Fortuna

• Odgovora: 19
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Fortuna
« Odgovor #10 poslato: 15:13:19, 12.Apr.2011. »
evo ti onda i za 4. polje.  ;D

Fortuna u četvrtom polju
Moto četvrtog polja – imum coeli je JA OSEĆAM. Položaj Fortune u ovom polju je prilično naglašen, jer se radi o uglovnoj kući. Polje delovanja i fokus su na kući i porodici, ali i na zemlji - u smislu zemljoradnje i privatnog posla u okviru kuće, porodice ili porodičnog nasleđa, jer samo tu će se dostići potpuna sreća. Osim kuće, u polje delovanja Fortune može se uključiti i domovina u kojoj osoba živi.

Izvor: net
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #11 poslato: 18:24:36, 12.Apr.2011. »
u ovome se tek ne nalazim..poljoprivreda,porodica  :-\ ,ali privatni biznis vrlo rado..videcemo sta ce mi Fortuna pokloniti..
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #12 poslato: 08:35:31, 17.Sep.2013. »
Da li je neko pratio Fortunu u uporednom horoskopu? Koliko je tu znacajna?
So0POF i So180POF? Oba egzaktna aspekta.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #13 poslato: 22:15:16, 03.Nov.2013. »
Moja ja Fortuna u 8mu kucu, u Vagi na 22*.....

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #14 poslato: 22:21:20, 03.Nov.2013. »
Da li je neko pratio Fortunu u uporednom horoskopu? Koliko je tu znacajna?
So0POF i So180POF? Oba egzaktna aspekta.

I mene interesuje to za Fortunom u sinastrijama. Njegova gradi opozicija sa mojim Merkur (vl.7 ), sexile sa NE ( vl. Asc. ), trigon sa PL, moja i njegova Fortuna su u trigonu, a moja ima ove aspekte prema njegovim planetama : trigon ME, sextile VE, semi-kvadrat PL. Njegova gradi kvadrate sa oba mojih cvorova.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #15 poslato: 23:12:45, 03.Nov.2013. »
Citat
I mene interesuje to za Fortunom u sinastrijama. Njegova gradi opozicija sa mojim Merkur (vl.7 ), sexile sa NE ( vl. Asc. ), trigon sa PL, moja i njegova Fortuna su u trigonu, a moja ima ove aspekte prema njegovim planetama : trigon ME, sextile VE, semi-kvadrat PL. Njegova gradi kvadrate sa oba mojih cvorova.

Koliki orbis uzimaš u sin. izmedju tvoje fortune i njegovih ličnih? Je l' puno 5 za konjukciju? Znaš li šta daje mars na fortuni partnera, egz?

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #16 poslato: 04:03:28, 04.Nov.2013. »
Koliki orbis uzimaš u sin. izmedju tvoje fortune i njegovih ličnih? Je l' puno 5 za konjukciju? Znaš li šta daje mars na fortuni partnera, egz?

Ne uzimam veliki, do 5 maximum.....
Fortuna predstavlja tacku srece i to je mesto koje u sustini ima simboliku slicnu Mesecu, mada je mnogo licnija i snaznija tacka od Meseca i snazan provodnik dogadjaja.
U sinastiji su od najveceg znacaja aspekti izmedju samih planeta (koje predstavljaju
licnost - vladar znaka, podznaka,...) dok su tacke nesto sto je sekundarno. Konjukcija izmedju tacke Fortune jedne osobe i planete druge osobe je sjajna stvar i dobro je to imati.
Ista situacija se odnosi i na horoskop odnosa (Dejvison). Ako se u Vasim konkretnom slucaju tacke Fortune nalaze u povoljnom aspektu ovo je siguran znak bliskosti partnera, ali ipak je primarno vazno u kakvim su pozicijama vasi Sunce, Mesec, Venera i Mars i kakvi su njihovi medjusobni uticaji.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #17 poslato: 14:35:26, 04.Nov.2013. »
Citat
Ne uzimam veliki, do 5 maximum.....
Fortuna predstavlja tacku srece i to je mesto koje u sustini ima simboliku slicnu Mesecu, mada je mnogo licnija i snaznija tacka od Meseca i snazan provodnik dogadjaja.
U sinastiji su od najveceg znacaja aspekti izmedju samih planeta (koje predstavljaju
licnost - vladar znaka, podznaka,...) dok su tacke nesto sto je sekundarno. Konjukcija izmedju tacke Fortune jedne osobe i planete druge osobe je sjajna stvar i dobro je to imati.
Ista situacija se odnosi i na horoskop odnosa (Dejvison). Ako se u Vasim konkretnom slucaju tacke Fortune nalaze u povoljnom aspektu ovo je siguran znak bliskosti partnera, ali ipak je primarno vazno u kakvim su pozicijama vasi Sunce, Mesec, Venera i Mars i kakvi su njihovi medjusobni uticaji.
Slašem se posebno boldovano.

