# Ne razumem!

• Odgovora: 98
Stranice: 1 2 3 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
  • Pol: Muško
# Ne razumem!
« poslato: 18:21:10, 08.Maj.2011. »
Dobardan/veče. Potrebno mi je objašnjenje, nadam se da je ovo pravo mesto pošto vidim da ima puno skorašnjih postova jer je forum verovatno od velike koristi. Ja sam Tomislav Jovanović, ‘83 godište i verovali ili ne nikada nisam bio u vezi, evo zašto:

Koliko znam, svakoj devojci je potreban hrabar i iskren muškarac - taj sam! Siguran u sebe, to je prava osoba! Ako rešim da zavedem neku devojku, u klubove ne idem, ne volim gužvu i buku, niti muzika koja se tamo obično sluša, uglavnom većina osoba koje idu tamo su pokvarenog karaktera, i sve to bi me ometalo da zavedem neku lepu devojku. Lakše mi je danju na ulici, na šetalištu, u parku, pokraj reke, u liftu, u drakstoru (ima lepih prodavačica) tako na mirnim mestima gde ima malo ljudi. Nekada sam zavodio devojke koje sede za stolom ispred kafića, ali prestao jer se uvek nađu neke budale u blizini i dobacuju mi, prave se frajeri ili mi upadnu, bez izvinjenja počnu da pričaju sa devojkama, a one totalno zaborave na mene više me ne vide! I šta ću, sklonim se...

Bre jednom videh kod moje zgrade, bio ispred pričao nešto sa komšu, jedan dečko prišao nekoj devojci rekao joj nešto u minut dva na uvo, nisam čuo, ona se nasmeja uvhvati ga za ruku i odoše, posle pola sata dolaze i ona ga pita “a kako se ti zvaše” dakle, prvi put joj prišao, nezna ga i odvukla ga neznam gde ??!?!?!?!? A ja kada priđem nekoj devojci još ne progovorim ona kao da mi je pročitala misli i bega! Kada dam lepe komplimente, budem odbiven! Jedna mi je rekla da se nosim, druga mi rekla da sam jadan, neke me ignorišu ili kažu da nisu slobodne, ja se izvinem i idem dalje. Ponekad prilazim sa cvetom (kupljen u cvećari lepo zamotan) i takođe me odbijaju, jednom je jedna uzela cvet i taman sam pomislio da će biti nešto, a ona ga spusti u kantu i ode bez reči, a ja zinuo sav izbezumljen! 200 dinara sam ga platio mnogo mi je to, jer ne radim a jedva sakupim nešto za džeparac! Tako da, nikada nisam uspeo da zavedem devojku, niti zato mogao da steknem iskustva. I šta tu ima da me bude sram i problem ako bi se nekad sa nekom upustio u to, devojka ako me zavoli nauči će me, ja ne bežim od toga... samo što one beže od mene, ni drugarice nemam, i sve manje drugova jer svako pronađe devojku i više ih niko ne zanima...

Ne mogu da verujem da celoga života pogađam samo nevaspitane, stidljive, normalne ali nažalost uvek zauzete, zatim devojke koje ne vole lepe komlpimente, i pazite, devojke koje vole štroku - od skoro sam počeo malo više da izlazim u grad i primetio da većina devojka se druže sa momcima (čak i starijim ljudima) koji ne vode računa o svojoj higijeni, smrde na kilometar a ko zna kakvu zarazu vuku!!! Šta one traže sa takvima?!

„Devojkama treba pravi muškarac“ kako one kažu „čist, fin, kulturan, iskren, hrabar“ pa ništa mi nije jasno?! Vidim bre ima svakakvih muškaraca ima, debeli, ružni, suvi, glupi i dosadni a imaju fine, lepe i zgodne devojke!?!?! Onda jednostavno kao da nije svako te sreće ili šta drugo? Misterija! ::)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: # Ne razumem!
« Odgovor #1 poslato: 21:28:06, 08.Maj.2011. »

Citat
Koliko znam, svakoj devojci je potreban hrabar i iskren muškarac

Citat
uglavnom većina osoba koje idu tamo su pokvarenog karakter
Moze da bude ali ne mora  ;)

