Emocije

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
  • Pol: Žensko
Emocije
« poslato: 23:41:21, 10.Jun.2010. »
Vrijeme: 23:34h
Mjesto: Sarajevo
Datum: 10.6.2010.
Pitanje: Kakve on emocije gaji prema meni?

Ja sam u nekoj "vezi" sa jednim momkom, ali me muce malo nasi odnosi, ne znam cesto sta da mislim gdje ovo sve vodi?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Emocije
« Odgovor #1 poslato: 17:30:48, 13.Jun.2010. »
Da vidimo :

♥ ti si ovde Asc' u Vodoliji sa Saturnom na 27° Device umetnutim u VII polju
♥ takodje si i Mesec 29° Bika i III polju

♥ on je Desc' u Lavu sa Suncem 19° Blizanaca O° vrh V polja

◘ da bi videli šta on oseća prema tebi, pogledamo Ptolomejevu tabelu i u kom su odnosu Saturn / Sunce i Mesec / Sunce :

~ Sunce nema povezivanja ni sa Mesecom ni sa Saturnom, njega najviše interesuje Merkur ~ koji ovde vladar IV i V polja, a taj Merkur i tebe interesuje jako ~ Saturn je pod vladavinom i egzaltira taj Merkur.

♥ iz ovoga vidimo da vas oboje najviše interesuje Merkur, jer ni ti kao Saturn nemaš povezivanja sa Suncem, a ni Mesec nema povazivanja sa Suncem ~ Merkur je vladar IV i V polja + dodatno je vladar arapske tačke ljubavi u vezi ~ pa sve to govori da on prema tebi oseća ljubav, ali više na nivou nekog osiguranog opuštenog zabavljanja, nego na nečemu konkretnijem (da ne kažem ozbiljnijem)

... a realno i ti to isto polako počinješ da osećaš prema njemu i gubiš onu prvu jaku zaljubljenost koju si osetila kada ste počeli vezu...  :(
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
Odg: Emocije
« Odgovor #2 poslato: 23:23:51, 13.Jun.2010. »
hvalaaaaa :zaljubljena: yeah

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000