Primarne direkcije

• Odgovora: 96
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Primarne direkcije
« Odgovor #60 poslato: 15:00:39, 10.Dec.2009. »
dir Venera(u nat 5) 120 nat Ac a dir so(nat 5) 120 nat Mc-prog son(nat 5) 120 Mc???
Kao sto je charobnjak napisao pomeris veneru za 47 stepeni i i ona dolazi na 29 51 strelca.Znaci imas luk od 120 stepeni sa ascedentom od ovog rodjendana i cak sledeceg znaci taj trigon ce biti aktivan do kraja 2011 godine
To isto mozes da probas i sa pomeranjem venere 47 stepeni unazad jer je retrogradna
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #61 poslato: 01:05:37, 19.Dec.2009. »
Mene interesuje ovo vezano za primarne:

Citiram:"Kada Sunce rodjenih u vodenim znacima prelazi u neki od vatrenih znakova, njihova nezna osecanja bice bezobzirno pregazena, a ljudi i okolnosti narusavace im pazljivo cuvani licni mir, ali kada posle tridesetak godina Sunce udje u zemljani znak ....prilike i ljudi dopustaju vodenom elementu da deluje pod povoljnim okolnostima.
Robert De Lus

Kako uvek naidjem na nesto sto me "ubije u pojam"?

Moje natalno Sunce je na `4 Skorpiona, tako da je tek pre par godina uslo u vatrenog Strelca..i stvarno ne znam sta da kazem na ovakvo predvidjanje u prethodnom citatu, vezano za primarne direkcije.
???

I jeste tako bilo, mislim "gazenje" kada je ulazilo u Strelca..

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #62 poslato: 14:16:51, 12.Jan.2010. »

Elem evo kod tebe direkcija Venere ulazi u sekstil sa natalnim Marsom i eto interesatnih desavanja na planu ljubavi...  (pokusaj da od ove ljubavi napravis nesto ozbiljno pa da nas zoves na svadbu :D  )

odradio je ovaj sekstil i upoznala sam jednog strelca, razvedenog sa sinom od 7g ali covek kaze da nece ozbiljnu vezu a ja necu neozbiljnu tako da mi taj aspekt direktivne VE u sekstilu sa nat.MA jeste doneo coveka ali sta to vredi kad smo prekinuli sinoc jer ja necu da gubim vreme vise na neozbiljne, hocu ozbiljnu vezu, ljubav i zivot sa nekim.

takodje sam htela da pitam da li kod ovog coveka
http://www.dodaj.rs/?r/ZA/3M8HajlQ/aleksandar.jpg

posto mu upravo pro.VE staje na So moze da se desi ljubav ili?
nisam sigurna jer mu je VE vladalac i 6 i 11 kuce?
« Najnovija izmena:: 21:19:08, 12.Jan.2010. * Charobnjak * »
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #63 poslato: 00:52:57, 25.Jan.2010. »
Mene interesuje ovo vezano za primarne:

Citiram:"Kada Sunce rodjenih u vodenim znacima prelazi u neki od vatrenih znakova, njihova nezna osecanja bice bezobzirno pregazena, a ljudi i okolnosti narusavace im pazljivo cuvani licni mir, ali kada posle tridesetak godina Sunce udje u zemljani znak ....prilike i ljudi dopustaju vodenom elementu da deluje pod povoljnim okolnostima.
Robert De Lus

Kako uvek naidjem na nesto sto me "ubije u pojam"?

Moje natalno Sunce je na `4 Skorpiona, tako da je tek pre par godina uslo u vatrenog Strelca..i stvarno ne znam sta da kazem na ovakvo predvidjanje u prethodnom citatu, vezano za primarne direkcije.
???

Moguce da je to tacno ali se verovatno jos nesto poklopilo od aspekata u tom periodu  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #64 poslato: 03:10:01, 25.Jan.2010. »
Moguce da je to tacno ali se verovatno jos nesto poklopilo od aspekata u tom periodu  (mah:mah)
Jos je strasnije suvo tumacenje "..ali nakon 30tak godina kada udje u zemljani.." u prevodu u Jarca = bicu baba..ali to se i nadam!!! Ma.. go with the flow..

Vidim da mi kroz primarne direkcije So pravi 90`na natalni Mars, a natalno inaju sekstil. Pa jer to negativno? I kada Veneru pomerim za br.mojih godina, ona ima 90` sa svim planetama sa kojima je natalno u sekstilu? Znaci lose..
« Najnovija izmena:: 23:28:32, 27.Jan.2010. lilka »

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #65 poslato: 21:54:28, 02.Feb.2010. »
Sta bi znacilo kad direktivna Ve muskarca padne na natalni Mars zene? Sa cim se to moze uporediti?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #66 poslato: 22:17:47, 02.Feb.2010. »
Verovatno dolazi do promena ali to ne znaci da toj osobi nece te promene odgovarati... tj tebi - ko zna zasto je to dobro!

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #67 poslato: 00:33:44, 03.Feb.2010. »
Verovatno dolazi do promena ali to ne znaci da toj osobi nece te promene odgovarati... tj tebi - ko zna zasto je to dobro!
Pa da, jos kad uzmem da mi se otprilike poklapa i sa kretanjem Sade s.., pa kako da ne odgovara.. ;) Jednog dana ce sigurno odgovarati..kod nekog je to sve odjednom..mada mnogo je lakse kad je neciji natal uravnotezen, a ne sve planete na jednu stranu..  >:(

Da li mogu da iz ovoga izvucem ista:
Uradila sam progressivni chart za na pr.Avgust ove godine, i sledece se desi Mars na 19*Device sa progres.Mesecom na 19*Skorpiona sekstil, i sa progresivnom Venerom na 19*Jarca.
Ali u odnosu na natalne planete, progres.Mars ima 90*sa nat.Venerom, a progres.Ve ima 90*sa natalnim Marsom. Da li ovo ima nekog znacaja, jer ja u natalu nemam aspekt izmedju Ve&Ma, vec samo Ma60Mo???
A drugo pitanje, posto se pomera i vrh kuce, da li onda gledam vladar 1 i 7 po tome gde je pao prog.Asc..?
« Najnovija izmena:: 22:10:08, 03.Feb.2010. * Charobnjak * »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #68 poslato: 16:00:30, 08.Feb.2010. »
Koliko su bitne inkonjukcije u primarnim, uzimajuci u obzir da spadaju u najbitnije minorne aspekte?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #69 poslato: 00:06:32, 10.Feb.2010. »
Da li mogu da iz ovoga izvucem ista:
Uradila sam progressivni chart za na pr.Avgust ove godine, i sledece se desi Mars na 19*Device sa progres.Mesecom na 19*Skorpiona sekstil, i sa progresivnom Venerom na 19*Jarca.
Ali u odnosu na natalne planete, progres.Mars ima 90*sa nat.Venerom, a progres.Ve ima 90*sa natalnim Marsom. Da li ovo ima nekog znacaja, jer ja u natalu nemam aspekt izmedju Ve&Ma, vec samo Ma60Mo???
A drugo pitanje, posto se pomera i vrh kuce, da li onda gledam vladar 1 i 7 po tome gde je pao prog.Asc..?
Ti sad imaš 28 punih godina i potrebno je da svaku tačku i svako astrološko telo pomeriš za tačno 28 stepeni...
U prevodu Mars je na 1 stepen i 48 minuta Vage itd...

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000