Pitanje ~ sms ~ odgovor ili ne?

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Pitanje ~ sms ~ odgovor ili ne?
« poslato: 22:53:53, 06.Jun.2010. »
Pitanje : Hoce li mu biti drago ako ponovo primi poruku od mene?
Datum : 6.6.2010.
Vreme : 22.48h
Mesto : Sarajevo

Slala sam mu poruku 2.6. negdje oko 1h, odg. mi je 20 min poslije, vjerujem da se izenadio i nadam se obradovao. 3.6. sam mu poslala poruku u 22.10h,  nije odg. :( Sad ne znam da li da ponovo posaljem, ili da cekam, ili da osustenem? (*o*)

« Najnovija izmena:: 10:14:19, 07.Jun.2010. Šmišonja »

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Pitanje ~ sms ~ odgovor ili ne?
« Odgovor #1 poslato: 10:13:40, 07.Jun.2010. »
Da vidimo :

• ti si predstavljena Asc' u Jarcu sa Saturnom na 27° Device i Mesecom na 07° Ovna i dodajemo i Veneru na 21° Raka
○ on je takodje predstavljen Mesecom {zato smo tebi dodelili Veneru kao drugog signifikatora} a takodje je on predstavljen i Suncem na 16° Blizanaca

◘ da bi dišli do opcije i kako se on "oseća" i da li će ti odgovoriti na sms, pogledamo preko Ptolomejeve tabele "šta rade" Sunce i Mesec (Mesec će da bude njegov racionalni deo ličnosti, dok će Sunce predstavljati njegov emotivni i sexualni deo ličnosti)

~ on je preko termina i izgona vezan za Veneru, dok je sa Saturnom povezan preko pada

~ ono je preko termina isto vezano za Veneru, ali nema povezivanja sa Saturnom

Iz ovoga vidimo da je njegova reakcija na tvoj sms, tj. na tebe samu, dosta blaga i ne preterano "zaljubljeno" emotivna, više je prijateljski okarakterisana i možda čak na neki način mu je neprijatno zbog same tematike poruke u sms-u...

A da li će ti odgovoriti ~ za to nam trebaju aplikacije izmedju vaših signifikatora :

~ Mesec ima prvu apl. 60° Sunce, pa posle 90° sa Venerom
~ Sunce isto tako ima prvu apl. 60° Mesec i dosta kasnije apl. sa Saturnm {koju prekidaju Saturnovi aspekti i sa Merkurom i sa Marsom i sa Jupiterom}
~ Saturn ima prvu apl. 120° Merkur
~ Venera ima prvu apl. 60° Saturn {koju opet pak prekida Saturnov aspekt sa Merkurom}

◘ iz ovoga vidimo da će do neke sms komunikacije i doći, jer ćeš ti opet prva poslati poruku, ali da će on znatno kasnije da ti odgovori na nju...

Sa srećom  ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
Odg: Pitanje ~ sms ~ odgovor ili ne?
« Odgovor #2 poslato: 16:51:01, 07.Jun.2010. »
Hvala Vam na odg.
Javim kako bude. :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000