Šta znači Mars jedne osobe na Fortuni druge egzaktno, i konjukcija, istina 5 stepeni sa mjesecom te osobe, fortuna, muški Mars i Mjesec? Sve u škorpiji, znam da nije lijepo ni za Fortuni ni za taj mjesec jedino Marsu odg?

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #18 poslato: 00:20:46, 08.Nov.2013. »
Fortuna u osmom polju

Moto JA ŽELIM može osobu odvući u prilično nepoznate i ne retko vrlo izazovne i opasne situacije pa je zadatak Fortune u osmom polju – porta superma, upravo da štiti osobu kada se u takvim situacijama i nađe. Osmo polje je i polje kriza i to naglašeno zdravstvenih pa je veoma dobro imati Fortunu u dobrom aspektu ovde. Osmo polje se odnosi i na javne prihode, na imovinu koja ne pripada samoj osobi, bavi se često pitanjima novca u smislu bankarskog poslovanja i nasledstava pa su osobe sa Fortunom ovde zaštićene kao što su zaštićene i kada se nađu u sumnjivim seksualnim situacijama. Fortuna ovde često donosi prilično lepe i velike dobitke preko drugih. Raditi u marketingu a imati Fotunu u osmom polju je takođe vrlo uputno.

Fortuna u znaku Vage

Znak Vage vezan je prvenstveno za lepotu ali ne zanemaruje se ni diplomatičnost i jaka veza sa odnosima uopšte u javnom životu kao i u svim vrstama partnerskih odnosa i braka. Fortuna u znaku Vage može stvarno da doprinese sreći i uspehu u javnom životu, politici, javnim nastupima posebno na poljima muzike i posebno u bračnim odnosima. Fortuna će ovde snažno naglasiti i štititi osećaj pripadnosti nekom ili nečemu. Znatno štiti sve što ima veze sa zakonom.

Nice   (e*e)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #19 poslato: 00:33:55, 08.Nov.2013. »
Slašem se posebno boldovano.

Šta znači Mars jedne osobe na Fortuni druge egzaktno, i konjukcija, istina 5 stepeni sa mjesecom te osobe, fortuna, muški Mars i Mjesec? Sve u škorpiji, znam da nije lijepo ni za Fortuni ni za taj mjesec jedino Marsu odg?

Fortuna u znaku Škorpije

Ako izbacimo strast za čega najčešće vezuju ovaj znak, Škorpija je povezana sa izrazom dinamika što joj možda i najviše leži i odgovara. Obzirom da je Škorpija i znak dubinskog poimanja stvari Fortuna u ovom znaku naglašava i više nego dobar uvid i mogućnost prodiranja i ulazak u srž apsolutno svakog problema što je posebno povoljno za sve vrste naučnih istraživanja. Škorpija voli opasnost i opasne situacije pa Fortuna ovde ima ulogu da štiti osobu od opasnosti i obično potpuno briše ili neutrališe osećaj straha. Fortuna u znaku Škorpije daje neverovatnu fizičku snagu i izdržljivost. Bankarske ustanove i sve slično tome je područje gde Fortuna zna najbolje da se pokaže.

Moje misljenje je da Fortuna naglasava osobine koja ima planeta - naglasava dobre, a umanjuje,stabilizira lose. Mislim da Mars na Fortunu naglasava strast osobe, ali onu seksualnu, ne nasilnu  :)

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000