Kako u potpunosti zadovoljiti muskarca u jednoj vezi?

• Odgovora: 33
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Odg: Kako u potpunosti zadovoljiti muskarca u jednoj vezi?
« Odgovor #10 poslato: 20:33:49, 25.Mar.2009. »
Veruj dovoljno je da poznajes muski nacin razmisljanja...nista vise...
kad to znas, lako im je ugoditi...

a s obzirom da sam bila muskaraca do 8og osnovne..... :D
dosta se razumem u to, i nemam problema..tacno znam posle 2-3 razgovora sta zeli..
bolesno ??? 8)
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #11 poslato: 17:34:05, 26.Mar.2009. »
Uh........ Ako nesto ne podnosim, to je globalizovanje! Ne mozes reci MUSKI NACIN RAZMISLjANjA... Ok, stoji da oni imaju NEKE stavove u NEKIM situacijama razlicite od zenskih. Ali ne razmislja svaki muskarac isto, niti se ponasa svaki muskarac isto, niti su svi isti, kao sto se kaze... To je nesto meni mnogo glupo! Cak JEDAN samo muskarac, pa je drugaciji prema odredjenim osobama! Prema jednoj se ponasa onako i zeli jedno, a prema drugoj osobi se ponasa ovako i zeli drugo... A kamoli svi muskarci da misle isto, jos i uvek, u svakoj situaciji... To je prosto nemoguce!
~Sunshine~

*

• 1 113
  • 3
« Odgovor #12 poslato: 20:33:52, 29.Mar.2009. »
Uh........ Ako nesto ne podnosim, to je globalizovanje! Ne mozes reci MUSKI NACIN RAZMISLjANjA
nemoj samo da  bijes ??? to se samo tako kaze..i meni smeta kad kazu da su sve devojke iste..a ni malo nisu ..ima nas i te kako razlicitih..
da, u pravu si mozda imaju drugacije nacine razmisljanja o odredjenim stvarima..ali muskarcima se uvek svet vrti oko 3 stvari: novac, zene(sex) i (naravno neki sport) fudbal..
naravno ima i onih koji imaju jos nesto preko toga sto ih cini posebnim, razlicitim..ali je to temelj stvakog muskarca...
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #13 poslato: 22:48:53, 29.Mar.2009. »
Naravno da ne! I oni su ljudska bica sa osecanjima... I njima je potrebno da ih neko voli i da to osete, da neko bude prema njima nezan i pazljiv... I znam puuuunooo momaka koji ce reci da je sex samo fizicki spoj, itd, dok je vodjenje ljubavi nesto najlepse na Svetu! I uopste, niej samo novac, zene (sex) i sport... Moj decko je prvi primer da nije tako! Prvo, koliko samo momaka uopste ne prati sport... Odakle ti to da svi prate sport? To je kao kada bi rekla da sve zene najvise zanima kafa, sminka i odelo npr. To su neke glupe predrasude i globalizovanje... za muski i zenski pol. Koje apsolutno nije tacno! Pa postoje i  zene koje UOPSTE sminka ni ne zanima! Koje se vise interesuju za oruzje, nego za sminku... I necu da bijem, samo iznosim cinjenice... ;)
« Najnovija izmena:: 22:51:40, 29.Mar.2009. sunshine_Dijana »
~Sunshine~

*

Van mreže gospodja mama

• **
  • 186
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 13:20:41, 31.Mar.2009. »

ona je mislila da vecinu zanimaju te stvari ali se opet ne moze globalizovati  ???

verujem da je tema zamisljena da svako da svoj recept za ugadjanje muskarcima

mislim da nikako ne treba da se dozvoli da muskarac izgubi interesovanje za nas kao zenu u zavisnosti od osobe do osobe
ali dobra komunikacija je jako bitna da bi razumeli njihove potrebe...
Ljubav je jedna strast koja nece da zna ni za prošlost ni za sadašnjost.
Balzak

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #15 poslato: 15:31:09, 31.Mar.2009. »
Naravno. Kao sto je vrlo cesto da zene kada se udaju prestanu da vode brigu o svom izgledu... Misliiim.....!!!
~Sunshine~

*

Van mreže jana

• **
  • 192
  • 1
« Odgovor #16 poslato: 18:48:53, 02.Apr.2009. »
Pa i to sto brinemo o izgledu opet cinimo da uvek budemo nasem voljenom privlacne :D
Kad volis nekog, voli ga zauvek...  :)

*

• 1 113
  • 3
« Odgovor #17 poslato: 21:50:59, 02.Apr.2009. »
Ne znam za vas, ali moj decko bas uziva sa mnom..jer ga stalno zasmejavam i ljubim kako on zeli..:D tj nije mi rekao, sama sam provalila sta voli..ali mi je odao priznanje :D
sav se istopi dok ga ljubim :D haha samo treba da znate dovoljno svog partnera..ili bar da nagadjanje pogodite sta voli i sta mu prija..

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #18 poslato: 22:20:58, 02.Apr.2009. »
Pa i to sto brinemo o izgledu opet cinimo da uvek budemo nasem voljenom privlacne :D
Pa jeste delom i to, ali valjda i da samoj sebi budem lepa i privlacna... Jer ako nisam samoj sebi, dzabe.. Jednostavno nema te energije i to NESTO u nama. I nije to to...
~Sunshine~

*

Van mreže jana

• **
  • 192
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 12:44:58, 07.Apr.2009. »
Pa jeste delom i to, ali valjda i da samoj sebi budem lepa i privlacna... Jer ako nisam samoj sebi, dzabe.. Jednostavno nema te energije i to NESTO u nama. I nije to to...

U pravu si zato treba da se trudimo i radimo na sebi :)
Kad volis nekog, voli ga zauvek...  :)

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000