nekako mi je promaklo da imam mo60ne..bas lep aspekt,vrlo izrazen i kod mene

Mesec u povoljnim aspektima sa Neptunom spada u aspekte koji emotivno obogaćuje ličnost, uvećava dobrotu,ali i lepotu ovih osoba. Senzibilitet ovih osoba, kao i dubina njihovih o hipeemotivnoast utiču povoljno na kreativnost, često i na maštovitost, koju zatičemo i kod mnogih umetnika, ili bar osoba koje su ljubiteljima umetnosti i estetike, bilo da je reč o filmu, plesu, poeziji.
Ovo je aspekt medijalnosti, koji daje izrazitu intuiciju, prororčke sklonosti, a ponekad d i vidovotost. Osobe koje ga imaju mogu imati i snove koje ukazuju na buduća događanja. Kako su skloni saosećajnosti, često ih nalazimo i kod ljudi koji pomažu drugima kroz profesiju , ali i u svakodnevnim odnosima pomažući ljudima iz svoje porodice, ili mlade osobe. U emotivnim vezaama dobro je da imate sličan ukos i intersovanja sa partnerom, posebno kada je reč o umetnosti,ili da imate slične kulturne norme.
Mesec-Neptun su aspekti koji podstiču duhovnost.
Ljudi koji su volenteri koji učestvuju u raznim društvenim aktivnostima često imaju ove aspekte.
ovo je po meni aspekt ciste harizme,bez lazne skromnosti

bas me je obradovalo sto ga imam
Mesec dobar aspekt Neptun daruje sjajne sposobnosti, može biti medijum, kada sanja uvek dobro povezuje san sa mislima, tumačenjem. Ima dobrog duha, zaštitnika. Povezanost sa genetikom, najčešće sa bakom, skladan odnos sa njom i kasnije kada baka više nije živa. Treabala bi uvek više boraviti pored vode, čak i kuća može biti u blizini reke, mora.
Mesec-Neptun (medijalnost)
povoljni aspekti-duboki sentimenti,vanredna osjecanja,obmane,iluzije,alucinacije,muzika,estetika,nadahnuca,vjerni snovi,neobicni metodi,medij,haotican,trgovac savjetima,bezobzirni ciljevi,laz ili parazit svjesno ili nesvjesno..
60-nevjerojatni dozivljaji,ispunjene nade,istiniti snovi,ineres za duhovne projekte,mistik,vizionar,sanjarenje,intelektualne veze,malo odlucnosti za materijalne planove.
Dupor