Mesec u Skorpiji

• Odgovora: 148
Stranice: « 1 2 3 4 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #10 poslato: 22:44:02, 11.Okt.2009. »

Mesec u Skorpiji

hladna,nezna osecanja,sukob sa voljom,povlaci se u se,voli tajna i vojnicka zvanja,previse se istakne,lako rane i tragicni dogadjaji,sudbonosne ljubavi.ovde mesec u nepovoljnim aspektima znaci jaku ljubomoru, tastinu, brutalnost, perverzije pa stoga i bolest mokracnih organa.

autor: dupor
I svaki dan tako, pa vi vidite..medjutim kad gledam s vedrije strane "to" - povlacenje u sebe, sprecava neke mnogo gore (po meni)stvari gore navedene..i donosi neke dobre.. ili je to mozda neka druga planeta i aspekt koji mi pomaze, za koji nisam svesna. U svakom slucaju, nesto se tu cudno zbiva sto mi se ni malo ne svidja!! Kada ce da prestaneeeeeeeeeee..? :-(

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #11 poslato: 21:43:53, 12.Okt.2009. »
Feniks, ovaj Mesec u Škorpiji je došao do izražaja jer je u konjukciji sa Plutonom prirodnim vladarem Škorpije. Kod tebe VIII kuća počinje u znaku Škorpije a Mesec je vladar IV. Verujem da ti u kući nije bilo lako...

Sa jedne strane potrebno je da shvatiš da svi koji su u tvojoj blizini ne žele da te povrede i da ti nisu svi neprijatelji. Mislim da ti nekad postaviš gard i pre nego što je neko i pomislio da te povredi. Znam da se kod tebe poverenje ne stiče preko noći ali gard i okovi zatežu odnose, unose antipatiju...
Potrebno je da nastupaš bez emotivne napetosti i bez uzbuđenja jer ćeš tada bolje funkcionisati.

Jednostavno ovaj Mesec mora da doživi transformaciju...

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 00:00:45, 13.Okt.2009. »
Verujem da mora, samo kako..? (*o*)
Slazem se u potpunosti, da mi je i te kako asp.konjuk.Mesec-Pluton napravio(i dalje pravi) .. poteskoce u kuci..
« Najnovija izmena:: 00:04:40, 13.Okt.2009. Feniks »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #13 poslato: 00:21:35, 13.Okt.2009. »
Nemoj da dupliraš poruke, koristi opciju "izmeni".

Pratiš tranzite i aspekte na Mesec, pogledaš malo Solar da nema slučajno sličnih aspekta ...itd...

*

Van mreže Julie

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 19:28:29, 17.Mar.2010. »
Hej ljudi, ja sam nova na ovom forumu. Vidim da pominjete mesec u skorpiji, pa posto sam procitala sve najgore o njemu, htedoh vas da pitam za misljene... Btw, u 12. kuci mi je, kazu da je to gadno... Help? :-)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #15 poslato: 16:16:45, 19.Mar.2010. »
Btw, u 12. kuci mi je, kazu da je to gadno... Help? :-)
A ko to kaže?  :D

Najbolje da se pogleda kako je aspektovan taj Mesec, nema potrebe da sve gledamo tako "crno"...

*

Van mreže Julie

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 23:55:11, 19.Mar.2010. »
Aspektovan? Pa u to se bas i ne razumem :D Pise da je u opoziciji sa jupiterom i konjukciji sa plutonom... Je li to to? ::)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #17 poslato: 16:13:50, 26.Mar.2010. »
Aspektovan? Pa u to se bas i ne razumem :D Pise da je u opoziciji sa jupiterom i konjukciji sa plutonom... Je li to to? ::)
Rekao bih da je vama u mladosti problem da pokažete svoju pravu prirodu u seksu i da svoje emocije stalno potiskujete. Bez obzira da li je to dobro ili loše, vi te emocije krijete što nije baš najbolje...   Što bi se reklo otvorite dušu i sve što osećate otvoreno pokažite bez straha da ćete biti povredjeni ili vi nekog povrediti...
Vidim da ste jako osetljivi ali takvim stavom samo možete sebi naneti štetu...

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #18 poslato: 16:59:20, 26.Mar.2010. »
Rekao bih da je vama u mladosti problem da pokažete svoju pravu prirodu u seksu i da svoje emocije stalno potiskujete. Bez obzira da li je to dobro ili loše, vi te emocije krijete što nije baš najbolje...   Što bi se reklo otvorite dušu i sve što osećate otvoreno pokažite bez straha da ćete biti povredjeni ili vi nekog povrediti...
Vidim da ste jako osetljivi ali takvim stavom samo možete sebi naneti štetu...
Au..Charobnjak..pa ja sam se bas pronasla u ovome da onda kad se otvorim budem povredjena, jer jeste da sa Mo u Skorpiji ljudima delujes nekako strano i na distanci, "sa gardom"..ali izuzeces da to ipak ima veze i sa okruzenjem u kom se nalazis, rastes i fizicki i gradis na mentalnom nivou.
Recimo da gard nisam postavljala na sportskim oblastima gde je jedina konkurencija zdrava i takmicenje prijateljsko, fer-plej..sve ostalo sto se odnosi na odnose sa okolinom, posao, ljubav, putovanja..Mesec u Skorpiji mislim da ne treba ikada da spusti gard. 

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 12:06:11, 29.Mar.2010. »
Feniks, pronašla si se u opisu jer ti takodje imaš konjukciju Meseca i Plutona samo kod tebe Mesec nije u XII kući nego VII. Mesec ti je vladar IV kuće, znači ta konjukcija najviše utiče na porodične odnose i odnose sa partnerom...

Stranice: « 1 2 3 4 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000