Solarni horoskop

• Odgovora: 192
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Solarni horoskop
« Odgovor #130 poslato: 20:45:34, 22.Okt.2013. »
Dali mi neko moze pojasniti

U NATALU: 7 kuca u Devici vladar RMerkur u Jarcu u 11. kuci(Jarac) tu je i Sunce u Jarcu
U SOLARU:7 kuca u Jarcu vladar Saturn u Skorpiji u 5.kuci(Skorpija)

U solaru u 7.kuci je Merkur(Jarac) i Sunce(Jarac) koji u solaru imaju aspekt konjukcija i isto tako konjukcija prema natalni Merkur i Sunce.

Nadam se da nisam ovo haoticno uradila ne razumem se bas najbolje :-)..Hvala

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #131 poslato: 07:28:30, 23.Okt.2013. »
Dali mi neko moze pojasniti

U NATALU: 7 kuca u Devici vladar RMerkur u Jarcu u 11. kuci(Jarac) tu je i Sunce u Jarcu
U SOLARU:7 kuca u Jarcu vladar Saturn u Skorpiji u 5.kuci(Skorpija)

U solaru u 7.kuci je Merkur(Jarac) i Sunce(Jarac) koji u solaru imaju aspekt konjukcija i isto tako konjukcija prema natalni Merkur i Sunce.

Nadam se da nisam ovo haoticno uradila ne razumem se bas najbolje :-)..Hvala

Melindas, napravi solarnu kartu da vidimo. Solar + natal sa kucama...

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #132 poslato: 17:24:52, 23.Okt.2013. »
Melindas, napravi solarnu kartu da vidimo. Solar + natal sa kucama...

Nadam se da sam je dobro postavila

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #133 poslato: 17:54:59, 23.Okt.2013. »

Evo i mog solara, sa natala unutra.... Hmmm...... nisam imala vakav solar do sada, da se natalne i solarne ugaone tacke ( Asc, DC, IC i MC ) poklapaju na ovakav nacin..... Sta znaci to? Ovo ce biti moja godina, ostvarenje na vise strvari zapisani u mom natalu ili nesto sasvim trece?

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #134 poslato: 14:01:53, 24.Okt.2013. »
« Najnovija izmena:: 14:04:08, 24.Okt.2013. melindas »

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #135 poslato: 14:42:48, 24.Okt.2013. »
Cao melindas  :)
Juce sam videla solar ali nisam stigla da odgovorim, a danas opet otvorih i prekinuli me, na poslu sam pa ne mogu da se posvetim bas...
Ovako:
Asc pada na peto polje u znak Raka. Vladar je Mo u Ribama u konjukciji sa Ne. Moze doneti godinu gde ces biti osetljivija nego inace, bices ranjivija i mastovitija a pazi da se ne zaneses puno jer Ne uvek daje krivu sliku, ne vidimo stvari pravim ocima pa tresnemo o pod kad se najmanje nadamo. Ovde bih rekla da su nade, zelje, mastanja okrenuti poslu ili fakultetu ako i dalje studiras ili bi druga varijanta bila da planiras nesto za inostranstvo. Sta god da je, oslanjaj se na cinjenice vise nego na planove i zelje. Ovaj Mo je mnogo drugaciji od tvog natalnog, u Vodoliji pa ce ti mozda biti i cudno sto si krhkija nego inace.
Sto se tice jubavi, trebalo bi da plane neka veza strastvena, vl.pete solarne je Ma u konjukciji sa Ve u 8. polju. Ima li toga?
Cak postoji mogucnost za finu vezu sa Sa kao vl.sedme u petoj. Taj Sa pravi kvadrat sa Ve i Mo u Vodoliji, pa eto dosta prepreka ako ti se neko dopao ili je veza bila.Sad tek vidim da je vecina solara prosla pa mozes da pises sta se desava. Ti svakako tezis partnerstvu u ovoj godini, samo So je u 7.
Sto se tice posla situacija uopste nije tako sjajna, vl.MC-a je Ju u Blizancima gde je u izgonu.
Pisi feed, ne znam bas nista o tebi pa ne mogu precizno da pisem jer ne znam ni da li radis ili studiras, da li imas vezu i sl.
Pozdrav ;)