Citat
„Devojkama treba pravi muškarac“ kako one kažu „čist, fin, kulturan, iskren, hrabar“ pa ništa mi nije jasno?! Vidim bre ima svakakvih muškaraca ima, debeli, ružni, suvi, glupi i dosadni a imaju fine, lepe i zgodne devojke!?
Svako trazi ono sto mu odogovara zato je najbolje da budes onakav kakav jesi  ;)

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 01:10:40, 09.Maj.2011. »
Citat: Maestro
Svako trazi ono sto mu odogovara zato je najbolje da budes onakav kakav jesi  ;)
Jeste, ali kakav jesam očigledno da nijednoj ne odgovara :(

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 11:44:42, 09.Maj.2011. »
Naici ces na onu kojoj odgovaras onda kad se najmanje budes nadao.
Pravilo je da nema pravila.  :namigivanje:

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #4 poslato: 18:38:23, 09.Maj.2011. »
To da ljudi koji idu u klubove su vecinom pokvarenog karaktera je netacno, ali posto nisi isao tolerisat cu.  ;D

Ja cu ovako iz iskustva navesti dvije situacije prilaska na ulici.

Prva, prisao mi lik na semaforu, poceo razgovor. To bi mozda bilo ok, da nije bio nekako previse navalentan, zvucao ocajno.  Isao je sve pored mene, ispricao mi sjajnu biografiju(cime se bavi, gdje radi...), nudio pravnu pomoc itd. Ja sam sve ljubazno odbijala. Nisam smjela da budem drska, jer mozda je manijak.
Da, rekao je: "Pa gdje drugo da nadem finu djevojku?".
- ovo je bilo ujutru, posla na fax

Druga, setam navecer sa drugaricom, zapricali se... Kad odjednom stvori se lik ispred mene, nisam ga bila zapazila, tako da smo se zamalo sudarili. Slatko se nasmijesio i rekao nesto fino.
- ovdje sam bila raspolozena za poznanstva

Mnogo puta mi se desilo da dok sjetim sama na klupi, uzivam u samoci, neko sjedne pored, remeti mir. ;D

Pokusaj sa usamljenim srcima. Ne zezam se. ;D
Moja drugarica je tako iz opklade, evo zaglavila u vezi od 3 god.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 03:53:43, 11.Maj.2011. »
Zbog zdravstvenih problema dok sam bio mlađi nisam mogao da cirkulišem u društvu i učim pravila muvanja... već malo kasnije sve pokupljao od strica kako je on u mladosti (buket cveća i lep kompliment) to danas više ne pali možda negde u osnovnoj školi... zato i nisam uspevao (evo pre dan-dva san se konsultovao sa drugarom koji ima devojku i kaže da sve moram sam - pa neznam! Kaže samo biti đubre, lagati (neznam šta da bi mogao lagati šta se to priča devojkama da im se svidi), da budem duhovit (neznam, nikada nikome nisam bio zabavan) i treba novca za izlaske (nemam). A da bi se usavršio potrebne su gooodine i godine (a to je za 50 godine kad omatorim?? Želim dok sam MLAD!)

@Čarobnjak
"Naići ceš na onu kojoj odgovaraš onda kad se najmanje budeš nadao."
Pa nadam se da neće biti ništa između mene i nekih cura koje me uopšte ne privlače, a u stvari bi nešto bilo? Fuj! Bolje onda da odustanem, inače mi se zlo piše!

"Pravilo je da nema pravila."
Ne verujem u ovo! Jer da je tako, ne bi me svaka odbijala!

