da gubim... osetio sam to!
Znaš i sam da ne može svako da učini nešto ma koliko se trudio :( jer je svako rođen za po nešto ili za ništa, kao vi na primer "magneti" za devojke, ali neko nema to u sebi nemam ni ja eto... kraj!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 11:15:51, 17.Maj.2011. »
Previse ishitreno donosis zakljucke sto smo ti i ukazali u prethodnim porukama.
Ako zelis radi na tome a ako ne zelis ne znam kako ocekujes da ti neko pomogne!

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 22:46:56, 31.Maj.2011. »
Sećam se pre par godina pitao sam neke drugove u školi kako uspevaju toliko cura da okupljaju, kažu da im cure same prilaze, pitao a kako to, kažu da neznaju jednostavno same prilaze... ??? ali nisam se tada trudio da imam cura...

Od kada sam potražio ovde pomoć saznao da su mi prvo potrebne drugarice da naučim nešto o ženskom telu, karakteru...nemam pojma tako nešto i moguće vrlo spontano da mi neka drugarica postane devojka, i krenuo da ih upoznajem ...ali bezuspešno:

Evo juče bio van, čekao pola sata do jedne grupe cura u parku da mi neka priđe i ništa... onda prošetao prolazio pored cura namigivao, opet ništa i rešio da prilazim uz osmeh, bez zagušljivog cveća i lepih komplimenata:

- Prišao jednoj, na bus stanici "zdravo", ona me za momenat pogleda i ćuti prekrštenih ruku. Pružam ruku "ja sam Tomislav, a ti?", ona "a šta mene briga ko si?". Džabe joj lepota kada nema nikakvo vaspitanje! Šta ću, nastavim dalje...

- U susret dve devojke, duge gole noge u minić... glava boli.... žure negde pričaju i smeju se, ja "ćao, želim da se upoznamo", jedna reče "pf" druga se prekrsti i nastaviše dalje... nerazumem!?

- Vidim ispred jednog fakulteta par cura priđem jednoj sama, čačkala mobilni, pružam ruku predstavim se, ona se pozdavi samnom zbunjeno me gleda i ćuti, pitao je šta studira, samo mi se izvinila rekla da je u vezi i udaljila se... kako je mogla da proceni da sam hteo da je zavedem? I nisam hteo da je zavedem!

Šta ne valja kod ovih pristupa, ne mogu da vidim????????

Posle sam prošetao kroz park i u grad, nigde nekog momka da ulovim kako prilazi devojkama, da čujem šta joj to nešto *čarobno* kaže ili uradi, da ga ona ne odbije, da ga pita nešto, da pričaju i da se smeju, na kraju da ga prihvati za druga ili da je zavede. Za početak da kopiram druge i od toga da gradim sebe da se rpilagođavam onome što mi odgovara... pa i vi ste tako, zar ne? Niko se nije rodio sa time da ima privlačan gen (tu glupost sam pročitao negde), svi smo iste bebe bili samo posle različiti uslovi života su nas kasnije dovele do razičite osobine itd...

Znam rećićete da poradim na sebi - uredu! Ali tada neke godine kada uspem da usavršim sebe u nekim stvarima, možda budem star i možda zbog drugih obaveza neću biti u mogućnosti da idem na internet da tražim savete da tražim drugarice, društvo da se provodim i da imam vezu sa mladim curama... Da imam 18 godina pa i da ne brinem toliko naučiću kroz 7-8 godina ali sada u skoro 30 toliko godina za učenje mi je mnogo :( !! Voleo bih ako mogao sada da dobijem ovde instrukcije, kada priđem devojci kako je upoznati i krenuti u razgovor, šta u početku pitati ili pričati... Ako je tajna pošaljite mi nešto preko privatne poruke.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #14 poslato: 23:48:46, 31.Maj.2011. »
Prvo trebas da ocijukas, onda kad ti odobri smijeskom (ili nesto slicno), tek tad prilazis da se zelis upoznati...i ostala pitanja... :)

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 00:56:28, 01.Jun.2011. »
Šta je to "ocijukati", kako ocijukati?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #16 poslato: 13:02:13, 01.Jun.2011. »
Nisi procitao moju poruku sa prve strane i to je jos jedan dokaz da "goris" od zelje. A iskreno to retko koja devojka voli tj. u tom slucaju mozes biti samo predmet ismevanja.
Savet: koncetrisi se i procitaj poruku sa moje prve strane, jako je poucna!  :namigivanje:

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #17 poslato: 22:52:45, 01.Jun.2011. »
ma gledate se neko vrijeme (i ona tebe gleda)

Procitaj koju knjigu o zavodenju, mozda nesto naucis. ;D

Jos jedan savjet, ne izgledaj ocajno.

...a ako na samom startu mislis da nema neko za tebe, da neces uspjeti, onda i neces. Budi optimista!

Carobnjace, vidis i sam da je tvrdoglav decko i da samo svoj film fura. Sta god da napisemo, on ce po svom nastaviti. (mah:mah)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 11:50:34, 04.Jun.2011. »
Carobnjace, vidis i sam da je tvrdoglav decko i da samo svoj film fura. Sta god da napisemo, on ce po svom nastaviti. (mah:mah)
Bitno je da smo mu savetima izasli u susret.  :namigivanje:

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 02:13:19, 05.Jun.2011. »
Bio sam ja optimista, mislio sam da je lako osvojiti curu, prosto šarmom. Pričaju mi odavno “ono što misliš da će ti biti, biće“, pa zašto mi se onda nije desilo, bar nešto malo?

Evo od skoro... ne mogu da verujem, jedan momak moje godište isti problem imao kao ja sad, znam ga preko mojih nekih drugova, nakon mesec dana, ima 3-4 lepih devojka i spavaju sa njim, rade svašta - jer su mu ovi moj rekli forice koje svaku devojku za tili čas mogu dovesti u stanje da lako mogu biti pečene! Svakog ko zna sa curama pa i te drugove, sam pitao koja je forica amaaan ljudi mladost mi prošao u ništa!!!! Dobio odgovor da moram sam provaliti, ništa se ne može preko noći, bez deset godina ništa... Molim?!??!! A što se nekima omogućuje da se klizaju uzbrdo, samo ja moram večito preko trnja do zvezda???? Nemam odgovor!

A drugo, nije mi jasno, jedna skoro iz ženskog frizerskog salona mi rekla da sam šovinistička svinja - prišao i hteo da je upoznam! A ona i ostale tamo koje rade se čačkaju sa jednog matorog štrokavog krmaka koji je vlasnik tog salona, a on je sladak????!!!!!! Alo bre!!! Kažu ljudi, da na svetu svašta ima svašta se može, ali kada pogledam sve to sa strane malo razmislio, bre kao da sam izuzetak...bez obzira koliko se trudim, ne ide mi... ma neću je ni tražiti da gubim energiju džabe, neka mi same prilaze kao i drugim momcima (nemam ništa protiv neka mi i ružne prilaze, možda preko njih upoznam one kakve želim i napokon naučiti me nekim stvarima i uživati sa njima kao sada većina smradova), jer ovako kada priđem nekoj devojci kao da namiriše moje neiskustvo i uvek me na vešt način odbije, ali možda nekoj to ne smeta pa će mi prići... i skup tih i ostalih srаnja me dovode da izgubim volju da budem sa nekom i volju za sve drugo izgubim, i sve češće mi slaba volja za životom... umoran sam svega mi je dosta... za šta bi živeo neko ako mu život ide u propast, šta će mu više život, da se nada nemogućem?!

Stranice: « 1 2 3 4 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000