Horarna Astrologija

• Odgovora: 46
Stranice: 1 2 3 ... 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Horarna Astrologija
« poslato: 18:07:23, 04.Feb.2009. »

Horarna Astrologija smatra da je svako ljudsko delo rodjeno pod odredjenim konstelacijama i mora nositi pecat tih uticaja. Zbog toga se horoskop moze napraviti brodovima, rudnicima, mostovima, organizacijama...   Veoma poznat takav slucaj je sa brodom titanik gde su astrolozi upozoravali na opasnosti.

Izvor: Dupor

"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

Sledeći korisnici su zahvalili na ovoj poruci: Zrikla28

Odg: Horarna Astrologija
« Odgovor #1 poslato: 21:49:50, 20.Mar.2009. »
horarana astrologija nam moze dati odgovore tumacenjem polozaja planeta u momentu "radjanja" pitanja, pa je u tom smislu prediktivna kao i neke druge grane astrologije, ukazati na odredjene mogucnosti ili opasnosti ili pomoci da pronadjemo izgubljenu stvar

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 15:20:56, 23.Mar.2009. »
Mozes je smatrati prediktivnom ali razlika od ostalih prediktivnih metoda je u tome sto ne daje mogucnost slobodne volje
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

« Odgovor #3 poslato: 00:59:45, 26.Mar.2009. »
pa zavisi i od samog pitanja...
ponekad horarna analiza ukazuje na odredjene mogucnosti, pa je u tom smislu i savetodavna...
primer: da li cu da prodam kucu... i odgovor pokazuje mogucnost da se kuca proda ali po nizoj ceni, uvek mozes od trenutne prodaje da odustanes i da sacekas povoljniju priliku...

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 16:26:05, 26.Mar.2009. »

Cekaj ali ako je pitanje "da li cu kucu da prodam ove godine?" onda nekog interesuje da li ce uopste da je proda?
Znaci ti trebas da mu odgovoris sa hoce ili nece?  Ako je tako tu onda nema izbora ili gresim?  ???
Kepler

« Odgovor #5 poslato: 21:56:39, 26.Mar.2009. »
po meni, pretenciozno je davati kategoricne predikcije u bilo kojoj grani astrologije...
na pitanje: da li cu prodati kucu ove godine? u zavisnosti od "stanja" na karti moj odgovor bi bio: "velike sanse su da to uradis i to u tom i tom periodu" ili "tesko"...
isto bi bilo i sa solarom koji ukazuje na mogucnost prodaje nekretnine u godini za koju je solar postavljen...
s tim sto horarna karta moze da ukaze na uzroke i posledice konkretne situacije malo bolje nego solarna...
osim toga, horarna daje kratkorocnije predikcije posto je potpuno besmisleno postaviti pitanje za koje pitac nije zainteresovan aktuelnoscu...

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 21:56:39, 27.Mar.2009. »

Uglavnom sam slusala razne astrologe da daju takve odgovore kao da skoro nista ne zavisi od nas zbog toga sam pitala (*o*)
Kepler

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #7 poslato: 19:01:59, 03.Apr.2009. »
poseban pozdrav svima koje interesuje horarna astrologija :)

po kom autoru i po kojim principima učite i tumačite horarna pitanja....?

ja radim samo po principima TA i po V.Liliju i Dj.Froliju..

volela bih da oživimo ovu temu na pravi način :)

šta mislite vi..ko se slaže? :)
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #8 poslato: 19:06:05, 03.Apr.2009. »

Ja sam pocela da citam Frolijevu ali nekako nemam vremena da joj se dovoljno posvetim  (*o*)
Kepler

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #9 poslato: 19:14:51, 03.Apr.2009. »
izvanredan je ,i na duhovit način uči i objašnjava..
uvek mi je pri ruci njegov,,Udžbenik horarne astrologije,,
nikad ne reci nikad

Stranice: 1 2 3 ... 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000