Rektifikacija

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Rektifikacija
« Odgovor #10 poslato: 13:29:08, 24.Mar.2009. »
Ja rektifikaciju radim ako osoba nije sigurna u 10-15min u vezi vremena rodjenja. Tu je potrebna iskrenost...Znaci pitam osobu, kako izgleda, ASC nam opisuje kako osoba izgleda,  kojom mislju zapocinje dan-prvi stepen ASC, kojom mislju ide na spavanja, stepen vrha 12.kuce, koja joj je prva reakcija na nesto, bilo to ako je naljute, obraduju, razaloste, kakva joj je znaci prva reakcija na nesto...To znaci pomjera stepen ASC...onda da opise prvi radni dan, stepen 6.kuce oznacava nas prvi dan...Stepen vrha 10.kuce opisuje naseg sefa...itd...A takodje kao sto je Astro-girl objasnila, predikcija, ja to zovem starosna progresija, gdje se mogu vidjeti svi vazni dogadjaji pojedinca u zivotu...znaci spoljni uticaji, kako je on nesto, neku promjenu u zivotu psiholoski dozivio, koje treba uzeti sa rezervom, jer na nekoga neki dogadjaji ostavljaju traga, na nekoga ne, npr...prekid veze, smrt babe, djeda...itd...
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #11 poslato: 19:09:56, 03.Apr.2009. »

Slazem se sa tobom samo kad sam rekla predikcije mislila sam na sve moguce metode a ne samo na progresije  ???
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 18:41:34, 21.Avg.2009. »

Slazem se sa tobom samo kad sam rekla predikcije mislila sam na sve moguce metode a ne samo na progresije  ???

Rektifikacija se radi kod natalne karte, to je polazna, osnovna karta za sve druge...
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Trnoružica

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 19:46:50, 22.Sep.2009. »
E super tema.Ja sam  sve do nedavno bila uvjerena kako mi asc u Škorpiji,jer mi mama rekla da sam rodjena u 5 ujutro ..po izgledu bi to i moglo biti to -malo veći,lomljen nos,teška narav ponekd (*o*)..nego što mi je dalo misliti -volim sve nekako imati unaprijed isplanirano ,zapisano ,u zadnje vrijeme dan planiram u sate što bih kad trebala raditi ,analiziram ,pretačem (djevica),onda me ćopi neka umjetnička faza.(vaga,mrzim nepravdu-inače me silno ljuti nepravda,oči krupne).pitam j majku jel ona sigurna da sam ja baš točno u 05 .00...a otac sav u cudu kaze ,Ma kakvih 5,pa ujutro si u 2 rodjena..tak da pojma nemam,mogu biti sve ovo a ne moram nista ..jednom ću valjda naći načina da izračunam :(.Je li tko od vas pačića-kao što sam i samaa,radio rektifikaciju?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #14 poslato: 09:57:50, 23.Sep.2009. »
Evo jedno pače od 34 leta da se pridruži  (mah:mah)

Rektifikacija ili retrifikacija može da se odradi na natalu tako što se {to je najpraktičnije i najjednostavnije, a i najbrže} napiše od 5 do 10 izuzetno bitnih dogadjaja u toku života koji su zaista ostavili traga na tvoj život i ondak preko direkcije ~ 1° za 1 godinu ~ se mrdaju planete i vrhovi polja tamo~amo i tako se dobije u stvari pravo vreme rodjenja {tako sam ja sa 10h30 došla na 7h40... a kasnije i dobila potvrdu od maminog doktora koji je i odradio taj carski rez da je to vreme tačno, jer su u to vreme oni bili kućni prijatelji pa sam imala prilike da ga "udavim" sa pitanjima o tome}
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Trnoružica

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 11:49:40, 24.Sep.2009. »
Pokušat' ću si to izračunati ,hvala ti puno yeah

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #16 poslato: 11:55:56, 24.Sep.2009. »
Za rektifikaciju je najbolje koristiti program Kepler 7 koji mnogo olakšava računicu. yeah

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: heh...
« Odgovor #17 poslato: 12:46:15, 24.Sep.2009. »
Po meni je najbolji način da se radi "ručno" ~ papir i olovka ~ jer se tako na papiru ima bolji pregled, a i usput  se uči ~ jes' da treba vremena, ali se na kraju isplati  ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 16:45:37, 24.Sep.2009. »
Sve ima svoje prednosti i mane ;)

*

Van mreže Trnoružica

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 17:10:55, 24.Sep.2009. »
Kepler nisam uspjela otvoriti ,preostaje mi ručno .,ali vidim da trebam još puuuuuno učiti .Neka,pomalo ću ,a istina,usput i nešto uvijek naučim. :zagrljaj:

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000