Horarna Astrologija

• Odgovora: 46
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
Odg: Horarna Astrologija
« Odgovor #30 poslato: 18:11:58, 16.Avg.2011. »

Da li će se izmedju mene u muškog Strelca koga jako volim desiti nešto konkretno do kraja 2011?

vreme: 18:11

Unapred hvala puno

:(

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
  • Pol: Žensko
« Odgovor #31 poslato: 01:35:41, 14.Jul.2012. »
Ko zna da mi kaze kako se pravi horarna karta na astro.com??  ::)

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #32 poslato: 04:41:31, 14.Jul.2012. »
Ko zna da mi kaze kako se pravi horarna karta na astro.com??  ::)
Nema veze...skontah :-)

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #33 poslato: 13:37:58, 14.Okt.2012. »
Kliknes  u gornjem levom uglu, gde je ono sunce i pise.."Astro Dienst"..Izacice ti da upises grad,onda pritisnes pretragu...Ponovu kliknes na grad..Popunis onda podatke..Toj.upises pitanje..Kliknes za dalje..Pa udjes u opciju.."Extendet chart selection"..Zatim u opciji "hause sistem"odaberes.."regiomontanus"..Kliknes za dalje i to ti je to..Izvini na kasnijem odg...Nisam videla pitanje..:D

*

Van mreže Saska857429

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #34 poslato: 17:52:45, 01.Apr.2013. »
Da li neko moze da mi objasni sta ukazuje na prevaru? Mozda ako je neciji sig u konjukciji sa drugom planetom?  (*o*)

« Odgovor #35 poslato: 20:52:52, 03.Apr.2014. »
Ova tema zastarila :(

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
« Odgovor #36 poslato: 14:56:14, 28.Maj.2014. »
Kako se vi nalazite sa ptolomejevm tabelom, meni su one podjele dan-noc nejasne uzasno! jel to znaci da ako se planeta nalazi ispod hriznta onda je noc a iznad dan?

ja gledala svoj horar pa ako neko moze da me ispavi jer ucim se da ta dostojantva valjano naucim :D

1.    Ja sam predstavljena Marsom i Mjesecom
2.    on- Venera i sunce

Mars je u Vagi – u svom izgonu, u padu sunca,pod vladarstvom venere i trplicitetu saturna, licu mjeseca

Mjesec je u Biku- vladarsvtvo Venere, egzaltacija Mjeseca, triplicitetu mjeseca,izgonu marsa

Venera u  ovnu - svom izgonu,u znaku pada saturna,egzaltaciji sunca,triplicitetu Jupitera,terminu Marsa,licu venere

Sunce u blizancima - pod vladarstvom merkura,triplicitetu saturna,terminu merkura,izgonu jupitera

« Odgovor #37 poslato: 23:54:25, 09.Okt.2014. »
Kako se vi nalazite sa ptolomejevm tabelom, meni su one podjele dan-noc nejasne uzasno! jel to znaci da ako se planeta nalazi ispod hriznta onda je noc a iznad dan?

ja gledala svoj horar pa ako neko moze da me ispavi jer ucim se da ta dostojantva valjano naucim :D

1.    Ja sam predstavljena Marsom i Mjesecom
2.    on- Venera i sunce

Mars je u Vagi – u svom izgonu, u padu sunca,pod vladarstvom venere i trplicitetu saturna, licu mjeseca

Mjesec je u Biku- vladarsvtvo Venere, egzaltacija Mjeseca, triplicitetu mjeseca,izgonu marsa

Venera u  ovnu - svom izgonu,u znaku pada saturna,egzaltaciji sunca,triplicitetu Jupitera,terminu Marsa,licu venere

Sunce u blizancima - pod vladarstvom merkura,triplicitetu saturna,terminu merkura,izgonu jupitera
Najbolje da kartu postavis, lakse je gledat i preglednije pa i da se moze bolje pratit.

*

Van mreže Big Lady

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #38 poslato: 10:27:41, 04.Okt.2016. »
Obozavam astrologiju i jako joj verujem ali se nikada nisam time bavila jer astrologija zahteva dosta znanja, dosta citanja, proucavanja, pamcenja. Astrologija je citava nauka i smatram da se laici ne trebaju baviti njome jer se ne igra sa tudjim zivotima tek tako, tek olako. Na zalost, danas mnogi sebe zovu astrologom i daju sebi za pravo da se poigraju ljudskim zivotom zarad materijalne dobiti i upravo te takve osudjujem jer nema tih para koje bi vratile coveku samopouzdanje i veru u zivot.
Astrolog Pedja Radovic me je 2002 istresao iz gaca, prosto neverovatno do kojih detalja mi je opisivao dogadjaje, ljude, i svet koji me okruzuje. Sve sto je rekao, tako je i bilo.
Sanja Colja mi je radila horar preko telefona pre par meseci. Ostaje da se vidi da li je bila u pravu ili ne, mada bih ja jako volela da jeste jer mi se tumacenje bas svidjalo :)
Mogla bih satima da se druzim sa astrologom koji voli i zna svoj posao, uzivala bih u drustvu, pomno bih slusala i pamtila svaku rec, ali se sama nikad ne bih odvazila da drugom tumacim natalnu kartu.

*

Van mreže Zrikla28

• **
  • 126
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #39 poslato: 11:14:57, 31.Jul.2021. »
Ako mozes i ako imas nesto u vezi toga mozes u ovom delu http://mojforum.net/index.php/board,50.0.html
da otvoris temu u vezi bas te knjige  (mah:mah)
Može li mi netko reći hoću li se odseliti do 01.12.2021 vrijeme pitanja 11:14 Osijek

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000