Solarni horoskop

• Odgovora: 192
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Solarni horoskop
« Odgovor #30 poslato: 16:48:38, 07.Feb.2010. »
Hvala na objasnjenju, tako sam nesto i mislila samo nisam bila sigurna 

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #31 poslato: 18:01:07, 07.Feb.2010. »
Hvala na objasnjenju, tako sam nesto i mislila samo nisam bila sigurna 
U svakom slucaju dejstvo je jace ako to potvrdi natal ili neka druga predikcija.

Meni je na primer zanimljivo sto ce mi u narednom solaru i vladar Asc i vladar Dsc.pasti u sedmo polje!!! Natalno i solarno..ali su se zamenili..natalni Asc.i DC (Mars i Venera)
Pogledaj aspekte na njih dosta ce ti pomoci.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #32 poslato: 02:04:18, 08.Feb.2010. »
U svakom slucaju dejstvo je jace ako to potvrdi natal ili neka druga predikcija.
Pogledaj aspekte na njih dosta ce ti pomoci.
A a li bi vladara 7-mog na 29Skorpijona u Solarnom mogla tumaciti kao kraj necega i pocetak novog arzdoblja na tom polju, odnosno kroz simboliku da sam konacno na tom polju naucila i spremna da pomerim granice..u simboliku sledeceg znaka? Na pr. Aspekti inace nisu nesto sto bi mogli da potvrde natal, jedan tj.dva trigona na taj Mars i 12 polja preko JUpi-ja i Urana, ja ih nekako ne gledam na natalni Uran, jer ce nam mnogima biti u toj poziciji..
Potvrda: jedino sto mi Pl.vrsi sekstil na Veneru, sad su samo zamenili pozicije, on iz 9-te na Ve u 7-moj.Ave mi to zvuci kao nastavak neceg sto mi se ne dopada.. videcemo..  ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #33 poslato: 00:27:23, 10.Feb.2010. »
Početak ne jer je u pitanju kraj znaka. Može biti da će da dođe do neke promene na polju partnerstva u vezi polja u kom se nalazi pod okolnostima njegovih aspekata...
U suštini neke promene, neki izgubljeni odnos jer su to i zadnji stepeni znaka..
Meni ti zadnji stepeni deluju kao neka krajnost karakteristična znaku u kom se vladar nalazi...

Sledeći korisnici su zahvalili na ovoj poruci: sunshine_Dijana

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #34 poslato: 21:36:23, 24.Jul.2010. »
:) posto bas  i ne razumijem ovaj solarni horoskop evo jedno bas pocetnicko pitanje.. kako se manifestuju aspekti medju solarnim planetama, a kako medju solarnim i natalnim? procitala sam da su u biti bitniji ovi medju solarnim/natalnim...al gdje se onda oni desavaju...u kojim kucama natalnim ili solarnim...koliko je bitno kada solarna planeta kao vladar natalnog polja prolazi kroz njega....npr.. meni je 5to natalno polje u vodolijama i kada je uran prolazio njim desilo se nesto znacajno.... e sad nisam sigurna je li to zbog toga il neceg drugog...bilo bi dobro da nije zbog toga, jer uran za zivota mi se nece tu vratiti ...:))))))
Natalna Karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #35 poslato: 09:36:33, 25.Jul.2010. »
kako se manifestuju aspekti medju solarnim planetama, a kako medju solarnim i natalnim?
Aspekti medju solarnim se manifestuju na ona životna polja u kojima se nalaze astrološka tela ili ona u kojima su vladari ili ona životna polja gde imamo ponavljanje aspekta iz natalne karte.
Aspekti medju solarnim i natalnim daju povezanost odredjenih dogadjaja ili povezanost nekih životnih polja, situacija itd...

procitala sam da su u biti bitniji ovi medju solarnim/natalnim...al gdje se onda oni desavaju...u kojim kucama natalnim ili solarnim...
Solarno/natalni ako postoji već ima neku simboliku dok u solarnom nije potrebno samo da postoji nego je potrebno da taj faktor ili aspekt u nekom obliku postoji i u natalnoj poziciji.
Deluju i u jednim i u drugim samo postoji razlika da su solarne asocijacija toj godini a natalne asocijacija našem životu.