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #136 poslato: 22:27:38, 24.Okt.2013. »
Cao melindas  :)
Juce sam videla solar ali nisam stigla da odgovorim, a danas opet otvorih i prekinuli me, na poslu sam pa ne mogu da se posvetim bas...
Ovako:
Asc pada na peto polje u znak Raka. Vladar je Mo u Ribama u konjukciji sa Ne. Moze doneti godinu gde ces biti osetljivija nego inace, bices ranjivija i mastovitija a pazi da se ne zaneses puno jer Ne uvek daje krivu sliku, ne vidimo stvari pravim ocima pa tresnemo o pod kad se najmanje nadamo. Ovde bih rekla da su nade, zelje, mastanja okrenuti poslu ili fakultetu ako i dalje studiras ili bi druga varijanta bila da planiras nesto za inostranstvo. Sta god da je, oslanjaj se na cinjenice vise nego na planove i zelje. Ovaj Mo je mnogo drugaciji od tvog natalnog, u Vodoliji pa ce ti mozda biti i cudno sto si krhkija nego inace.
Sto se tice jubavi, trebalo bi da plane neka veza strastvena, vl.pete solarne je Ma u konjukciji sa Ve u 8. polju. Ima li toga?
Cak postoji mogucnost za finu vezu sa Sa kao vl.sedme u petoj. Taj Sa pravi kvadrat sa Ve i Mo u Vodoliji, pa eto dosta prepreka ako ti se neko dopao ili je veza bila.Sad tek vidim da je vecina solara prosla pa mozes da pises sta se desava. Ti svakako tezis partnerstvu u ovoj godini, samo So je u 7.
Sto se tice posla situacija uopste nije tako sjajna, vl.MC-a je Ju u Blizancima gde je u izgonu.
Pisi feed, ne znam bas nista o tebi pa ne mogu precizno da pisem jer ne znam ni da li radis ili studiras, da li imas vezu i sl.
Pozdrav ;)
Cao Melvalanija,hvala ti na odg.,poslala sam ti i pp i pojasnila malo vise oko dogadjaje :-)Pozdrav

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #137 poslato: 13:20:17, 30.Okt.2013. »
Melanija, pisala si da egzaktno poklapanje ose 5./8 natala i solara donosi trudnoću, a šta misliš na pr. vladar solarne pete u natalnoj osmoj i konjukcija sa vladarem natalne pete,  solarni asc konjukcija vrh natalne četvrte i tranzit Ju kroz prvo, daje širenje tijela pa je to i na ovaj način, pošto sam gledala solar sestre koja je trudna misliš li da su i ovo pokazatelji?

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #138 poslato: 13:41:30, 30.Okt.2013. »
Melanija, pisala si da egzaktno poklapanje ose 5./8 natala i solara donosi trudnoću, a šta misliš na pr. vladar solarne pete u natalnoj osmoj i konjukcija sa vladarem natalne pete,  solarni asc konjukcija vrh natalne četvrte i tranzit Ju kroz prvo, daje širenje tijela pa je to i na ovaj način, pošto sam gledala solar sestre koja je trudna misliš li da su i ovo pokazatelji?
Mogli bi da budu, ne mogu bez solara da sklopim sliku. Ako ti nije tesko postavi pa da tumacimo  ;)

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #139 poslato: 14:25:00, 30.Okt.2013. »
Ne mogu dosta je što javno svoj natal kačim, i ako mi neko dozvoli  ;) :(

ipravka, inače solarna četvrta natalni asc, ostalo tačno, ja to da vježbam rekoh samo ima li ikakvog smisla :-[

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000