Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #100 poslato: 17:13:09, 10.Sep.2012. »
Stoji i da smo razliciti, ali ne u karakteru, koliko u zivotnom stilu, ali nista to nema veze, kad se namjesti, namjesti se..

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #101 poslato: 17:14:12, 10.Sep.2012. »
Ne kosta te da pokusas  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #102 poslato: 17:16:53, 10.Sep.2012. »
Naravno, a i ne mogu da se oduprem sve i da ocu, pa neka traje koliko traje, sta me briga;-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #103 poslato: 17:18:08, 10.Sep.2012. »
Skorpijo  ;D
Ako ako,drzim fige  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže djokicnadja

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #104 poslato: 10:12:26, 18.Okt.2012. »
Nema problema. Bice mi zadovoljstvo. Jel ima neko pitanje za mene? Moja jaca strana je natalna karta pojedinca, ali sa sinastrijom, iako je sve to gotovo isto, malo se mucim.  Stojim Vam na raspologanju, ipak treba 200poruka otkucati. Da mi ne pobegne ovaj decko...  :P

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #105 poslato: 14:34:46, 18.Okt.2012. »
E pa djokicnadja,dobro ti nama dosla  :)
Bilo bi mi drago da bacis oko na moju natalnu kartu(koja je u potpisu),i kazes oupsteno,ono sto tebi privlaci paznju.Imamo i temu http://mojforum.net/index.php/topic,1128.msg120619.html#new,pa tu mozemo o tome,da ne spamujemo na ovoj temi,pa ako ti nije tesko  ;)
Natalna

*

Van mreže djokicnadja

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #106 poslato: 10:09:51, 19.Okt.2012. »
Mars ti je u Jarcu,sto govori da si nefleksibilna. Obicno kontrolises sebe i odlicno zapazas. Jako si odgovorna. Malo si i osvetoljubiva. Znas biti sarkasticna i dovitljiva. Sposobna si da brzo delujes.Imas dobar osecaj za organizaciju, vedrog si duha. Imas mnogo energije, volis da budes na otvorenomivolis sport. Trebalo bi da imas mnogo dece  (e*e)
U stanju si da se upustis u rizicna istrazivanja radi dobita nekog drugog/drustva. Volis vodu i putovanje morem.

Mesec u Skorpionu. - hrabra,smela. Senzualna si i volis erotiku. Preterujes u telesnim zadovoljstvima. Znas biti stidljiva. Stojiti bogat emocioni zivot i uspesni drustveni zivot.

Jupiter u Devici - volis red, rad, sklad. Ne verujes ljudima. Vrlo si darezljiva i prihvacena si u drustvu.. Volis pomagati ljudima sa teskocama i onima koji su bolesni. Na kraju ti si velika sanjalica,volis mastati.

Sunce ti je u Vodoliji - imas napredne ideje, nezavisna si. Pod uticajem si roditeljima,posebno majke. Imas smisla za detalje. Ali, ne suocavas se sa problemima, sto moze biti stetno po tebe.

Merkur u Jarcu - mnogo razmisljas. znas biti hladna osoba,pesimista. Snalazljiva. Lako se snalazis kada trebas pisati nesto. Ucestalo menjas poslove,nestabilno, a cini mi se i da menjas partnere.

Neptun u Jarcu - pronicljiva,mudra. bujna masta, nostalgicna.

Venera u Jarcu - tvoje ljubavi su iskrene. obicno te privuku ljudi s problemima ili koji imaju slozeni zivot. bojis se razocaranja u ljubavi. Svojeosecaje drzis u sebi. Rad u delatnostima koje imaju vezu sa estetikom i modom. Imas brojno i birano drustvo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Draga,

nadam si da si zadovoljna mojim tumacenjem. Bilo je uopsteno. Tako sam ja videla tvoju kartu. Malo sam zbrda, zdola pricala kada je rec o planetama. :)

Ko bi jos da mu kazem, jako bi mi znacilo da neko pogleda moju sinastriju. Bitno mi je da cujem drugo misljenja, a a ne samo moje. A 200 poruka poslati, nije malo. Zato, pitajte sta hocete.
« Najnovija izmena:: 14:39:01, 19.Okt.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #107 poslato: 11:28:36, 19.Okt.2012. »
Uglavnom sam zadovoljna ;)
Jedino sto bas ne stoji  je da imam siroko drustvo,da nisam fleksibilna i da mijenjam partnere  ;D sve ostalo je ok.
Hvala ti mnogo  :-*
Natalna

*

Van mreže djokicnadja

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #108 poslato: 12:10:10, 19.Okt.2012. »
znas kako, tvoje tek stize. tek ce se pokazati tvoja priroda. nekih stvari jos uvek nisi svesna. imas tek 20 godina. nema na cemu, uvek sam tu da pomognem, ako zatreba. mada, ruku na srce, jedva cekam da me neko nesto pita da posaljem tih 200poruka. mada, nesto nema ljudi da se ukljuce u ovu temu. izgleda da ima samo usputnih. ja bih volela kada bi ovde bilo onih sa kojima bismo se dopunjavali. dve glave su uvek pametnije od jedne.

ljudi pitajte me sta zelite, nestrpljiva sam da dobijem svoju sinastriju ::) :D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #109 poslato: 12:41:50, 19.Okt.2012. »
Evo mene zanima šta misliš o mojoj 7. i 5. kući...  :) Rođena sam 08.11.1983. godine u 19, 45 h u Podgorici.

Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000