Jedna mu kuha, a o drugoj mašta!

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Jedna mu kuha, a o drugoj mašta!
« poslato: 16:11:07, 04.Avg.2010. »
Muškarac rijetko govori o tome šta želi od svoje partnerice ili supruge. Čak i onda kada žena misli da zna sve o svom muškarcu, dešavaju se brojna iznenađenja. Jedna od malo spominjanih istina je ta, da jači spol često mašta o tome da njegova draga bude drugačija od one koju ima u kuhinji ili krevetu.O muškim fantazijama bi se moglo moglo pisati satima. Evo nekoliko najskrivenijih želja koje biste mogli pretvoriti u stvarnost, ukoliko ste dovoljno hrabre i spremne na to da začinite dosadnu svakodnevnicu braka ili veze...

1.Seksi kućna pomoćnica
Muškarci obožavaju sliku seksi francuske sobarice. Kostim nije toliko bitan koliko sami pokreti tijela i pogled. Naravno, nekoliko elemenata ne treba zanemariti. Prije svega suknjica mora biti znatno iznad koljena, a dekolte istaknut. Kućni posao treba biti jednostavan. Za početak idealno je brisanje poda ili stola. Partneru treba dati do znanja kako se ne radi o nekom rutinskom poslu, nego o namjeri i zabavi. Omiljeni dio jeste ´´izbjegavanje´´ dodira i to baš kada mu privučete pažnju svojim pogledom i kretnjama. Pravite se da morate završiti posao, ali partnera istovremeno uzbuđujte namještanjem suknjice i postavljanjem njegove ruke na svoje grudi ili stražnjicu dok radite.

2.Veži me i grickaj
Mada to nikada ne bi zatražili od partnerice, muškarca uzbuđuje pomisao na to da bude nježno vezan za krevet dok ga partnerica gricka, ljubi... Ukoliko još pristane na povez preko očiju, igra traje beskonačno. Sam čin vezanja, nije maksimum kojeg zamišljaju. Razni načini uzbuđivanja: od kockica leda, pa do šlaga ili tečne čokolade po tijelu su detalji za koje prektično ´´mole´´.

3. Žena bez gaćica
Postoji jedna stvar o kojoj muškarci sanjaju još od filma ´´Sirove strasti´´, a to je saznanje da partnerica ne nosi donji veš u određenim prilikama. ´´Ona zna i on zna, dok prebacuje nogu preko noge i sluša šta to gosti pričaju, on gledajući je, već zamišlja kasniji scenarij.´´ Ovaj detalj je posebno uzbuđujući za tek vjenačane parove.

4. Kama Sutra partnerica
Većina žena ne želi isprobati nešto novo, drugačije ili komplikovanije od onog što već upražnjavaju u seksualnom odnosu. Muškarcu to jednostavno nije jasno. Budući da sanjaju o analnom seksu, a žene to ne podnose...treba im ponuditi neko drugo rješenje. Prvi korak svakako jeste da odaberete putem interneta nekoliko poza koje biste željele isprobati sa partnerom. Iznenadite ga svojim prijedlogom. Neka uživa u vama na sasvim drugačiji način, a i vi se oslobodite do kraja.

5. Striptizeta
Ooooooo, ne! Ženi je teško izgledati dobro poput onih striptizeta sa zategnutom guzom i ugrađenim silikonima. Ali, postoji rješenje kojim će vaš partner biti i više nego zadovoljan. Radi se o ´´djelimičnom skidanju´´. Skidate se onoliko koliko želite i do koje mjere želite. Kada se nađete u neprilici priđite partneru i neka on skine posljednje krpice sa vas, ovaj posljednji čin je najbolje uraditi u krevetu, jer ćete moći da iskoristite plahte i jastuke kao eventualni zaklon. Ukoliko ste baš stidljivi za ples, obavezno uzmite jastuk iza kojeg ćete skidati odjeću i istovremeno dražiti partnera dodirujući ga po intimnim mjestima.

6. Robinja ljubavi
Jedna od opasnih igrica jeste svakako robinja - gospodar. Partner želi apsolutnu dominaciju. Ona nosi za tu priliku poseban šal oko vrata, svezanu kosu u rep ili kaiš oko struka. Sve ovo služi da je partner njom upravlja nježno je povlaćeći ka položajima o kojima on mašta. Zadatak je jasan, on govori šta ona želi napraviti, a ona to izvrašava bez otpora. Ponekad je otpor potreban kao predigra. U tom slučaju je on kažnjava udarcima po guzi ili štipkanjem. Ipak, prije pokretanja robinje ljubavi, iznesite pravila. Ukoliko nešto ne želite da radite, partneru u početku morate dati do znanja. U protivnom, kada igra počne teško je kontrolisati njen tok.

Za kraj, zapamtite: partner uvijek mašta o onoj, koja je drugačija od žene koju ima u svom životu svaki dan. Priuštite sebi i partneru nešto novo, pretvorite maštanja u stvarnost...

Izvor: www.ljepota.ba
« Najnovija izmena:: 11:15:20, 05.Avg.2010. Perla »

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
Odg: Jedna mu kuha, a o drugoj mašta!
« Odgovor #1 poslato: 16:49:39, 04.Avg.2010. »
Mene zanima šta muškarci zaista žele i misle o tome?!

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 17:06:21, 04.Avg.2010. »
Jako uzbudljivo, svidjaju mi se ideje..posebno "zena bez gacica" i "vezi me i grickaj"  inlove a mislim da se vecina parova tako i igra,a ako to ne rade, onda svakako smatram da trebaju poceti, unijece dosta zabave i smijeha u krevet  :D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #3 poslato: 19:21:17, 04.Avg.2010. »
Jako uzbudljivo, svidjaju mi se ideje..posebno "zena bez gacica" i "vezi me i grickaj"  inlove a mislim da se vecina parova tako i igra,a ako to ne rade, onda svakako smatram da trebaju poceti, unijece dosta zabave i smijeha u krevet  :D
Meni je najbolja "6. Robinja ljubavi" (perverzija)

« Najnovija izmena:: 11:13:48, 05.Avg.2010. Perla »

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #4 poslato: 11:17:38, 05.Avg.2010. »
hihihihi..ja vise volim biti robovlasnik nego robinja, samo da zamnjenimo uloge i igra moze da pocne  (perverzija) :-X

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #5 poslato: 15:35:32, 05.Avg.2010. »
Meni se robinja ljubavi posebno svida, jer je jedina situacija gdje on treba da bude kreativan, a zena samo da udovoljava. Svakako poznavajuci moj karakter, znao bi tacno sta moze a sta ne. hihihi

Nije lose za promjenu. :P

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000