Jupiter u 12. dvanaestoj kuci - XII polju

• Odgovora: 20
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Jupiter u 12. dvanaestoj kuci - XII polju
« poslato: 13:14:21, 25.Avg.2009. »
JUPITER U DVANAESTOJ KUĆI ne dozvoljava čoveku da propadne
Jupiter ovde coveka uvek zastititi i spase u nepovoljnim situacijama. Moguća su daleka putovanja i život na drugom kontinentu. Istinsku sreću treba da potrazi daleko od mešta rodjenja, u nepristupacnim krajevima, izolovanim i pustim mestima, u necivilizaciju. A samoca i ti predeli osnažuju ličnost, tu postize uspeh i bogatstvo. Intelektualci su skloni prema nauci i istraživackom radu. Lekari i profesije u zatvorenim ustanovama donose uspeh u poslu. Uspeh postize u svemu tajnom, nevidljivom, skrivenom.
-DOBRA KARMA: JUPITER JE OVDE VELIKI ZASTITNIK ILI ANDJEO CUVAR, blokira mnoge nepovoljne situacije u natalnoj karti.
-Ovaj osoba je najviše loše karme napravila u prošlom životu u oblasti socijalnih odnosa, pa je iz tog razloga u ovom životu malo gurnuta u stranu, tj tesko uspeva u društvu, na profesionalnom planu teze postize socijalni status, ima manji broj prijatelja, teško uspostavlja kontakt. SAVET: najbolji način da ga iskoristi je da se ukljuci u neki oblik humanitarnog rada, jer kroz taj rad će doci mir i otplata stare loše karme, a tu je i najlakse naci posao.
-PREPREKE: povlacenje u samocu, rezervisanost u odnosu na društvo. Ne uspeva na profesionalnom planu, mali broj prijatelja.
-Neharmonični aspekti ukazuju na finansijske i sudske probleme i gubitke. Ukoliko je sklona prevarama, lazima, to govori o opasnosti od zatvora.

Izvor

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
Odg: Jupiter u 12. dvanaestoj kuci - XII polju
« Odgovor #1 poslato: 21:33:41, 22.Okt.2009. »
kazu za jupitera u dvanaestom polju da je andjeo cuvar... :)

u svakom slucaju pomaze onima koji ga imaju u toj kuci

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 21:40:59, 22.Okt.2009. »
Jupiter je ovde zastitnik ali onda kada se najmanje nadamo.
Osobe sa Jupiterom u XII kuci po prirodi dosta sumnjaju u svoj optimizam i svoju srecu jer u mladosti kada su je ocekivali kao da je nisu nasli. Prave vrednosti Jupitera u XII polju nastupaju kasnije jer osoba nema dovoljno vere i optimizma u mladosti - Jupiter se sakrio...   potrebno je reaktiviranje...

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 20:20:18, 18.Nov.2009. »
Ne znam da li se slazete ali mislim da je njegovo znacenje mnogo manje nego u drugim poljima,kao da je "sreca" osobi iza ledja...,. ;)

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #4 poslato: 21:20:38, 02.Dec.2010. »
A sta ako je jupiter R u 12 kuca? koliko znam 12 kuca se poistvojecuje s retrogradnoscu,pa u ovom slucaju ispade R na kvadrat:D ....moze li se to tumacit kao da osoba najvecu srecu nalazi na podsvjesnom nivou,sanjarenju,masti itd:D
Natalna Karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 00:24:19, 05.Dec.2010. »
Ne znam da li se slazete ali mislim da je njegovo znacenje mnogo manje nego u drugim poljima,kao da je "sreca" osobi iza ledja...,. ;)
Sreca iza ledja mozda ali ne bih se slozio da je mnogo manje. Ima taj Jupiter svoju vrednost u XII. polju. XII kuca je Jupiterov nocni domicil. Tu je sreca ali ne na neki standardni nacin...

A sta ako je jupiter R u 12 kuca? koliko znam 12 kuca se poistvojecuje s retrogradnoscu,pa u ovom slucaju ispade R na kvadrat:D ....moze li se to tumacit kao da osoba najvecu srecu nalazi na podsvjesnom nivou,sanjarenju,masti itd:D
Pa sve je to simbolika XII kuce. Razmislite malo sta je to odakle Vam Jupiter pomaze. Nije se on tu bez razloga smestio. :)

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #6 poslato: 23:08:06, 14.Dec.2010. »
Taj jupiter, kojeg sam navela,je u ovom slucaju vladar AC,pa zato sam mislila da je sama osoba sretna u 12 kuci...zbog R ne mislim da bi bila sretna tako sto ce pomagat ljudima po ludnicam i sl..prvo sam mislila da se osoba krije,tj nekako zivi u sjeni,ne oktriva se lako...i sta joj jupiter donosi-razvoj nesvjesnog dijela karaktera...ma ne znam,mislim da voli da sanjari i to je cini sretnom :D ...
Natalna Karta

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 17:10:05, 15.Dec.2010. »
a šta kada je Ju vladar 12. kuće? (*o*) da li to ima neke veze sa zaštitom?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 17:11:32, 18.Dec.2010. »
Kakvom zastitom?  ???

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 18:11:21, 18.Dec.2010. »
..rekao si da je Ju u 12. polju zaštitnik kada se najmanje nadamo, a ja te pitam da li to vrijedi i ako je on vladar 12. polja ili to nema nikakve veze?

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000