Solarni horoskop

• Odgovora: 192
Stranice: « 1 ... 14 15 16 17 18 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Pol: Žensko
  • Love,Peace,Freedom
Odg: Solarni horoskop
« Odgovor #150 poslato: 12:44:24, 05.Nov.2013. »
Luna, uradi kartu na astro.com i zatim spusti je i idi na dodaj.rs, pa tamo je lepo prikaci. Astro.com brise katre po izvesnog perioda. Onda stavi kartu u potpisu i videcemo  :)

*

Van mreže Luna83

• *
  • 9
  • 0
« Odgovor #151 poslato: 12:46:06, 05.Nov.2013. »
Luna izvini, ali greška je u pitanju ta poruka je na pogrešnoj temi, ja bih ti pogledala solar ali ne znam ni približno koliko treba pa bolje da to učini neko stručniji.

Nema potrebe da se izvinjavas. Videcu sta kazu ostali ucesnici foruma, koji su vise upuceni u astrologiju i tumacenje.  Svakako hvala na trudu  :flowers:
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put predje sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha :smesko:

*

Van mreže Luna83

• *
  • 9
  • 0
« Odgovor #152 poslato: 12:53:32, 05.Nov.2013. »
Luna, uradi kartu na astro.com i zatim spusti je i idi na dodaj.rs, pa tamo je lepo prikaci. Astro.com brise katre po izvesnog perioda. Onda stavi kartu u potpisu i videcemo  :)

Hvala na savetu, uspela sam

http://www.dodaj.rs/f/3h/125/1oOz4EZC/luna83-solarna-karta.gif
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put predje sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha :smesko:

*

Van mreže Luna83

• *
  • 9
  • 0
« Odgovor #153 poslato: 13:01:10, 05.Nov.2013. »

Uradila sam natal+solar+kuce, pocev od danasnjeg dana   ???

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #154 poslato: 09:48:06, 06.Nov.2013. »

Evo i mog solara, sa natala unutra.... Hmmm...... nisam imala vakav solar do sada, da se natalne i solarne ugaone tacke ( Asc, DC, IC i MC ) poklapaju na ovakav nacin..... Sta znaci to? Ovo ce biti moja godina, ostvarenje na vise strvari zapisani u mom natalu ili nesto sasvim trece?
Evo me konacno. :)
Najpre, kuce se poklapaju jer je tebi ovo solar Saturnoog povratka, to je uvek solar 29/30godinu.
Vladar ascedenta je Jupiter u egzaltaciji u 5.kuci sto je odlicno. Ti od ove godine ocekujes puno i mislim da ces i dobiti jer je Ju u 120 sa natalnim Sa. Rekla bih da je ovo potreba za decom...ali ovde postoji opozicija sa vl.solarne i naalne 5.Mo pa bi to opet bio neki otpor prema deci, ovo ne kapiram najbolje ili mozda da partner u ovom trenutku ne zeli to isto jer je u 11.kuci Mo, partnerova peta. Ili da postoji neki problem sa zacecem sa partnerove strane, ali ovo uzmi sa velikom rezervom, moja pretpostavka samo jer je Sa u 180 sa Mo a vl.11. Ne znam zdravlje u natalu i solaru,samo povrsno pa ako moze neka se jos neko prikljuci sa tumacenjem.
Inace u ovoj godini tezis partnerstvu, da uravnotezis odnose sa partnerom i verovatno ces se puno njime baviti.
U firdarskom si periodu Me/So pa bi ove dve planete bile bitne za solar. U profekcijama ti je vl.godine So. Dakle ove dve planete su najbitnije u soaru i oko njih i njihovih aspekata ce se vrteti prica.
Me j u Vagi i neaspektovan, dok So ima 120 sa Mo. Rekla bih da cete partner utemeljiti odnose ove godine i pregurati nesto zajedno.
Mo je u hladnom Jarcu pa ces ti biti stabilna ali malo hladnija nego inace u svom ispoljavanju emocija(za razliku od nat.u Biku). Kako je Mo vl.pete puno ces vremena sa drustvom provoditi i izlaziti.

Ne znam sta te jos zanima....pisi kakvo je stanje kod tebe pa cemo gledati dalje....
Pozdrav  :flowers:

