Solarni horoskop

• Odgovora: 192
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Solarni horoskop
« Odgovor #40 poslato: 15:07:26, 18.Avg.2010. »
Ovako na prvi pogled kad vidim svoj solar primjećujem da su aktivirane 6. i 12. kuća, da li da se pripremim za bolovanje ili postoji još neko ljepše tumačenje?

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #41 poslato: 21:52:11, 18.Avg.2010. »
e da,solarni je i meni od velike pomoći,bar znam šta me čeka u tekućoj godini života,krenuvši od negativnih do pozitivnih stvari :)...

Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #42 poslato: 21:53:20, 18.Avg.2010. »
cao svima,
temu o solaru najvise volim! a sta kazete na sledece-
natal: Ma 0' ovan,Sa 9' ovan,asc 19' ovan,So 28'vodolija,
solar: Ju 3' ovan,Ur 0' ovan,Sa 0' vaga,Ma 0' vaga......ima jos zanimljivih stvari....ne znam da ubacim svoju natalnu kartu,pa molim za pomoc.... :D

carobnjak,
    kad idem na izmenu profila jedino mi nudi "podesavanje vezano za nalog",tako da "informacije profila na forumu" koje je obelezeno na uputstvu sa crvenom strelcom nema

što si aktivnija na forumu to više opcija ti se otvara :)
    Natalna karta
     EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže Ch

• 12 178
    • Zahvaljeno: 28 puta
    • 167
    • Pol: Muško
    • The start!
      • Facebook
      • Twitter
    « Odgovor #43 poslato: 18:53:11, 19.Avg.2010. »
    cao svima,
    temu o solaru najvise volim! a sta kazete na sledece-
    natal: Ma 0' ovan,Sa 9' ovan,asc 19' ovan,So 28'vodolija,
    solar: Ju 3' ovan,Ur 0' ovan,Sa 0' vaga,Ma 0' vaga......ima jos zanimljivih stvari....ne znam da ubacim svoju natalnu kartu,pa molim za pomoc.... :D
      carobnjak,
      kad idem na izmenu profila jedino mi nudi "podesavanje vezano za nalog",tako da "informacije profila na forumu" koje je obelezeno na uputstvu sa crvenom strelcom nema
      Postavite vašu kartu u potpis ili u indeks natalnih.

*

Van mreže sladjica

• 949
      • 1
      « Odgovor #44 poslato: 18:26:28, 20.Avg.2010. »
      Moj solar je asc U škorpji i  ne dopada mi se a u VII kući je Mars i u natalnoj i to retro ...
      A ono što me zanima je da li kada IC pada u Vodoliju u I i II kući znači preseljenje? I još ... vladar Uran u 5.kuci na natalnom mesecu moguće da je sve to povezano / ukazuje na trudoću ...
      « Najnovija izmena:: 19:02:40, 20.Avg.2010. sladjica »

*

Van mreže Ch

• 12 178
      • 167
      • The start!
        • Facebook
        • Twitter
      « Odgovor #45 poslato: 12:21:34, 24.Avg.2010. »
      Ovako na prvi pogled kad vidim svoj solar primjećujem da su aktivirane 6. i 12. kuća, da li da se pripremim za bolovanje ili postoji još neko ljepše tumačenje?
      Ostavi link do solara...

Moj solar je asc U škorpji i  ne dopada mi se a u VII kući je Mars i u natalnoj i to retro ...
      A ono što me zanima je da li kada IC pada u Vodoliju u I i II kući znači preseljenje? I još ... vladar Uran u 5.kuci na natalnom mesecu moguće da je sve to povezano / ukazuje na trudoću ...
      Definitivno će biti nekih dogadjanja na emotivnom planu. Povezanost vladara pete, plus ovako položena Venera...
      Možda neka dogadjanja koja će uzburkati emocije...   Sve može da krene od izlazaka, kraćih putovanja ili posredstvom telekomunikacija, interneta...

*

Van mreže abrakadabra

• **
      • 121
      • 2
      « Odgovor #46 poslato: 21:24:31, 20.Sep.2010. »
      :D a da ne dosadjujem...jer ja sta i radim samo postavljam pitanja eheheh...a izgleda niko ne zna osim tebe,jer ne vidim da iko drugi odgovara... a problem je sto nema knjiga...za natalne ima...a za ovo slabo...ona 4ta knjiga Marion.... ne pomaze mi puno...ili je meni bas dosadan solarni ove godine:))
      solarni tumacis skoro kao i natalni
      odnosi se na tu jednu godinu i bitno je da ga uporedjujes sa natalnim
      "Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Ch

• 12 178
      • 167
      • The start!
        • Facebook
        • Twitter
      « Odgovor #47 poslato: 15:59:36, 23.Sep.2010. »
      Baš tako, ako natalni umete da analizirate neće vam biti problem ni za solarni.

*

Van mreže ljubic bejbic

• *
      • 10
      • 0
      « Odgovor #48 poslato: 15:23:59, 21.Jan.2011. »
      imam pitanje u vezi sa svojim solarom za ovu godinu.Zanima me sta znaci kada se u solaru Pluton aktivira tako sto gradi kvadrate sa skoro svim planetama u njemu,narocito onim licnim..meni se on nalazi u drugom polju u znaku Skorpije..uplasena sam jer mi je dosta aktivirano sesto polje,a u natalu mi pluton ne stoji najbolje sa venerom i mesecom..Samo me zanima dakle sta znaci kada se Pluton toliko negativno aktivira..on sam po sebi je sila koja se ne moze zaobici.. ???
      pazi kako hodas gazis moje snove,to nije ljubav to samo ti tako zoves..

*

Van mreže Ch

• 12 178
      • 167
      • The start!
        • Facebook
        • Twitter
      « Odgovor #49 poslato: 11:21:19, 01.Feb.2011. »
      Ako su to generacijski aspekti tj aspekti sporih astroloskih tela onda nemojte da se sekirate.  :namigivanje:

Najbolje da ste ostavili link do solara i natalne. Pluton u drugoj se verovatno kod Vas odnosi na vrednosni sistem. Promenicete odnos prema materijalnim i duhovnim vrednostima. Ako je materijalno onda cete dobiti ili izgubiti neki novac, kupiti ili prodati neku vaznu nekretninu, poceti da radite ili promeniti posao...   ili mozete promenite sopstvena ubedjenja o karakterima ljudi koje smatrate vrednim...

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
      Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000