Sjajna kosa

• Odgovora: 13
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Sjajna kosa
« poslato: 14:13:22, 16.Maj.2010. »
Sta od preparata ili trikova koristite da biste postigle efekat sjajnije kose?Sta je to cime ste bile zadovoljne?

Holivudski trikovi za sjaj kose

Za plavuše: pravo sredstvo za vas je ruzmarin. Kuvajte ga oko pet minuta i zatim ostavite da se ohladi. Ocedite tako spremljen čaj i pospite ga po celoj dužini kose. Kosu osušite (bez ispiranja - ne brinite, to sredstvo je svakako neće umastiti).

Za brinete: vi imate malo više posla nego plavuše - izmiksajte dva belanca, šoljicu filter kafe i šoljicu vode. Takvu mešavinu nanesite na kosu i držite deset minuta. Nakon toga, dobro isperite kosu.

Za crvenokose: vi imate više posla i od brineta i od plavuša, ali isplati se. Prvo mikserom umutite smešu od četiri jagode i oko 50 mililitara hidrogena i tu smešu nanesite na kosu. Trebalo bi da je ostavite na kosi oko 15 minuta, a zatim isperite. Nakon toga, nanesite smesu od šoljice jabukovog sirćeta i dve šoljice vode i držite je pet minuta. Isperite hladnom vodom. Ne brinite da će vam kosa mirisati na sirće - taj miris vrlo brzo isparava.

Sve u svemu, nije baš mnogo posla, nije ni skupo, a osvežavate boju kose (bilo da se radi o prirodnoj boji kose ili ne) i vraćate kosi sjaj. Vredi truda, zar ne?

izvor

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
Odg: Sjajna kosa
« Odgovor #1 poslato: 10:23:36, 17.Maj.2010. »
Ispiram pakovanje za kosu uvek hladnijom vodom ;D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #2 poslato: 16:17:27, 06.Jun.2010. »
Ja zadnje pranje kose uvijek isperem hladnom vodom, tako da folikule kose ostaju zatvorene i kosa bude sjajnija. Znala sam za ispiranje kamilicom, pokusat cu i sa ruzmarinom. Hvala  :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #3 poslato: 21:24:16, 06.Jul.2010. »
Nivea za sjaj kose :)

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 16:55:45, 07.Jul.2010. »
Avon serum za farbanu kosu je extra !!!
Nisam za eksperimente kućne radinosti !!!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #5 poslato: 20:34:07, 07.Jul.2010. »
Meni Nivea proizvodi za kosu nikako ne odgovaraju. Avon i Oriflame jos manje  (*o*) ali zato L`oreal  :zaljubljena: - kosa je sjajna, hidrirana, negovana...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #6 poslato: 13:36:18, 08.Jul.2010. »
Hej Nale sta od Lorealovih preparata koristis-neki sampon za kosu ili neki drugi preparat iz njihove kolekcije namenjen za sjajniju kosu?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #7 poslato: 14:08:13, 08.Jul.2010. »
Koristim L`oreal-ovu kolekciju sa maticnim mlecom (sampon, regenerator, maska), a nedavno sam uzela i nocni eliksir za kosu  :-[ takodje iz zute linije, sa maticnim mlecom.
Ne masti kosu, fino mirise (na med), a i efekti su vidljivi vec nakon par tretmana  :zaljubljena:

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #8 poslato: 22:39:13, 08.Jul.2010. »
E hvala Nale na ovim informacijama, srce si  :srce: :) Nisam znala sta sve imaju od preparata u kolekciji, moracu da vidim da kupim jos nesto osim sampona i probam kako deluju na sjaj, mada u njihovu kolekciju i preparate ne sumnjam

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
  • http://img17.imageshack.us/img17/4483/mimif
« Odgovor #9 poslato: 13:37:36, 09.Jul.2010. »
Jeste fenomenalno,ja koristim od kako je izasla linija sa maticnim mlecom,i veoma sam zadovoljna. Pogotovo nocni eliksir. Jako dobro neguje kosu,cak i najosteceniju,(blajhanu,tretiranu),i kad sesve sabere i oduzme,u odnosu na sve druge stvarcice koje sam probala,a nisu delovali,cena za celu seriju je smesna.s obzirom da se na efikasne preparate mozereci da si bacio parice 8)

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000