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #155 poslato: 11:36:34, 06.Nov.2013. »
Evo me konacno. :)
Najpre, kuce se poklapaju jer je tebi ovo solar Saturnoog povratka, to je uvek solar 29/30godinu.
Vladar ascedenta je Jupiter u egzaltaciji u 5.kuci sto je odlicno. Ti od ove godine ocekujes puno i mislim da ces i dobiti jer je Ju u 120 sa natalnim Sa. Rekla bih da je ovo potreba za decom...ali ovde postoji opozicija sa vl.solarne i naalne 5.Mo pa bi to opet bio neki otpor prema deci, ovo ne kapiram najbolje ili mozda da partner u ovom trenutku ne zeli to isto jer je u 11.kuci Mo, partnerova peta. Ili da postoji neki problem sa zacecem sa partnerove strane, ali ovo uzmi sa velikom rezervom, moja pretpostavka samo jer je Sa u 180 sa Mo a vl.11. Ne znam zdravlje u natalu i solaru,samo povrsno pa ako moze neka se jos neko prikljuci sa tumacenjem.
Inace u ovoj godini tezis partnerstvu, da uravnotezis odnose sa partnerom i verovatno ces se puno njime baviti.
U firdarskom si periodu Me/So pa bi ove dve planete bile bitne za solar. U profekcijama ti je vl.godine So. Dakle ove dve planete su najbitnije u soaru i oko njih i njihovih aspekata ce se vrteti prica.
Me j u Vagi i neaspektovan, dok So ima 120 sa Mo. Rekla bih da cete partner utemeljiti odnose ove godine i pregurati nesto zajedno.
Mo je u hladnom Jarcu pa ces ti biti stabilna ali malo hladnija nego inace u svom ispoljavanju emocija(za razliku od nat.u Biku). Kako je Mo vl.pete puno ces vremena sa drustvom provoditi i izlaziti.

Ne znam sta te jos zanima....pisi kakvo je stanje kod tebe pa cemo gledati dalje....
Pozdrav  :flowers:

Hvala draga i tebi, bas si se potrudila  :flowers: Kazes, vl. Asc JU. Nije li vl. Asc NE, a JU suvladar? To me je zbunilo malo..... Inako, JU u 5tu daje i neplanirana trudnoca, tako da, moze i na taj nacin da se tumaci... Mozda ostanem trudna, a partneru nece se to svigjati, uhvatice ga nespreman itd. JU i 5tu isto daje potreba za promenu u ljubavi, ako si u dugov vezi... Osobito tada imas potrebu da potrabis neku novu ljubav, pa cesto uvlaci u zivot ljubavnike, ljubavnice, bar sam tako citala.... MO se mozda odnosi i na osecaje, pa bi mozda bila zbunjena oko to sto osecam, al sakrivacu to ( MO u Jarcu ).... ne znam videcemo...  :)

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #156 poslato: 12:02:37, 06.Nov.2013. »
Hvala draga i tebi, bas si se potrudila  :flowers: Kazes, vl. Asc JU. Nije li vl. Asc NE, a JU suvladar? To me je zbunilo malo..... Inako, JU u 5tu daje i neplanirana trudnoca, tako da, moze i na taj nacin da se tumaci... Mozda ostanem trudna, a partneru nece se to svigjati, uhvatice ga nespreman itd. JU i 5tu isto daje potreba za promenu u ljubavi, ako si u dugov vezi... Osobito tada imas potrebu da potrabis neku novu ljubav, pa cesto uvlaci u zivot ljubavnike, ljubavnice, bar sam tako citala.... MO se mozda odnosi i na osecaje, pa bi mozda bila zbunjena oko to sto osecam, al sakrivacu to ( MO u Jarcu ).... ne znam videcemo...  :)
Moze i tako da se tumaci, ti najbolje znas svoje stanje...mada bih ja pre za ljubavnike vezala 3.kucu..
Ja Ne, Pl i Ur gledam ako su bas u nekim konjukcijama ili jako naglaseni, mada mozda moze ovde Ne na asc da se gleda kao da ces postati tajnovitija u necemu...

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #157 poslato: 12:41:21, 06.Nov.2013. »
Moze i tako da se tumaci, ti najbolje znas svoje stanje...mada bih ja pre za ljubavnike vezala 3.kucu..
Ja Ne, Pl i Ur gledam ako su bas u nekim konjukcijama ili jako naglaseni, mada mozda moze ovde Ne na asc da se gleda kao da ces postati tajnovitija u necemu...

Ma nema ljubavnika, ja se nadam da nece ni doci  :D Ali ovaj Jupi me uplasio  :) Dobro, to je jedno od tumacenja..... Da, ja gledam NE kao vladar mog Asc., ali u Jupija zirnem za nesto podetaljno :) U svaki slucaj, hvala ti :*

*

Van mreže Luna83

• *
  • 9
  • 0
« Odgovor #158 poslato: 12:51:11, 09.Nov.2013. »
Moze li neko da mi malo protumaci solarnu, tj. sta bih mogla ocekivati narednih meseci? uradila sam natal+solar

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
« Odgovor #159 poslato: 21:06:02, 09.Nov.2013. »
Molim Vas da neko virne u moju solarnu za ovu god...dal asc solarni na sedmoj kuci natalne karte uvek znaci brak  ...ili mozda ulazak u neku ozbiljnu vezu  (*o*)

http://www.dodaj.rs/f/I/R/OXe33zr/solar.gif

Stranice: « 1 ... 14 15 16 17 18 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000