Reakcija na uvrede...

• Odgovora: 77
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tobi45

• **
  • 164
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Reakcija na uvrede...
« Odgovor #50 poslato: 14:44:27, 05.Nov.2010. »

- u narodu ima izreka:

gdje dođe nevjesta,zaovi nema mjesta.

*

Van mreže ninnasmart

• **
  • 240
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #51 poslato: 19:27:52, 05.Nov.2010. »
- u narodu ima izreka:

gdje dođe nevjesta,zaovi nema mjesta.
hahhahaa...lepa izreka Tobi...ali nije bas tako...nazalost....sestra je sestra zauvek...a zena ne mora biti zena zauvek....

*

Van mreže Esperanza

• *
  • 38
  • 0
« Odgovor #52 poslato: 23:37:11, 07.Nov.2010. »
U vecini slucajeva, na tudje pokusaje da me povrede, reagujem smireno. Ukoliko se to dogadja cesce od strane iste osobe onda se udaljavam od takve osobe. Naravno, ukoliko je to moguce. Odgovorna sam samo za svoje, ali ne i za tudje postupke.

*

Van mreže ninnasmart

• **
  • 240
  • 0
« Odgovor #53 poslato: 23:39:27, 07.Nov.2010. »
U vecini slucajeva, na tudje pokusaje da me povrede, reagujem smireno. Ukoliko se to dogadja cesce od strane iste osobe onda se udaljavam od takve osobe. Naravno, ukoliko je to moguce. Odgovorna sam samo za svoje, ali ne i za tudje postupke.

lepo receno..i lepo ako mozes... yeah

*

Van mreže Viva 011

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #54 poslato: 13:01:24, 08.Nov.2010. »
ćao,dragi moji!...jao tako me je oraspoložila Tobijeva izreka,svaka čast!Samo kad bi to moglo da bude i u stvarnom životu.Ja i netražim da se sestra udalji iz naših života,ali mora da zna da nesme da se meša u tuđe živote...kao u ostalom što to niko ni njoj ne radi.Možda sam Vam postavila malo teško,komplikovano pa možda dovela u nedoumicu.Ali,niste mi ništa odgovorili,na pitanje,savet u vezi mog verenika???On želi i hoće da reši ovo,ali nije siguran kako,na koji način?!Da li je neko od Vas bio u takvoj situaciji,ili da da svoj predloj...mnooogo  bi nam pomoglo?!ČEKAM VAŠE KOMENTARE???...PUNOOO POZZZDRAVA...:)))

*

Van mreže Esperanza

• *
  • 38
  • 0
« Odgovor #55 poslato: 15:15:32, 08.Nov.2010. »
Hvala ninnasmart! Sve vise mogu da reagujem smireno na tudje pokusaje da me povrede. I to se uci... i mnogo bolje se osecam tako nego da nekom uzvratim uvredu.  :)

*

Van mreže srcenadar

• *
  • 26
  • 0
  • volim zivot
« Odgovor #56 poslato: 18:12:23, 07.Dec.2010. »
ne postoji uvreda samo postoje zli ili neposlusni jezici i budalica koja veruje. Nista nije dovoljno dobro da ne bi moglo biti bolje. Vazno je imati svest o sebi dovoljno ljubavi za ceo svet, a ljudi kao ljudi menjaju se nekad na gore a nekad na bolje, zasto biti zrtva necije negativnosti i malodusnosti koja zna progovoriti na jeziku uvreda, na to treba imati sazaljenja. Pristati na uvredu znaci pokoriti se tudjoj slabosti. Samo traziti bolje tu nema mesta za uvrede.

*

Van mreže Joker`

• *
  • 6
  • 0
  • Pol: Muško
  • Why soo serius?:)
« Odgovor #57 poslato: 14:22:54, 29.Jan.2011. »
Uvreda je rijec koja se zasluzuje u slucajevima ako se dobije od strane voljenih osoba,, jer voljene osobe nece da uvrijede bez povoda,, sto znaci da meni seka nikad nece reci nesto da me uvrijedi bez razloga,,  sto znaci da je do mene i mog karaktera..i u slucaju ako dodje do tog da me neko od voljenih ili bliskih osoba uvrijedi  ponasam se smireno jer nikad nisam bio uvrijedjen bez razloga:)
S druge strane Uvrede od nepoznatih osoba su nazalost ceste statisticki... mnogo cesce od uvreda rodbine i voljenih... e te uvrede ne prihvacam  bas smireno,, ustvari ovisi koliko je teska uvreda, da li sam ja povod uvrede,, ili sam zrtva uvrede... recimo imao sam slucaj da me osoba uvrijedila s recenicom koja je bila puna politickih i nacionalnih stvari,, iako sam sjedio s tom osobom u kaficu , slavili rodjendan od druga, i u wcu kroz pijana usta mi rece,, vidim ti si crveni i plavi... ja ga pitam,  o cemu prica, , a on .. vidim imas tetovazu na ruci,, karta SFRJugoslavije , i to ga je trigerovalo, ustvari Alkohol je fakticki,, ali kako kazu, sto trijezan misli pijan kaze.. i naravno tu uvredu nisam primio lako, opalio mu shamar onako vanjskom stranom jer taj vise disrespektuje osobu..  jer isao sam na to da ga vise uvrijedim nego sto je on mene.. sto mozda i nije bilo uredu ali u tom trenutku sam djelovao na instinkt.. a i ne kajem se, jer ako covijek sebi jednom dopusti disrespekt,, nacice ga jos mnogo uvreda kasnije,,,to je kao domino efekt,, moj moto je... dacu ti respekt, ocekujem ga nazad,  stavicu ruku u vatru za tebe ( prijatelja) ako je potrebno,,, i ako se unisti to povjerenje  onda reagujem NEMIRNO,,, ali  u zadnje godine nijje bilo slucajeva uvreda, tako da i neznam kako bi se ponasao  nakon toliko vremena
Deni

*

Van mreže Ana 90

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #58 poslato: 23:32:54, 04.Okt.2011. »
Dok ta osoba vredja,vice i sl ja sam smirena.gledam je i cekam da zavrsi.kada se to dese na kulturan nacin joj dam do znanja da ne moze tako sa mnom.naravno,vratim joj,ali ne uvredom,jer ne zelim da se spustam na njen (njegov) nivo

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #59 poslato: 00:55:08, 05.Apr.2012. »
Zavisi ko pokushava da me uvrijedi :)

Ako je neko do koga mi nije stalo, nasmijem se za sebe ili vidno, stavim X preko osobe i nastavim.

Ako je u pitanju prijatelj to znachi da negdje postoji problem saslusham do kraja i posle reshavam problem. A ako sam stvarno zasluzila uvredu onda radim na tome da ispravim situaciju(i ziva se pojedem usput) a ako ne u tom sluchaju objasnim stvarno stanje. Naravno smireno.

Ako je u pitanju neko od ukucana obichno burno reagujem ili u kompletu iskuliram. Ali u svakom sluchaju znam da to stvarno ne misle. :)

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000