Evo i mog solara, sa natala unutra.... Hmmm...... nisam imala vakav solar do sada, da se natalne i solarne ugaone tacke ( Asc, DC, IC i MC ) poklapaju na ovakav nacin..... Sta znaci to? Ovo ce biti moja godina, ostvarenje na vise strvari zapisani u mom natalu ili nesto sasvim trece?
Evo me konacno.

Najpre, kuce se poklapaju jer je tebi ovo solar Saturnoog povratka, to je uvek solar 29/30godinu.
Vladar ascedenta je Jupiter u egzaltaciji u 5.kuci sto je odlicno. Ti od ove godine ocekujes puno i mislim da ces i dobiti jer je Ju u 120 sa natalnim Sa. Rekla bih da je ovo potreba za decom...ali ovde postoji opozicija sa vl.solarne i naalne 5.Mo pa bi to opet bio neki otpor prema deci, ovo ne kapiram najbolje ili mozda da partner u ovom trenutku ne zeli to isto jer je u 11.kuci Mo, partnerova peta. Ili da postoji neki problem sa zacecem sa partnerove strane, ali ovo uzmi sa velikom rezervom, moja pretpostavka samo jer je Sa u 180 sa Mo a vl.11. Ne znam zdravlje u natalu i solaru,samo povrsno pa ako moze neka se jos neko prikljuci sa tumacenjem.
Inace u ovoj godini tezis partnerstvu, da uravnotezis odnose sa partnerom i verovatno ces se puno njime baviti.
U firdarskom si periodu Me/So pa bi ove dve planete bile bitne za solar. U profekcijama ti je vl.godine So. Dakle ove dve planete su najbitnije u soaru i oko njih i njihovih aspekata ce se vrteti prica.
Me j u Vagi i neaspektovan, dok So ima 120 sa Mo. Rekla bih da cete partner utemeljiti odnose ove godine i pregurati nesto zajedno.
Mo je u hladnom Jarcu pa ces ti biti stabilna ali malo hladnija nego inace u svom ispoljavanju emocija(za razliku od nat.u Biku). Kako je Mo vl.pete puno ces vremena sa drustvom provoditi i izlaziti.
Ne znam sta te jos zanima....pisi kakvo je stanje kod tebe pa cemo gledati dalje....
Pozdrav