Koji to muškarci ne znaju da zadovolje?

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Koji to muškarci ne znaju da zadovolje?
« poslato: 23:26:44, 03.Sep.2010. »
On može biti da zgodan, seksi, elokventan i šarmantan, ali, nažalost, i loš u krevetu. Kako ga prepoznati?

Često se otkriva u razgovoru dok govori o ženama i bivšim seksualnim   iskustvima. Obratite pažnju na to šta govori i ako čujete nešto od   napisanog, znajte da je reč o muškarcu koji ne zna da zadovolji ženu.

"Ja znam šta ona želi"

Muškarci često pretpostavljaju da znaju što žene žele, i to na osnovu   ranijih seksualnih iskustava. Međutim, nisu sve žene iste.

Muškarac nikada ne bi trebao da misli da će se ženi sviđati sve ono što   se sviđalo njegovoj pređašnjoj partnerki. To također vredi za veze.   Postoje žene kojima je lako održavati vezu ispunjenu neobaveznim seksom,   ali i one koje se emotivno lako vežu.

"Ja imam sve što njoj treba"

Mnogi muškarci misle: 'Ako ženi treba vibrator da bi postigla orgazam   koji ne može postići s muškarcem, onda nešto nije u redu s njom.'

Činjenica je da nešto nije u redu s muškarcima koji tako misle. Muški i   ženski orgazam nisu jednaki, a žene ga postižu uz nešto više truda.   Umesto pogrešnog načina razmišljanja, takvi muškarci bi trebalo da se   više potrude oko zadovoljenja svoje partnerke.

"Seks izaziva isti osjećaj u meni i u njoj"

Muškarac se sjajno oseća prilikom penetracije. Neki misle da isto   doživljavaju i žene, ali se varaju. Vagina je osetljiva i, da bi sve   funkcionisalo kako treba, mora biti ispunjen niz uslova.

Drugim   rečima, oko žene se treba više potruditi, a ne samo staviti penis   unutra i misliti da je sve savršeno. To ženama tokom seksa može samo   izazvati bol, a ne doneti zadovoljstvo.

"Ja znam sve o ženskoj anatomiji"

Većina muškaraca načelno zna gde se nalazi klitoris i kako izgleda.   Nažalost, mnogi još uvek nisu sigurni čemu služi pa se još uvek može   čuti muško kukanje da njihove partnerke svršavaju samo kada im se   dodiruje klitoris. Da, većina žena može doživeti orgazam samo   stimulisanjem klitorisa, a problem je u tome što mnogi muškarci ne znaju   šta tačno da rade s njim.

Ako ne želite da budete loš   ljubavnik do kraja života, zamolite partnerku da vas nauči kako da   postupate s njoj vrlo važnim delom tela.

"Ako je vlažna, onda je i uzbuđena"

I to je pogrešno razmišljanje, ali nažalost, još uvek prilično često.   Neke žene mogu biti prilično uzbuđene, a da uopšte nisu vlažne.

Kako smo već utvrdili, nisu sve žene jednake. Neke su vlažne i kad nisu   uzbuđene, jer to zavisi od niza procesa koji se odvijaju u njenom telu.   Vlažnost najviše zavisi od toga u kojoj je fazi menstrualnog ciklusa, a   ako imate partnerku koja ima problema s tim, jednostavno nabavite   lubrikant.

Izvor: T-portal.hr
« Najnovija izmena:: 23:28:08, 22.Dec.2010. Perla »

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
Odg: Koji to muškarci ne znaju da zadovolje?
« Odgovor #1 poslato: 08:28:20, 04.Sep.2010. »
On može biti da zgodan, seksi, elokventan i šarmantan, ali, nažalost, i loš u krevetu. Kako ga prepoznati?

"Ja znam sve o ženskoj anatomiji"

Većina muškaraca načelno zna gde se nalazi klitoris i kako izgleda.   Nažalost, mnogi još uvek nisu sigurni čemu služi pa se još uvek može   čuti muško kukanje da njihove partnerke svršavaju samo kada im se   dodiruje klitoris. Da, većina žena može doživeti orgazam samo   stimulisanjem klitorisa, a problem je u tome što mnogi muškarci ne znaju   šta tačno da rade s njim.

Ako ne želite da budete loš   ljubavnik do kraja života, zamolite partnerku da vas nauči kako da   postupate s njoj vrlo važnim delom tela.

ooooooo,ovakvi su mi najjači ;D
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže buba

• *
  • 20
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 23:26:56, 22.Dec.2010. »
muškarci kojima nedostaje samopouzdanje,mašta i nežnost-mislim.Bar u mom slučaju je bilo tako.Ali prvo samopouzdanje.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #3 poslato: 00:57:52, 16.Mar.2011. »
muškarci kojima nedostaje samopouzdanje,mašta i nežnost-mislim.Bar u mom slučaju je bilo tako.Ali prvo samopouzdanje.

:t2715:
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže meda 78

• 2 566
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #4 poslato: 00:59:36, 16.Mar.2011. »
 :-\ uglavnom....

*

Van mreže Solitude

• *
  • 28
  • 2
« Odgovor #5 poslato: 17:16:13, 04.Apr.2012. »
Jedini muškarci koji ne znaju da zadovolje su oni koji pri odnosu,misle samo na sebe i svoje uzivanje.
Svi kažu da postoji jedan svet.Ja tvrdim da postoje dva.Jedan je moj a drugi delite kako hoćete!

*

Van mreže ArmandHammer

• *
  • 8
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #6 poslato: 20:06:52, 09.Apr.2012. »
Muskarci koji znaj uda zadovolje zenu su oni koji prate njihovo telo,pokrete tela i odredjene zone koje postanu toplije,ne mislim samo na pubicni deo...
Jedini nacin da se zena isuvise uzbudi je ovaj...
Cutanje i rad,prica nikako...samo uskracujete zeni zadovoljstvo...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000