Samopouzdanje u natalnoj

• Odgovora: 24
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Samopouzdanje u natalnoj
« poslato: 17:00:45, 03.Avg.2010. »
Ne znam da li je bilo rijeci o ovome...zanima me sto je sve signifikator za samopuzdanje u natalu? Sta se sve uzima u obzir da bi se moglo reci da je neka osoba samopouzdana...pa cak prepotentna i obratno?

Pretpostavljam da se gleda asc i mozda prva kuca...Mada s ovim u vezi, sigurno postoji razlika u tome kako nas drugi vide i kakvi mi zaista jesmo

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
Odg: Samopouzdanje u natalnoj
« Odgovor #1 poslato: 15:08:03, 11.Dec.2010. »
Zasto niko ne odg.? Owo je jako dobra tema ;D
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #2 poslato: 23:25:29, 10.Maj.2011. »
evo ja imam bas puno samopouzdanja,mozda i previse,pa drugima delujem vrlo umisljeno i egocentricno..
nemam problem da priznam dozu egoizma i egocentrizma,ali mislim da ne preterujem u tome,ne podnosim patetiku kod ljudi pa ne volim ni da ja zvucim tako,govoreci da nisam ovo ili ono,kad znam svoje mogucnosti,zato sam vrlo samouveren..
ako gledamo prvu kucu,u sco,mo 0 pl u njoj,to je stvarno jaka licnost,mars na mc-u u lavu venera takodje,mozda odatle potice? u svakom slucaju,ne manjka mi  8) :D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #3 poslato: 11:17:32, 11.Maj.2011. »
 Sada sam se zainteresovala! Jeste li sigurni da se gleda I polje i vladar kada je samopouzdanje u pitanju? (rzm)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 15:15:36, 04.Apr.2012. »
Najpre treba gledati Sunce, onda Ascedent, MC, ali je bitan i polozaj Marsa i Plutona...

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #5 poslato: 20:08:02, 05.Apr.2012. »
Najpre treba gledati Sunce, onda Ascedent, MC, ali je bitan i polozaj Marsa i Plutona...

Ja bih dodala da je samopouzdanje = samovrednovanje... a šta je bilo kakva "vrednost" u našem natalu? 2 polje... samim tim, gleda se 2 polje, vladar 2 polja i nj aspekti. Posle toga tek ide analiza i ostalih planeta, jer će svaka za sebe da pokaže naše (ne)samopouzdanje na odredjenom polju života (Merkur ~ pamet, Venera ~ ljubav, Mars ~ snaga, akacija, Jupiter ~ Vera, Saturn ~ disciplina, itd...)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 02:57:54, 06.Apr.2012. »
Mislim da samopouzdanje kod nekih kreće iz njihovog ega (Sunce), ono čemu se teži (ascedent), onog kako sebe dokazuju, neki cilj koji žele da postignu itd... (kroz MC, Mars i Pluton).
I sad ako je sve to na svom mestu, te osobe imaju i razloga da budu samopouzdane...

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #7 poslato: 11:41:37, 06.Apr.2012. »
     Naravno, kao što rekoh, svaka planeta će prikazati natusa u svojoj simbolici, al osnovno što će odmah prilikom analize da pokaže generalno stanje samovrednovanja / samopouzdanja je 2 polje i nj vladar ~ aspekti će naravno pokazati kako se natus "bori" sa (ne)samopouzdanjem 8)

Polja su osnove za svaku analizu, kao kada gledamo za posao, brak, decu, uvek polazimo prvo od tog polja koje nas intetesuje, a planete su samo igrači koji će igrati svoju ulogu u natusovom natalu, a aspekti će nam pokazati kakve će to uloge da budu (pozitivac, negativac...) i kako će se radnja filma odvijati u toku natusovog života  ;)

Naravno još bolje će nam svaka planeta ispričati priču ako je provučemo kroz Ptolomejevu tabelu i utvrdimo koliko ima osnovnog i slučajnog dostojanstva, tj koliko je snažna ~ koliko je snažna, toliko će imati uticaja u formiranju našeg samopouzdanja na odredjenom polju života  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 15:23:43, 06.Apr.2012. »
Kao što sam rekao, to je jedan od razloga zašto je neko samopouzdan i ne isključujem tvoj pristup otkrivanju razloga. Ja sam pošao od toga da je to osobina kojom želimo na neki način da predstavimo sebe, verovanje u svoje sposobnosti, pristup problemima i mogućnostima svoje ličnosti, takodje samopouzdanje je definicija toga kako sebe "vidimo u ogledalu" pa razlozi ne moraju biti samo to koliko vrednujemo sebe nego i naš potencijal drugih polja, aspekata ili astro tela...  tako da se vraćamo na to da celu kartu treba uzimati u obzir...   :smesko:
« Najnovija izmena:: 15:29:35, 06.Apr.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #9 poslato: 17:43:43, 06.Apr.2012. »
     Naravno, daleko od toga da ne treba da se gledaju sve planete. Ono što će biti najbolja prezentacija nas prema drugima, pa samim tim i naša predstava sebe okolini, biće često vezana i za sve one planete koje se nadju na uglovima  (perverzija)

Što bliža 0° to je jači uticaj te planete, pa samim tim će nam ona i "bojiti" karakter pa samim tim i (ne)samopouzdanje ~ planete kod ASC i MC na prvom mestu, pa ondak planete kod DESC i IC :flowers:

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000