Citat
koliko je bitno kada solarna planeta kao vladar natalnog polja prolazi kroz njega....npr.. meni je 5to natalno polje u vodolijama i kada je uran prolazio njim desilo se nesto znacajno.... e sad nisam sigurna je li to zbog toga il neceg drugog...bilo bi dobro da nije zbog toga, jer uran za zivota mi se nece tu vratiti ...
Jeste jedan faktor koji utiče ali u astrologiji je uvek potrebno nekoliko njih i najbolje je kada se celokupna analiza uzme u obzir.

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • 0
« Odgovor #36 poslato: 01:02:22, 26.Jul.2010. »
Aspekti medju solarnim se manifestuju na ona životna polja u kojima se nalaze astrološka tela ili ona u kojima su vladari ili ona životna polja gde imamo ponavljanje aspekta iz natalne karte.
Aspekti medju solarnim i natalnim daju povezanost odredjenih dogadjaja ili povezanost nekih životnih polja, situacija itd...
Mislila sam kako je krug u krugu..unutra natalne kuce, a okolo solarne...je li solarna planete djeluje na oba polja...npr..solarni neptun je u 2 solarnoj kuci,a istovremeno je li ima veze s 5 natalnom...tj..je li one /solarne planete/ aktiviraju i svoje solarno polje i natalno polje koje je uporedo s tim solarnim...  bebam
jos jedno pitanje i necu vise.. vidim da ima tema solarni ac na natalnom ac...a sta ako se druge ose poklapaju tipa solarni ac na natalnom ic..a solarni dc na natalnom mc..
« Najnovija izmena:: 01:23:27, 26.Jul.2010. tina1812 »
Natalna Karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #37 poslato: 12:44:33, 28.Jul.2010. »
Naravno da solarna pozicija utiče i na natalnu poziciju zato se i vrši uporedjivanje te dve karte...

jos jedno pitanje i necu vise.. vidim da ima tema solarni ac na natalnom ac...a sta ako se druge ose poklapaju tipa solarni ac na natalnom ic..a solarni dc na natalnom mc..
U toj temi su spominjane i ostale mogućnosti...  tj kada solarni AC pada na uglove natalnog horoskopa.
Ona godina u kojoj se znak solarnog AC poklapa sa natalnim govori o ostvarivanju potencijala natalne karte i perioda kada se ostvarujete.
Natalna kuća u kojoj padne AC solara biće centralna tema u toj godini a to znači da solarni AC na uglove u natalu neće ostati nezapažen...

Forum je tu da se postave pitanja tako da nemoj da se ustručavaš...   :namigivanje:

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • 0
« Odgovor #38 poslato: 20:25:24, 29.Jul.2010. »

Forum je tu da se postave pitanja tako da nemoj da se ustručavaš...   :namigivanje:
:D a da ne dosadjujem...jer ja sta i radim samo postavljam pitanja eheheh...a izgleda niko ne zna osim tebe,jer ne vidim da iko drugi odgovara... a problem je sto nema knjiga...za natalne ima...a za ovo slabo...ona 4ta knjiga Marion.... ne pomaze mi puno...ili je meni bas dosadan solarni ove godine:))
Natalna Karta

*

Van mreže nata68

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #39 poslato: 14:07:24, 31.Jul.2010. »
cao svima,
temu o solaru najvise volim! a sta kazete na sledece-
natal: Ma 0' ovan,Sa 9' ovan,asc 19' ovan,So 28'vodolija,
solar: Ju 3' ovan,Ur 0' ovan,Sa 0' vaga,Ma 0' vaga......ima jos zanimljivih stvari....ne znam da ubacim svoju natalnu kartu,pa molim za pomoc.... :D

carobnjak,
    kad idem na izmenu profila jedino mi nudi "podesavanje vezano za nalog",tako da "informacije profila na forumu" koje je obelezeno na uputstvu sa crvenom strelcom nema
    « Najnovija izmena:: 01:50:06, 01.Avg.2010. Nale 83 »

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
    Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000