Mesec u 12. dvanaestoj kuci - polju

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sanchez

• *
  • 24
  • 0
  • Pol: Žensko
  • sanchez
Mesec u 12. dvanaestoj kuci - polju
« poslato: 16:19:28, 12.Avg.2010. »
Zanima me shta vi mislite o ovom polozaju Meseca...? Preciznije, da li moze biti indikator majke koja ''nije prisutna'' u zivotu natusa... ??? Zanima me , jer sam ovakav aspekt pronashla kod svoje drugarice cija majka nije narocito zaintersovana za nju.
Kada je imala 14. god roditelji su joj se razveli, majka otishla da zivi sa drugim covekom, a ona(moja drugarica) je ostala da zivi sa ocem...Majka ,iako je zivela do skoro u istom gradu, ne pokazuje nikakvo interesovanje za nju; retko kada zove , znale su se slucajno sretati na ulici, bilo je trenutaka(ciji sam svedok i ja sama bila) kada nije imala pojma shta se uopshte deshava u njenom zivotu, kakvu je shkolu upisala, da li je zdravstveno dobro... (*o*) Inace, njen Mesec u aspektima sa drugim planetama je uglavnom losh :( No kontradiktorno je da na devojku , srecom, ovakav blazeni uzas od odnosa sa majkom nije vidno uticao na njenu licnost kao i ostale aspekte zivota, a ja joj se zaista divim  (e*e)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Mesec u 12. dvanaestoj kuci - polju
« Odgovor #1 poslato: 19:43:07, 19.Okt.2010. »
Tamo gde se nadje Mesec tamo je osecaj, dusevni interes ali i promena, nestabilnost.
Moguce je da osoba o svojim emocijama ne voli mnogo da prica, emocije su potisnute odnosno se nalaze u drugom planu kao i njena majka (porodica, rodni kraj, detinstvo).

Ono sto je najbitnije je da taj Mesec ima bilo kakve aspekte. Meki aspekti ukazuju na sanse i predispozicije da taj Mesecev uticaj iskoristi na najbolji moguci nacin dok tvrdi aspekti pricaju o preprekama koje ce morati da preskoci.

Meki aspekti znaju da usmere osobu na psihologiju, medicinu, humane ustanove dok tvrdi mogu biti uzrok depresija, ljubavnih peripetija, porodicnih problema jer se Mesec nalazi u izolaciji.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000