Kako da znate da je on onaj pravi

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

  • *****
  • 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Kako da znate da je on onaj pravi
« poslato: 23:22:39, 16.Dec.2010. »
SAMOUVEREN, A SKROMAN
Nema osobe koja ne ceni skromnost kao jednu od najvećih vrlina. A žene posebno vole muškarce koji zrače samopouzdanjem, ali su istovremeno i skromni. Morate priznati da ne srećete često takve muškarce, a ni žene, a upravo je spoj te dve osobine neverovatno privlačan. Dakle, takav muškarac je definitivno pravi dasa.

ZABAVAN I KAD MU NIJE DO ZABAVE

Krenuli ste u bioskop, a gužva u saobraćaju je tolika da niste sigurni da ćete stići ni na kraj filma. On počinje nervozno da gunđa, žaleći se kako ne bi izašao iz kuće da je znao šta ga čeka na putu. Ovo je svakako pogrešan scenario jer da je pravi, on bi se potrudio da tih pola sata-sat provedenih u saobraćajnom haosu iskoristi na zanimljiv razgovor, sijaset komplimenata i zanimljivih šala. Uostalom, on je pozvao vas da provedete zajedno prijatno veče, pa bi zato trebalo i da se potrudi da se osećate prijatno. Ukoliko ste primetili da ume i neprijatnu situaciju da učini ugodnom i da nije samo nervozni razmaženko, dajte mu veliki plus za to veče.
 

IMA GLAS KOJI OPUŠTA
Dubok, seksi muški glas često ostavlja jači utisak od izgleda dotičnog gospodina. Muškarac koji se obraća smirenim tonom i opuštajućim glasom, neizostavno privlači žensku pažnju. Ako ostavimo sa strane situacije u kojima će vas njegov glas naterati da skinete sve sa sebe i pomislimo na sve one u kojima je muškarac taj koji treba da nas smiri i relaksira posle napornog i stresnog dana na poslu, onda ćete razumeti zašto je ovo važno.
 

MALE STVARI SU VAŽNE
Dobrota, predusretljivost i pažnja su važni, ali ako su to jedine stvari kojima pleni vaš izabranik, onda on možda i nije pravi. Međutim, ako se na tas vrlina dodaju i pomenute, šanse treba značajno da mu porastu.
Jer, ako vam pukne guma na putu, na primer, vi ga pozovete da vam pomogne, a on vam samo telefonom objasni kako da promenite gumu, treba da se zapitate kuda ta veza vodi. Ali, ako vas odmah pita da mu kažete gde ste, ili pošalje prijatelja, ukoliko nije u mogućnosti da vam se istog trena nađe u nevolji, smatrajte da ste pronašli zlata vrednog momka koji će biti tu kad zatreba.
 

Izvor

 Be Weird, at least you will have a unique Personality.
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
10 Odgovora
6054 Pregleda
Najnovije: 13:37:47, 03.Jul.2013.
filozof
0 Odgovora
436 Pregleda
Najnovije: 15:19:37, 09.Mar.2014.
maraja
0 Odgovora
983 Pregleda
Najnovije: 14:31:29, 02.Maj.2018.
Ivana Ž.