Digitalni Andjeo-Ko se maca lati, od maca i gine!

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Digitalni Andjeo-Ko se maca lati, od maca i gine!
« poslato: 10:26:26, 25.Maj.2010. »
Podli pokusaj da se krst zamijeni pentagramom! Pozdrav masona i podla namjera da se ukinu religije, spoje u jednu "svjetsku", odnosno djavolsku koja bi u Jerusalemu postavila "novog masona", na mjesto BOGA..Uvodjenja cipova u broju 666, kojom bi bili zigosani i tako oznaceni svi navodno privilegovani koji se okrecu protiv Boga i ortodoksne vjere!

Digitalni Andjeo- 1/13 djelova, svaki pravi vjernik treba pogledati i blagovremeno se edukovati sta nas iz pozadine vreba, ako se neupuceni na vrijeme ne osvijeste!

Samo ukucajte na youtube, Digitalni Andjeo...i pogledajte, nisam mogla ubaciti link!

Komentari i vase misljenje na ovu veoma interesantnu temu su veoma pozeljni!  

" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
Odg: Digitalni Andjeo-Ko se maca lati, od maca i gine!
« Odgovor #1 poslato: 02:15:42, 26.Maj.2010. »
Ako sam dobro shvatila ovo je dokumentarni odnosno misonarski Pravoslavni film? Film Spc?
Ne volim asocijacije. Iz mene odma progovori Ilija Čvorović  :D (crv sumnje) sa pitanjima :
Da li je ovo crkva podrzala? Zasto nije receno ko je blagoslovio itd.?

Bilo kako bilo: unisti nas tehnokratija  :D
"Ameriko, lepa zemljo (zasto) neka si nam ti daleko"...
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 11:35:00, 26.Maj.2010. »
Gledala sam Digitalni Andjeo.Sta da kazem,tesko za poverovati,a glupo za sumnjati (*o*) Inace cesto citiram recenicu"da je Djavolov najveci uspeh to sto je ubedio ljude da ne postoji"

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 16:11:17, 26.Maj.2010. »
Narcisa-Zec, ko god da je dokumentovao film, veoma je vjerodostojan. Ne ulazimo u to ko ga je stvorio, nego zasto, i kakva osjecanja, razmisljanja i logicne zakljucke sve ovo budi u nama?!

I naravno ostavlja svakom pojedincu mogucnost da razmislja i ostavi sebi prostora za sta ce se odluciti, da se udaljuju od Boga-, pa da se prikloni Darvinovoj teoriji da je nastao od majmuna, da se religije trebaju ukinuti i da dopustimo da se zemlja satanizuje...

Ja sam se odlucila vec odavno za to da sam Bozja tvorevina, svijet je stvorio Bog, ne neki tamo bezdusni masoni i naucni vizionari, pa ce ga Svevisnji i unistiti i napraviti vec neki pristupacniji poredak, u to sam vise nego sigurna i moja razmisljanja vec zadnjih godina idu u tom pravcu, prije nego je ovaj Dokumentarac i bio u planu. Nemojmo se zavaravati i vjerovati u nesto "logicnije" i "naucnije"!

Da masoni mogu mijenjati svijet kako oni hoce i uticati na prirodu, ne bi bilo zemljotresa, recesije, vulkana, poplava...Cinjenice koliko im to donosi stetu, govore drugacije i idu u drugom pravcu! Mnogo desavanja i nepogoda u prirodi je samo desetak zadnjih godina, izdesavalo, gdje oni nemaju nikakvog uticaja, ma kakve napore ulagali u suprotno!
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #4 poslato: 17:30:22, 26.Maj.2010. »
Vjernik sam i zbog toga mi je bitno ko je dokumentovao odnosno bitno mi je ako kazu da je dat blagoslov - da je to istina.
Sigurno da ima logiku to sto je osoba koja je blagoslovila zasticena kao anonimna ali je mene to malo bacilo u sumnju. Ne sporim smisao ovog filma kako sam na svoj način i rekla u drugom dijelu preth. komentara.

Djavo je uvjek iskusavao ljude i ako vjerujem u Boga vjerujem i u postojanje djavola ali znam sta je moj izbor.
Sto se tiče emocija koje je film u meni probudio - pozeljela sam odmah da odem u park da se igram :) ali nisam vise dijete a i bilo je kasno(2h posle ponoci)
« Najnovija izmena:: 17:39:56, 26.Maj.2010. narcisa zec »
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000