Fortuna

• Odgovora: 19
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Fortuna
« poslato: 17:55:13, 16.Jun.2010. »
Kakav je moj krug srece?

Fortuna mi je u blizancima u 9. kuci, i u trigonu sa venerom.

Evo sto sam ja nasla (izvor sa neta):

Fortuna u devetom polju
JA SHVATAM je moto ovog polja – deus, ali ne postoji pravi izraz za ovaj položaj Fortune. U najboljem slučaju, ovakve osobe mogu očekivati sreću u svemu i na svim poljima, sa naglaskom na sve vrste naučno - istraživačkog rada i sporta. Ove su osobe rođene pod srećnom zvezdom i u potpunoj su milosti Boga. Polja vezana za religiju su takođe naglašena. Fortuna u ovom polju garantuje sreću i uspeh, posebno kad su u pitanju visoko obrazovanje sve vrste poslovanja. Fortuna ovde podržava kontakte i veze sa inostranstvom, ili uopšte kontakte sa mestima koja su udaljena od mesta rođenja osobe.

BEZBRIŽNOST I LAKOĆA
Pred vama su Blizanci, oličenje okretnosti, znak učenja, trgovine i pokreta, saobraćaja i komunikacije i samim tim, Fortuna im obezbeđuje sreću i lakoću u navedenim oblastima. Od Fortune, Blizanci mogu da očekuju srećan i gotovo bezbrižan život, uvek u pokretu i naglašeno raznovrstan i ispunjen. Fortunu u znaku Blizanaca su imali svi najveći pisci, glumci, voditelji i veliki majstori humora i dosetke.

Ovo sto sam nasla, svida mi se!
  (bp)

U trigonu sa venerom...sta bi to predstavljalo? (rzm)

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Fortuna
« Odgovor #1 poslato: 05:22:37, 10.Apr.2011. »
a sta znaci Fortuna u ribama u 5-oj?  ???
ako po toj nekoj logici gledam,da je Fortuna sreca,onda bi meni sreca dosla u "ribljem" fazonu..bolnice,manastiri,zatvori,umetnost,empatija i davanje sebe za neke vise ciljeve jel?..a u petom polju,sreca u vezama,sreca u ljubavi,na sceni,lep hobi mozda i deca srecna i fina...
pa dobro,to lici na mene..
« Najnovija izmena:: 05:27:44, 10.Apr.2011. plutonac »
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #2 poslato: 18:15:07, 11.Apr.2011. »
Meni je forutuna u 11. kuci :lol: ala sam i ja lupala po forumu. Sto je najgore, ne prestajem.  ;D

Fortuna u jedanaestom polju

Bez obzira što je moto ovde "ja znam", jedanaesto polje – genius bonus, je polje druženja i prijateljstva pa Fortuna ovde upravo najveću sreću nudi i obezbeđuje upravo kroz to. Kao što je slučaj sa sedmim poljem gde sreća dolazi preko partnera tako je ovde veoma bitno naći i imati istinskog i pravog prijatelja uz koga se dostiže i postiže sreća. Ovde brak ne igra posebno važnu ulogu i sreća je u tom položaju nešto umanjenija. Pre sreća ide u predbračnim vezama ili preko zeta ili snaje koji ne retko pružaju veliku pomoć i podršku posebno ako osoba ima starijeg brata ili sestru. Polja delovanja sigurno moraju biti preduzeća koja imaju mnogo radnika, razni klubovi i lože, sindikati, ali i mesta savetnika. Fortuna u ovom polju omogućava vrlo lako ostvarenje svih planova i težnji i ono šta je posebno interesantno je da osobe sa ovom Fortunom uživaju vrlo lepe i velike penzije po isteku radne karijere.

Svida mi se samo ovo.

U istinskog pravog prijatelja ne vjerujem, ali zato sto da ne grupica prijatelja, od svakoga ponesto.  ;D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #3 poslato: 23:58:32, 11.Apr.2011. »
mogla si i meni da nadjes..ih kakva si  (*p*)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #4 poslato: 00:04:53, 12.Apr.2011. »
Fortuna u petom polju
Moto petog polja – bona fortuna je JA DOMINIRAM ili JA ORGANIZUJEM, a ono što je najlepše je da Fortuna u ovom polju donosi mogućnost ispunjenja ili ostvarenja želje. Peto polje je i bona Fortuna ili mala sreća, pa šta više poželeti nego - Fortunu u polju Fortune?! Dakle, to znači u bukvalnom smislu - imati sreće i to preko potomstva. Najveće dobitke na lutriji su imale osobe sa Fortunom u petom polju. Bitno je razvijati kreativnost, čime se sreća pojačava, i ići za svojim snovima. Ako se osoba u jednom momentu odluči da krene u ostvarenje svog životnog sna ili želje, može biti sigurna da će u tome i uspeti.

