Mars ti je u Jarcu,sto govori da si nefleksibilna. Obicno kontrolises sebe i odlicno zapazas. Jako si odgovorna. Malo si i osvetoljubiva. Znas biti sarkasticna i dovitljiva. Sposobna si da brzo delujes.Imas dobar osecaj za organizaciju, vedrog si duha. Imas mnogo energije, volis da budes na otvorenomivolis sport. Trebalo bi da imas mnogo dece

U stanju si da se upustis u rizicna istrazivanja radi dobita nekog drugog/drustva. Volis vodu i putovanje morem.
Mesec u Skorpionu. - hrabra,smela. Senzualna si i volis erotiku. Preterujes u telesnim zadovoljstvima. Znas biti stidljiva. Stojiti bogat emocioni zivot i uspesni drustveni zivot.
Jupiter u Devici - volis red, rad, sklad. Ne verujes ljudima. Vrlo si darezljiva i prihvacena si u drustvu.. Volis pomagati ljudima sa teskocama i onima koji su bolesni. Na kraju ti si velika sanjalica,volis mastati.
Sunce ti je u Vodoliji - imas napredne ideje, nezavisna si. Pod uticajem si roditeljima,posebno majke. Imas smisla za detalje. Ali, ne suocavas se sa problemima, sto moze biti stetno po tebe.
Merkur u Jarcu - mnogo razmisljas. znas biti hladna osoba,pesimista. Snalazljiva. Lako se snalazis kada trebas pisati nesto. Ucestalo menjas poslove,nestabilno, a cini mi se i da menjas partnere.
Neptun u Jarcu - pronicljiva,mudra. bujna masta, nostalgicna.
Venera u Jarcu - tvoje ljubavi su iskrene. obicno te privuku ljudi s problemima ili koji imaju slozeni zivot. bojis se razocaranja u ljubavi. Svojeosecaje drzis u sebi. Rad u delatnostima koje imaju vezu sa estetikom i modom. Imas brojno i birano drustvo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Draga,
nadam si da si zadovoljna mojim tumacenjem. Bilo je uopsteno. Tako sam ja videla tvoju kartu. Malo sam zbrda, zdola pricala kada je rec o planetama.

Ko bi jos da mu kazem, jako bi mi znacilo da neko pogleda moju sinastriju. Bitno mi je da cujem drugo misljenja, a a ne samo moje. A 200 poruka poslati, nije malo. Zato, pitajte sta hocete.