...meni sad nishta nije jasno. kako je moguce da i u mom slucaju, iako sam zena, vazi da me privlaci takav tip..ali, mushkarca? upravo me privlace pomalo smotani, nesigurni i misteriozni tipovi..? ako pak gledam mars, ne pomaze bash puno.. on je u Strelcua Jupiter u Ovnu.. moze li se kada Venera ushunjati i u zenski horoskop kada je upitanju tip njenog mushkaraca...? Shta mislite o tome,m? Inace, ja sam dupla Vodolija (sa Merkurom i Mesecom takodje u Vodoliji u 1.kuci)...

Cek cek... mislis da su decki sa Venerom u Ribama ljubomorni
hmmm moguce, mislim da biraju neki tip pacenice, neshvacene djevojke, kojoj mogu biti oslonac i podrska, traze nesto neobicno, misteriozno..
Ako nisu preterano ljubomorni onda jesu jaaako nesigurni, jer se mom bivshem, sa takvom Venerom,i previshe videlo... Sve vreme se ponashao tako kao da samog sebe konstantno kontrolishe kako ne bi prikazao svoju ljubomoru i nesigurnost...U nekoliko prilika je znao da digne ruke od veze bash onda kada je delovao najvezanije i kada mu se nije videlo da to uopshte zeli. Shto se tice te odluke o raskidu i ja sam imala slicne situacije , jer da podsetim imam isto postavljenu Veneru. U trenucima kada sam bila najnesigurnija i najnezadovoljnija sobom(shto i nije nuzno imalo veze sa njim) ja sam trazila time out Ne pitajte me , ne znam zashto.. cist kukavicluk.

Tako da sam u njegovim ispadima odmah prepoznala i svoje...Vrlo verovatno da je to upravo zbog Venere u Ribama..
Osoba koja se meni trenutno dopada bas ima Ve u Ribama i Mjesec u Ribama (inace je Vodolija u horoskopu )...ono sto sam primjetila jeste da voli da je zena onako bas zenstvena i zenskasta...njezna, dotjerana...Negdje procitah da muskarci sa ve u ribama vole na zeni da vide dobre noge, carape, stikle-i ovo je tacno...Medjutim, ovaj "moj|" rekla bih da ne voli bas tako 'soft',pekmezave i zavisne zenice...ovaj voli da je djevojka taugh i samostalna...
to sa pametnom i intelig. curom je sigurno zbog Vodolije jer njih osoba uglavnom privuce na nekakvom mentalno-duhovnom planu.. dok sam i ja za noge, carape i tome sl procitala negde da je to slucaj sa Venerom u Ribama. Shto se tice tvog trentnog decka, sigurno cesh videti da je jako human i pozrtvovan no osecanja ce uspeti teze i samom sebi da slozi u glavi, tako da na delima moze biti i vishe nego dobar dok na recima, ne shkrt, vec pomalo nevesht. Ali, zashto bi to bilo uopshte loshe, zar ne

I, morash jedino pripaziti da ne ceprkash previshe po njegovim najintimnijim mislima i nauciti da kada on bude zeleo da malo bude sam..u stvari je bolje da bude sam
edit: koristite opciju "izmeni" ukoliko zelite izmeniti Vas post