O meni su pričale neke devojke koje me poznaju preko par drugara, i uvek mi prenesu od svake ponešto da bi pokušao da poradim na sebi:
- taj ništa nije prošao kroz život a želi devojku, pa kojoj takav treba!
- stomak, manjak kondicije bi mogao da mi izazove srčani udar u momentu orgazma pri sexu, plus orgazam koji je drugačiji od onog pri mastrubaciji, mogao bi da izazove šok kod osoba sa viškom kilograma! (pitam se, kako drugi debeli imaju sex sa lepim zgodnim devojkama??!?! ja sam visok 1,92 težak 110kg)
- teško ako imam preko 25 godina, glupo bi bilo svakoj da me uči, to sam trebao ranije! Ni ovakav da ponudim nekoj novac ne bi prihvatile, jer ima svaka onog koji joj je dobar u krevetu, stalno i dobro je plaća!
- bolje da se ne upustam u veze i sex, jer ako mi se svidi, nerviraću se što nisam ranije...
- da zamislim da se prvi put upustim u sex i one vide da nemam iskustva -pa nemaju ni one, ali će me uporediti sa iskusnim momcima! Pa odmah bi me šutnule, a mnogo devojka tračari i bilo bi svašta ako svi saznaju da nikad nisam imao devojku i u tim godinama nemam nikakava iskustva, pa ne bi mogao nikako nikada da se opravdam! Nego, da budem zahvalan što imam za toliko nekakav život itd...

= I kako rešiti ovo sve???

Znam odgovor: NIKAKO, jer nije svako za sve, kao ni ja. Kada bolje razmislim - pogledam sebe sa strane i sve to ostalo, vidim da ipak nije ovo za mene... moram se pomiriti sa sudbinom, nemam kuda, koji god pravac izaberem sve je uzalud... već duže vreme sam izolovan od naroda i izgleda da samo smrt me može spasiti od bolova koje nosim u duši...

hvala vam na pomoći :(

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #6 poslato: 12:54:05, 11.Maj.2011. »
Jeste, ali kakav jesam očigledno da nijednoj ne odgovara :(
Nije tacno!! Mozda ne mozes da budes frajer da te svaka hoce jer to ne moze svako  ;)
Ali da nadjes curu koja tebi odgovara i ti njoj moze....   samo budes uporan i prirodan i bez brige  ;)

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 03:14:35, 15.Maj.2011. »
Ali da nadjes curu koja tebi odgovara i ti njoj moze.... samo budes uporan i prirodan i bez brige  ;)
Koliko sam moćan jedino koje bi mi odgovarale su ružnoće neke koje ninašta ne liče, smešno izgledaju i neznaju ništa, kao ja :( a za takve siguran sam da ne treba biti mnogo uporan jer one jedva čekaju da im neko priđe... fuj!

Ali one koje se meni dopadaju... eh, daleko je more! Ne vredi cveće ni lepe reči... moram da razvijem stomak, telo, pa da se zaposlim i da zarađujem dobro a za postignut uspeh sa ženama, u poslu itd sigurno za 30ak godina ako ne i više... mnogo trebam raditi na sebi, mnogo!

Ne želim da se opterećujem više sa ovim, jer se bojim da ne završim u ludnici...

ćao!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 13:43:19, 15.Maj.2011. »
Prijatelju, imas dosta predrasuda i vecinu zakljucaka koje si doneo su pogresni.

Prvo, moras biti svestan svojih dobrih osobina ali i svojih mana. Ne mozes biti nerealan.
Drugo, ako samo kukas i debatas umesto da delas situacija se nece promeniti.

Znaci, radi na svom izgledu, kristalisi da vidis koje su tvoje prednosti u odnosu na ostale momke i iskoristi ih u osvajanju, koje su mane na kojima moras da poradis...
To sto su te mnoge odbijale govori o nekom iskustvu koje mozes da koristis i da vidis kojim devojkama sta odgovara i da prema tome vrsis selekciju da li su one za tebe. Trudi se i delaj na svim poljima pa ce i taj ljubavni zivot da zazivi jer ne mozes njega da ostvaris ako si sve drugo zapustio.  :smesko:

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #9 poslato: 17:13:58, 15.Maj.2011. »
Koliko sam ja ovdje shvatila, provodis dane kukajuci, nista ne poduzimas sem sto kukas.

O Boze, sto li te nece? ;D

One poput sebe, ne zelis... hmm, razmisli zasto onda te drugi isto tako posmatraju.

Moras sebe najprije zavoljeti, da bi te drugi voljeli.

Ta odluka, da nades posao  yeah trebao si vec odavno.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: 1 2 3 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000