Mesec u sekstilu ili trigonu sa Neptunom

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
Mesec u sekstilu ili trigonu sa Neptunom
« poslato: 21:43:53, 31.Maj.2010. »
Osjećajni ste i lako vas je impresionirati. Vaša mašta je naglašeno razvijena, a percepcija svijeta oko vas se temelji na vašoj sposobnosti da instinktivno shvatite sve suptilne varijacije ljudi u okolišu. Većinu života možete proći slijedeći neki svoj unutarnji instinktivni radar, koji vas često dovede na pravo mjesto u pravo vrijeme.

Preuzeto s _'neta
« Najnovija izmena:: 23:19:11, 31.Maj.2010. * Čarobnjak * »

Natalna Karta

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
Odg: Mesec u sekstilu ili trigonu sa Neptunom
« Odgovor #1 poslato: 13:40:15, 16.Jun.2010. »
Imam Mesec u sekstilu sa Neptunom...Osjecajna jesam, ali me nije lako impresionirati. Istakla bih naglasenu intuiciju kod sebe i cesto se na nju oslanjam...Sobzirom na polozaj Mjeseca u 7 kuci i Neptuna u 5.,pretpostavljam da ce mi intuicija biti glavni adut u odabiru partnera i eventualno u regulisanju partnerskih onosa.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #2 poslato: 16:17:19, 16.Jun.2010. »
Ponosna sam vlasnica MO60*NE  :)
Osecajna, masta mi je od najranijeg detinjstva veoma bujna, svaku vrstu umetnosti naprosto obozavam. Intuicija izuzetno naglasena, a kako prolaze godine, sve je izrazenija (ili sam naprosto naucila da je slusam). NE je na 29* u XI a MO u VIII polju sto dodatno naglasava ove karakteristike vezane za intuitivnost.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #3 poslato: 04:02:58, 01.Apr.2011. »
nekako mi je promaklo da imam mo60ne..bas lep aspekt,vrlo izrazen i kod mene  :tapse:

Mesec u povoljnim aspektima sa Neptunom spada u aspekte koji emotivno obogaćuje ličnost, uvećava dobrotu,ali i lepotu ovih osoba. Senzibilitet ovih osoba, kao i dubina njihovih o hipeemotivnoast utiču povoljno na kreativnost, često i na maštovitost, koju zatičemo i kod mnogih umetnika, ili bar osoba koje su ljubiteljima umetnosti i estetike, bilo da je reč o filmu, plesu, poeziji.
Ovo je aspekt medijalnosti, koji daje izrazitu intuiciju, prororčke sklonosti, a ponekad d i vidovotost. Osobe koje ga imaju mogu imati i snove koje ukazuju na buduća događanja. Kako su skloni saosećajnosti, često ih nalazimo i kod ljudi koji pomažu drugima kroz profesiju , ali i u svakodnevnim odnosima pomažući ljudima iz svoje porodice, ili mlade osobe. U emotivnim vezaama dobro je da imate sličan ukos i intersovanja sa partnerom, posebno kada je reč o umetnosti,ili da imate slične kulturne norme.
Mesec-Neptun su aspekti koji podstiču duhovnost.
Ljudi koji su volenteri koji učestvuju u raznim društvenim aktivnostima često imaju ove aspekte.

ovo je po meni aspekt ciste harizme,bez lazne skromnosti  ;D bas me je obradovalo sto ga imam

Mesec dobar aspekt Neptun daruje sjajne sposobnosti, može biti medijum, kada sanja uvek dobro povezuje san sa mislima, tumačenjem. Ima dobrog duha, zaštitnika. Povezanost sa genetikom, najčešće sa bakom, skladan odnos sa njom i kasnije kada baka više nije živa. Treabala bi uvek više boraviti pored vode, čak i kuća može biti u blizini reke, mora.

Mesec-Neptun (medijalnost)
povoljni aspekti-duboki sentimenti,vanredna osjecanja,obmane,iluzije,alucinacije,muzika,estetika,nadahnuca,vjerni snovi,neobicni metodi,medij,haotican,trgovac savjetima,bezobzirni ciljevi,laz ili parazit svjesno ili nesvjesno..

60-nevjerojatni dozivljaji,ispunjene nade,istiniti snovi,ineres za duhovne projekte,mistik,vizionar,sanjarenje,intelektualne veze,malo odlucnosti za materijalne planove.

Dupor
« Najnovija izmena:: 12:29:42, 15.Apr.2011. * Čarobnjak * »
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #4 poslato: 12:53:18, 22.Feb.2013. »
Imam trigon, neptun iz cetvrte u prvoj (par tepeni do druge), mjesec u 9- oj iz osme. Mjesec u djevici, neptun u jarcu..

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #5 poslato: 13:32:40, 22.Feb.2013. »
Imam trigon, neptun iz cetvrte u prvoj (par tepeni do druge), mjesec u 9- oj iz osme. Mjesec u djevici, neptun u jarcu..

Vjerovatno si jako intuitivna, imaš dobro pamćenje, ja ima Mo0Ne, jako naglašena intuicija, ali često joj ne vjerujem, jer racionalizujem, govorim ma nije, a na kraju mi je bolje bilo da sam poslušala intuiciju.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #6 poslato: 14:06:59, 12.Apr.2014. »
Ako računam da imam Mo60Ne (malo širi orbis, ali kažu za svetla dozvoljen) to objašnjava da je moj prvi fakultet medicinski i da putujem na ostrva uglavnom, te da bih voleo i da živim jako daleko na nekom ostrvu, npr Indonezija, Australija, Island.. ili nešto bliže ne bih se žalio  ;D Mo60Ne daje izuzetnu maštovitost i nadarenst za umetnost, posebno muziku ili slikarstvo... ja sam super crtao, ali sam posle otišao u nauku (i to hemija, opet Ne) i to se nažalost povuklo u drugi plan... moja mama svira gitaru i pomalo čelo, moguće da je ona preuzela ovaj aspekt. S druge strane ovaj aspekt razvija hipersenzibilnost što može biti kako pozitivno, tako i negativno po osobu koja ga ima. Nisam sklon drogama i zavisnostima, verovatno što je u pitanju 60, jer 0 i 90 redovno daju te probleme.
« Najnovija izmena:: 14:21:50, 12.Apr.2014. plutonac »
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000