Anketa

Da li su muskarci za kuhinju?

Da
(55.6%)
Ne
(11.1%)
Ponekad
(27.8%)
Ne znam
(5.6%)

Muskarci u kuhinji

• Odgovora: 96
Stranice: 1 2 3 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Muskarci u kuhinji
« poslato: 20:58:59, 08.Jan.2011. »
Tradicionalna podela poslova na one muške, namenjene "jačem polu", i na one ženske, namenjene "slabijem polu", odavno ne važi. Nekada se znalo da je lov namenjen muškarcima, dok su žene bile zadužene za to da se lovina pretvori u ukusan obrok, lepo aranžiran i poslužen na trpezi.

Tema je i za zenski i muski pol...
Za muskarce, da li nesto umete da spremite, sta i da li cesto spremate ili niste to nikada radili?
Za zenski pol, da li smatrate da muskarci trebaju da se petljaju po kuhinji, sta biste voleli da vam spreme i da li vam je nekada muskarac pripremao neko jelo?

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Muskarci u kuhinji
« Odgovor #1 poslato: 00:11:54, 09.Jan.2011. »
Probao sam da skuvam nekoliko puta ali nisam vest u kulinarstvu  :D   Samo bas kad moram  ;)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #2 poslato: 00:25:51, 09.Jan.2011. »
umem i volim da se zezam oko hrane,seckam,kombinujem ukuse..slabo spremam domaca jela,ali zato paste,mexicku,kinesku i te egzotike obozavam  ;D
i naravno ne cesto,vec za neke prijatelje i posebne prilike
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #3 poslato: 01:13:33, 09.Jan.2011. »
Muskarac u kuhinji rado widjen gost. Narawno periodicno. Kako god i bilo sta da spremi samo dok se trudi, a najsladje je kad je malo trapaw. . .:)   
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 01:39:10, 09.Jan.2011. »
Otac mi je sjajno kuvao,mnogo bolje nego mama,tako da mi muškarac u kuhinji nije nepoznanica.I mislim da tu nema nikakve podele među polovima,a ida ima,definitivno je u korist muškaraca jer najbolji svetski kuvari su upravo oni,a ne žene.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #5 poslato: 12:23:48, 09.Jan.2011. »
Vaspitana sam tako da  uopšte ne očekujem od muškarca da išta radi u kuhinji, osim podizanja poklopca kad je gladan :D

Ali opet, nemam ništa protiv toga..
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 14:30:43, 10.Jan.2011. »
Zna se ko je za kuhinju  :)

*

Van mreže gospodja mama

• **
  • 186
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 20:15:52, 11.Jan.2011. »
Mogli bi ponekad nesto da spreme  :flowers:

Ljubav je jedna strast koja nece da zna ni za prošlost ni za sadašnjost.
Balzak

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #8 poslato: 20:29:19, 11.Jan.2011. »
Opste je poznata cinjenica da su vrhunski svetski kuvari upravo muskarci.
Zna se sta je kom polu lakse da obavi ali da se poslovi striktno dele na muske i zenske poslove, to zaista ne odobravam.
Moj tata odlicno kuva :), cesto (do duse ranije vise nego u zadnje vreme) je znao da nas iznenadi vrlo ukusnim specijalitetom koji samo on ume da napravi. Jedina mana je to sto kuhinja izgleda kao da je kroz nju protutnjao uragan kada tata zavrsi sa spremanjem!  :D

*

Van mreže Joker`

• *
  • 6
  • 0
  • Why soo serius?:)
« Odgovor #9 poslato: 12:53:39, 29.Jan.2011. »
U potpunosti se slazem s Naletom 83,, najveci kuhari u svijetu i jesu muskarci u vecini slucajeva, i  da je kuhinja za muskarce, mislim zasto ne?
Recimo moja mama je kuharica vec 35 godina, radila u bolnici tako da dok sam bio mali uvijek sam joj ometao u sred pripremanja i kuvanja tako da je utvrdila da je to nesto sto mi se svidja, naucila me skoro svakom receptu nase kuhinje, dobro nebih da pretjerujem ali znam da pravim SARMU, PUNJENE PAPRIKE, GIBANICE NEKE:) onda CEVAPE, RAZNOVRSNE CORBE, BUREK,HLJEB,,RIBU (na mnogo nacina,, ribolovac sam ) i naravno jos neka jela iz internacionalne kuhinje ukljucujuci italijanssku kuhinju, njemacku (iako nije bas raznovrsna ali je ok) itd
a da ne pricam o rostilju i specijalitetima sa rostilja :D :D Mislim vjerovatno ima mnogo muskaraca koji kazu, NE nije kuhanje za mene, ali znam rostilj... sto znaci ta osoba voli da kuha (pece, svejedno)  :)
Moj caca recimo, njega neces vidjeti da kuva, i covjek bi rekao ,, e ovaj nije za kuhinje , ali....... par puta (na zalost) mama je bila bolesna tako da je momcina morala da uzme tavu i pravi jaja na oko,, pasulj, kobasice s kiselim kupusom i jos neke stvari, sto znaci svaki muskarac po mom misljenju zna na neki nacin da kuva.. ipak ne zivi se od sendvica i suve hrane ???
Neke je mozda i stid da priznaju da kuvaju jer misle da to nije za njih, ali u zatvorenoj kuci ipak kuvaju,,
Sve u svemu po mom misljenju Kuvanje JESTE i za muskarce  i to neizbijezan fakt!:)
Izvinjavam se na dugom komentaru,, ali ja to tako,, u detalje ,,, neznajuci da je nekim to i  smorno ili neki mozda nece da citaju jer je komentar dug... dobro sad komentar o kuvanju i nije bas poucan i zanimljiv  ipak ima vaznijih stvari od kojih se moze izvuci nesto znacajnije, tako da idem da pogledam druge teme
Hvala na paznji! (mah:mah)
Deni

Stranice: 1 2 3 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000