# Ne razumem!

• Odgovora: 98
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: # Ne razumem!
« Odgovor #50 poslato: 00:01:45, 22.Jun.2011. »
Opet smo se vratili na moju poruku sa prve strane :D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #51 poslato: 00:11:04, 22.Jun.2011. »
Carobnjace, poruka ti je bila i ostala yeah (kao i svaka)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #52 poslato: 00:15:50, 22.Jun.2011. »
Sve u cilju da pomognemo coveku!  :namigivanje:

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #53 poslato: 02:20:00, 22.Jun.2011. »
Citat: misha
hehe pazi koja fora!
bices tako provaljen ...... budi svoj!
 ;D
Pa kako bre to više da budem svoj bre!?
I kako bi neko mogao da posumlja da to radim samo da bi se nekoj dopao?! Pa nisam lud da pričam kako nemam uspeha sa curama!! Drugo je na forumu jer me niko ne vidi i nezna...

I gde bi mogao da radim i zarađujem dobro sa 3 godine srednje zanatkse škole?!

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #54 poslato: 13:25:52, 22.Jun.2011. »
...pa ti zelis jos i neku djevojku da te izdrzava???

:tapse:
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #55 poslato: 14:45:31, 22.Jun.2011. »
Tom, zezeam se bre a ovo drugo za posao neznam sta da ti kazem... nauci neki strani jezik i pali odavde

jos nesto: ako primetis da ti se riba nabacuje iskuliraj... jer sobzirom da nisi dovoljno IN mozda tripujes da te zeli (da te izdzava ;D ) , a oce one tako da testiraju ako tripuju/provale da ih zeli tip koji im se ne dopada pa da znaju kako da mu se postave u buduce! iskuliraj dan dva, zaobidjes lokaciju gde je ona cesto, pa ponovo se vidite popricate, i nakon mesec dana kad vidi da si ono sto njoj odgovara a i ti ako vidis da ne menja stav prema sve vise oko tebe gnjavi te lupeta nesto samo da bi pricao sa njom da je nasmejes, to je to - dopadas joj se samo, treba znati pravi momenat sta i kako pricati da bi ste se uslihtali jedan drugom, kako ces znati? lepo, na greskama se uci ;) padnes kod te prve kod druge takodje ali u drugaciju situaciju...dok sam ne osetis kako i sta, prilagodis se igri i blabla malo komplikovano da se objasni jer to je vise praksa koja se stice vremenom, kroz godinu dve, gde ces napokon sa nekom stotom ;D napokon imati neku normalnu vezu a do tada bitno je da si sto vise u kontaktu sa raznim osobama, ljudima i sigurno siriti krug prijatelja ...i prijateljica, veza ide spontano i kao sto rekoh ne mora da znaci da nista neces bocnuti do godinu dana pisao sam o tome! pre nego sto izadjes u grad kupi kondom obavezno u apoteci jer se tamo bolje cuvaju nego po trafikama, Durex Performa (da ne prsnes brzo), Extra Safe (kao sigurniji jer deblji od Classic koji je tanji da bi imao bolji osecaj) i ne boji se ako te tripovana drolja iz drustva povuce negde da te zadovolji, opusti se i pokusaj da ne mislis na to dok ti radi da ne bi sr*la posle pred svima da nikada nisi j***, 5min minimum! pitas se "sta radim ako puknem za 2min ili mi vidi da nije veci od 18cm?" recicu ti:

tj. imas DVA izbora

1. bitno je u svemu da pokazes da imas *M* tako sto ces da drmnes pivce za zivce ;) kasnije kad naucis (bez piva) da budes opusten pri svakom sr*anju i naucis da pricas, neces biti nikome zanimljiv da te ubacuje nesto i odbija iz drustva itd....

2. padni nisko, sedi, usput uvezbaj levu i desnu ruku da te kasnije ne bole! izoluj se kao svaka pi*ka i na kraju se rokni!

uhhhh....... vruce je da komentarisem vise .....jedva ti ovo napisao mozda ne bas najbolje .... zzzzzzzz

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #56 poslato: 19:03:31, 23.Jun.2011. »
...pa ti zelis jos i neku djevojku da te izdrzava???

:tapse:
Možda i to bude ako me neka zavoli...

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #57 poslato: 01:30:09, 24.Jun.2011. »
Ma baš me više briga, komplikovano osvojiti i biti u vezi!

Da, moj avatar... jer nema načina da se zavede devojka prosto putem šarma... fin momak (jesam) i lep izgled (...) su izgleda prošlost, danas, eto koliko sam saznao, kod momka bez obzira kako izgleda i kakav je u duši, samo su mu novac i laži potrebni za uspešnu vezu, a privlačnost: biti zabavan za to treba biti rođen previše lud da pričaš i pričaš... o čemu neznam i kad bi saznao džabe jer ima iskusnijih koji će mi pre ili kasnije preuzeti curu koju zavodimi ili da sam je osvojio, nego to nikog nije briga... a priča se da je curama bitno da nakon nekog vremena veze, pronađe boljeg momka itd! Momak mora imati iskustva da zna da peuzme inicijativu da poznaje neke stvari i tako to... Neznam ništa... Ne mogu biti bolji jer nikada nisam bio u vezi niti imam iskustva sa time, niti bi znao da glumim nešto... Nije ovo za mene... 30 godina skoro imam a ništa neznam, sad da učim je sramota, dosta sam se brukao na ulici...

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #58 poslato: 13:54:34, 24.Jun.2011. »
izabrao si tacku 2.
znas, nekada covek mora da iskomplikuje proste stvari kako bi ih bolje razumeo :)

ajd ponovo i zadnji put ti kazem:
izlazi sa drustvom, slusaj price itd ne kopiraj druge nego na osnovu toga sto si cuo/saznao sklopi nesto svoje... budi svoj!
flasa piva - stvara mastu, opusta i razvezuje jezik ;)
i ne moras biti bolji od drugih (nisam ni ja) ili upadati u vezi sa nekom da bi je ***** ima dosta plitkozgodnih riba! ;D

avatar, tako je! sta ce ti samo jedna, menjaj :-X tudja sladja

aj' srecno!

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #59 poslato: 01:05:03, 07.Jul.2011. »
Ma neću više da se maltretiram sa ovim! Nekome je lako, i ne razume onog ko ne može biti bolji jer ograničen i kraj!

Izašao sam sa drguarom, on usput se našao sa jednom drugaricom pričao je sa njom i malo poečo sa temom o sexu da je zeza cura ga u momentu prekide: "e ajd prekini kako te nije sramota da budeš tako prost pred ovim dečkom!" Mlađa je od mene, često me ignoriše kada priča sa drugarom, ne vidi me, šta god da progovorim kao da me ne čuje, retko kada progovori nešto samnom - jer ovakav sigurno nisam društvo za nju... kao za nijednu.

I evo, par puta su mi drugovi pokušali da nameste neke cure da me nauče nešto da mi skine neka prak sa očoi, ali svaka me je odbijala na fin način, rekle: Vidi se da sam dobar dečko, nije to za mene, bolje da ne mislim o tim stvarima i nije sve onako kao što izgleda. Drugari dodaju da i onako ne bi uspeo da izdržim da bi mogao neku da zadovoljim da bude zadovoljna, samo ću je naljutiti i pričaće svima svašta o meni!

Pa.... možda su upravu, to sam što sam.... budi svoj, svoj sam, takav kakvog nijedna ne želi.....i  da se nađe neka kojoj bi odgovarao, opet treba znati upasti u vezu i zadovoljiti je u svemu!

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000