Dobardan/veče. Potrebno mi je objašnjenje, nadam se da je ovo pravo mesto pošto vidim da ima puno skorašnjih postova jer je forum verovatno od velike koristi. Ja sam Tomislav Jovanović, ‘83 godište i verovali ili ne nikada nisam bio u vezi, evo zašto:
Koliko znam, svakoj devojci je potreban hrabar i iskren muškarac - taj sam! Siguran u sebe, to je prava osoba! Ako rešim da zavedem neku devojku, u klubove ne idem, ne volim gužvu i buku, niti muzika koja se tamo obično sluša, uglavnom većina osoba koje idu tamo su pokvarenog karaktera, i sve to bi me ometalo da zavedem neku lepu devojku. Lakše mi je danju na ulici, na šetalištu, u parku, pokraj reke, u liftu, u drakstoru (ima lepih prodavačica) tako na mirnim mestima gde ima malo ljudi. Nekada sam zavodio devojke koje sede za stolom ispred kafića, ali prestao jer se uvek nađu neke budale u blizini i dobacuju mi, prave se frajeri ili mi upadnu, bez izvinjenja počnu da pričaju sa devojkama, a one totalno zaborave na mene više me ne vide! I šta ću, sklonim se...
Bre jednom videh kod moje zgrade, bio ispred pričao nešto sa komšu, jedan dečko prišao nekoj devojci rekao joj nešto u minut dva na uvo, nisam čuo, ona se nasmeja uvhvati ga za ruku i odoše, posle pola sata dolaze i ona ga pita “a kako se ti zvaše” dakle, prvi put joj prišao, nezna ga i odvukla ga neznam gde ??!?!?!?!? A ja kada priđem nekoj devojci još ne progovorim ona kao da mi je pročitala misli i bega! Kada dam lepe komplimente, budem odbiven! Jedna mi je rekla da se nosim, druga mi rekla da sam jadan, neke me ignorišu ili kažu da nisu slobodne, ja se izvinem i idem dalje. Ponekad prilazim sa cvetom (kupljen u cvećari lepo zamotan) i takođe me odbijaju, jednom je jedna uzela cvet i taman sam pomislio da će biti nešto, a ona ga spusti u kantu i ode bez reči, a ja zinuo sav izbezumljen! 200 dinara sam ga platio mnogo mi je to, jer ne radim a jedva sakupim nešto za džeparac! Tako da, nikada nisam uspeo da zavedem devojku, niti zato mogao da steknem iskustva. I šta tu ima da me bude sram i problem ako bi se nekad sa nekom upustio u to, devojka ako me zavoli nauči će me, ja ne bežim od toga... samo što one beže od mene, ni drugarice nemam, i sve manje drugova jer svako pronađe devojku i više ih niko ne zanima...
Ne mogu da verujem da celoga života pogađam samo nevaspitane, stidljive, normalne ali nažalost uvek zauzete, zatim devojke koje ne vole lepe komlpimente, i pazite, devojke koje vole štroku - od skoro sam počeo malo više da izlazim u grad i primetio da većina devojka se druže sa momcima (čak i starijim ljudima) koji ne vode računa o svojoj higijeni, smrde na kilometar a ko zna kakvu zarazu vuku!!! Šta one traže sa takvima?!
„Devojkama treba pravi muškarac“ kako one kažu „čist, fin, kulturan, iskren, hrabar“ pa ništa mi nije jasno?! Vidim bre ima svakakvih muškaraca ima, debeli, ružni, suvi, glupi i dosadni a imaju fine, lepe i zgodne devojke!?!?! Onda jednostavno kao da nije svako te sreće ili šta drugo? Misterija!