Plašite li se suparnica?

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Persefona.

• *
  • 29
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Plašite li se suparnica?
« Odgovor #30 poslato: 07:31:26, 20.Sep.2014. »
Pa sad...Ne plašim ih se, jer mislim da muškarci nisu glupa stvorenja, tako da ih niko ne može sprečiti da odu kada to požele.
Ipak, naravno, prija mi da znam da je onaj kraj mene poželjan :)
Noćas ljubav dolazila k meni, mrtva ljubav iz sviju vremena,zaljubljeni, smrću zagrljeni, pod poljupcem mrtvih uspomena
V.P.DIS

*

Van mreže zaza

• **
  • 143
  • 2
« Odgovor #31 poslato: 11:48:09, 01.Dec.2014. »
ne, ali ne zato sto mislim da sam savrsena i neophodna, vec svako ima mogucnost izbora :)

*

Van mreže smrznuta

• **
  • 157
  • 6
  • mrzim zimu
« Odgovor #32 poslato: 21:57:13, 13.Jan.2015. »
Mnogo manje nego što se on boji suparnika  (*o*)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #33 poslato: 18:23:46, 14.Jan.2015. »
E taj problem imam i ja,mada se kod mene vise plase onih imaginarnih nego stvarnih suparnika,od tolikog straha da me neko ne preotme i ne vide kada neko to stvarno pokusa
A ja,zasto bih se plasila suparnica,kome ne odgovaram slobodan je da trazi bolje.
Nekada sam se plasila,a sada me bas briga,zar time sebi da kidam zivce
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže smrznuta

• **
  • 157
  • 6
  • mrzim zimu
« Odgovor #34 poslato: 17:49:54, 17.Jan.2015. »
E taj problem imam i ja,mada se kod mene vise plase onih imaginarnih nego stvarnih suparnika,od tolikog straha da me neko ne preotme i ne vide kada neko to stvarno pokusa
A ja,zasto bih se plasila suparnica,kome ne odgovaram slobodan je da trazi bolje.
Nekada sam se plasila,a sada me bas briga,zar time sebi da kidam zivce

Upravo tako, sve si kratko i jasno napisala. A ovaj moj mi je još i sam priznao da je njegov  mozak njegov najveći neprijatelj i da protiv toga ne može  :dash: Skoro me je pitao, zašto tebi treba pola sata da prošetaš psa, a sat vremena da odeš u prodavnicu i vratiš se? Da ne svratiš malo do onog Džimija koji se loži na tebe  (rzm) I tako ga uhvate lude lutke, pa počne da ljubomoriše i pravi neke sulude scenarije u svojoj glavi koji blage veze nemaju ni sa čim. Šizim od toga.

Kad nekad svratim do njega na posao, zateknem ga ispred firme kako puši sa mladom koleginicom koja izgleda predobro, i koju često pomene u priči kad nešto pričamo kući o njegovom poslu, i sad da sam ja kao on, odmah bi ja tu napravila čitavu priču u svojoj glavi i ljubomorisala, ali iskreno, nisam u tom fazonu, baš iz razloga što ti kažeš, ako mu ne odgovaram, nek traži bolje, ne držim ga na lancu  (*o*)

Stranice: « 1 2 3 4

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000