RETKE ŽIVOTNE BURE
Znak Riba je znak dubine i duhovnosti, ali i znak tajnog i nedodirljivosti. Fortuna u znaku Riba nudi osobi da se prosto usaglasi sa svime što je na Zemlji i u univerzumu. Osobe sa Fortunom u znaku Riba kroz život plove sa velikom i naglašenom lakoćom poput svake jedrilice sa povoljnim vetrom i dobrim uslovima. More, kao i život, retko je uzburkano sa ovom Fortunom koja je u znaku Riba saosećajna, pa traži mesta poput duhovnih hramova, bolnica, ali pruža sreću u naukama vezanim za hemiju, hidrauliku, more i mornaricu uopšte, kao i u tajnim organizacijama i u svetu umetnosti. Svet televizije je kao stvoren za Fortunu u ovom polju.

Izvor sa neta.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #5 poslato: 00:13:58, 12.Apr.2011. »
Fortuna u petom polju
Moto petog polja – bona fortuna je JA DOMINIRAM ili JA ORGANIZUJEM, a ono što je najlepše je da Fortuna u ovom polju donosi mogućnost ispunjenja ili ostvarenja želje. Peto polje je i bona Fortuna ili mala sreća, pa šta više poželeti nego - Fortunu u polju Fortune?! Dakle, to znači u bukvalnom smislu - imati sreće i to preko potomstva. Najveće dobitke na lutriji su imale osobe sa Fortunom u petom polju. Bitno je razvijati kreativnost, čime se sreća pojačava, i ići za svojim snovima. Ako se osoba u jednom momentu odluči da krene u ostvarenje svog životnog sna ili želje, može biti sigurna da će u tome i uspeti.

RETKE ŽIVOTNE BURE
Znak Riba je znak dubine i duhovnosti, ali i znak tajnog i nedodirljivosti. Fortuna u znaku Riba nudi osobi da se prosto usaglasi sa svime što je na Zemlji i u univerzumu. Osobe sa Fortunom u znaku Riba kroz život plove sa velikom i naglašenom lakoćom poput svake jedrilice sa povoljnim vetrom i dobrim uslovima. More, kao i život, retko je uzburkano sa ovom Fortunom koja je u znaku Riba saosećajna, pa traži mesta poput duhovnih hramova, bolnica, ali pruža sreću u naukama vezanim za hemiju, hidrauliku, more i mornaricu uopšte, kao i u tajnim organizacijama i u svetu umetnosti. Svet televizije je kao stvoren za Fortunu u ovom polju.

Izvor sa neta.
hvala  ;D pa da,za fortunu u ribi sam se pronasao,a za peto polje ne bas..jer bas nemam srece u kocki i lutriji..zbog ju180ur..a za decu cemo da vidimo,ako ih bude  8)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #6 poslato: 00:16:40, 12.Apr.2011. »
Jesam li brza?  ;D

Imas kakav komentar na ovo moje.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #7 poslato: 00:20:10, 12.Apr.2011. »
jesi  ;D pa znas ni ja u istinskog prijatelja ne verujem,ali mi deluje da ti sve svoje planove zaista uspevas da ostvaris..to da,a i lepo bi bilo da jednog dana imas dobru penziju da zivis kao one bake lovatorke i krstaris svetom  8)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #8 poslato: 00:30:52, 12.Apr.2011. »
Hoces mi praviti drustvo na krstarenju? :D Mozemo tombolu igrati, sta znas mozda te posluzi sreca ipak.  ;D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #9 poslato: 08:25:59, 12.Apr.2011. »
Hoces mi praviti drustvo na krstarenju? :D Mozemo tombolu igrati, sta znas mozda te posluzi sreca ipak.  ;D
hocu,samo je meni Fortuna u 4-oj u stvari  :smehotres:

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000