Mars u Skorpiji

• Odgovora: 16
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: Mars u Skorpiji
« Odgovor #10 poslato: 19:02:31, 29.Okt.2013. »
Hvala..
koliko može da bude teška situacija ako osoba ima ovu konjukciju,  asc škorpija 29 stepen, oba vladara  u sjedištu u škorpiji a u dvanaestoj, sa mjesecom u padu u dvanaestoj, mjesec vlada osmom, a mars petom  :-\

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #11 poslato: 22:02:29, 22.Nov.2013. »
Hvala..
koliko može da bude teška situacija ako osoba ima ovu konjukciju,  asc škorpija 29 stepen, oba vladara  u sjedištu u škorpiji a u dvanaestoj, sa mjesecom u padu u dvanaestoj, mjesec vlada osmom, a mars petom  :-\
moze biti jako teska situacija, ukoliko osoba ne radi na ciscenju potisnutih emocija i strahova, potreban je veliki trud da bi se energija kanalisala u konstruktivne svrhe, u suprotnom krajnja autodestrukcija, samosabotaza, uz veliki licni bol i osecaj nezadovoljstva koji je prati.. brojni neprijatelji, sama osoba inicira opasne i teske situacije.. sve u svemu, izuzetno zahtevno za normalan zivot, osoba se stoga moze osecati hronicno iscrpljeno jer je stalno pod pritiskom.
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

• 848
  • 44
« Odgovor #12 poslato: 22:41:37, 22.Nov.2013. »
Citat
moze biti jako teska situacija, ukoliko osoba ne radi na ciscenju potisnutih emocija i strahova, potreban je veliki trud da bi se energija kanalisala u konstruktivne svrhe, u suprotnom krajnja autodestrukcija, samosabotaza, uz veliki licni bol i osecaj nezadovoljstva koji je prati.. brojni neprijatelji, sama osoba inicira opasne i teske situacije.. sve u svemu, izuzetno zahtevno za normalan zivot, osoba se stoga moze osecati hronicno iscrpljeno jer je stalno pod pritiskom

Čini mi se da nije toliko autodestruktivan koliko bi mogao da bude destruktivan, opet taj mjesec je ili njegova djevojka ili majka, porodica, rak na vrhu osme a u dvanaestoj,  mjesec u škorpijia u konjukciji sa tim marsom čini mi se da ima jake svadje sa osoboma iz porodice majkom, ili sa curama u najmanju ruku, da je grub čak i nasilan, oba vladara asc su mu u konjukciji sa tim mjesecom, još dvije cure sugledale i slažemo se da bi mogao da bude grublji prema curi.. prva mu je skoro cijela u strijelcu i četiri planete u konjukciji čini mi se da ono što vidimo nije ono kakav je on zapravo.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #13 poslato: 23:26:33, 22.Nov.2013. »

Čini mi se da nije toliko autodestruktivan koliko bi mogao da bude destruktivan, opet taj mjesec je ili njegova djevojka ili majka, porodica, rak na vrhu osme a u dvanaestoj,  mjesec u škorpijia u konjukciji sa tim marsom čini mi se da ima jake svadje sa osoboma iz porodice majkom, ili sa curama u najmanju ruku, da je grub čak i nasilan, oba vladara asc su mu u konjukciji sa tim mjesecom, još dvije cure sugledale i slažemo se da bi mogao da bude grublji prema curi.. prva mu je skoro cijela u strijelcu i četiri planete u konjukciji čini mi se da ono što vidimo nije ono kakav je on zapravo.
ja mislim, da je on vise u emotivnom paklu nego sto je pod aktivnom agresijom, zato sto Mo boji oba vl Asc, mislim da je najveca zrtva te njegove mracne energije on sam.. vl 8 u 12 na sve ovo, nije dobro, ne svidja mi se uopste, jer je mali broj ljudi koji ima snage da istraje u transformisanju ovih energija i mali je broj ljudi koji ce se suociti sa svojom psihom i izleciti je sam.. a to je neophodno i za psihu i za telo kod njega, ovaj aspekt moze obojiti ceo njegov zivot.. imam primer, samo je zensko u pitanju.

*

• 848
  • 44
« Odgovor #14 poslato: 23:34:01, 22.Nov.2013. »
Citat
ja mislim, da je on vise u emotivnom paklu nego sto je pod aktivnom agresijom, zato sto Mo boji oba vl Asc, mislim da je najveca zrtva te njegove mracne energije on sam.. vl 8 u 12 na sve ovo, nije dobro, ne svidja mi se uopste, jer je mali broj ljudi koji ima snage da istraje u transformisanju ovih energija i mali je broj ljudi koji ce se suociti sa svojom psihom i izleciti je sam.. a to je neophodno i za psihu i za telo kod njega, ovaj aspekt moze obojiti ceo njegov zivot.. imam primer, samo je zensko u pitanju.
potpuno druga stvar, jer bi nju mjesec opisao, bar donekle, doduše jeste ovaj mjesec predstavlja njegove emocije opet njega def opisuje taj mars i pluton kao vladaoci asc, još oba u sjedištu i ne može mjesec njih ovdje bojiti nikako on je u padu, kao zarobljenik, kontam tebe a opet na drugo me ovo sve vuče..

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #15 poslato: 23:38:40, 22.Nov.2013. »
potpuno druga stvar, jer bi nju mjesec opisao, bar donekle, doduše jeste ovaj mjesec predstavlja njegove emocije opet njega def opisuje taj mars i pluton kao vladaoci asc, još oba u sjedištu i ne može mjesec njih ovdje bojiti nikako on je u padu, kao zarobljenik, kontam tebe a opet na drugo me ovo sve vuče..
postavi natalnu, ne mogu ovako u prazno da pricam

*

• 848
  • 44
« Odgovor #16 poslato: 23:49:00, 22.Nov.2013. »
Poslaću ti pp a ti tumači ovdje ali ne postavljam javno karte drugih.

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000