Plašite li se suparnica?

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Plašite li se suparnica?
« Odgovor #10 poslato: 17:58:11, 25.Sep.2009. »
Meni se ponekad cini da sam ja samoj sebi jedina i najveca, a vjerovatno i najopasnija suparnica!
Mislim da sve to ima neke veze sa samopouzdanjem, koje je kod mene poprilicno promjenjljiva kategorija. Nekad mi se cini da nema toga sto ne mogu postici, a nekad bih se najradije zavukla u misiju rupu i ne izlazila odatle.Samopouzdanje je najbolje oruzje za okrsaj sa suparnicama!

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #11 poslato: 18:09:06, 25.Sep.2009. »

Naravno da se ne plasim. Ja jednostavno nijednu devojku ne smatram suparnicom. Nisu na mom nivou.

Ja mislim isto kao i ti... ali ipak moram i ovo da dodam :

Sve žene su različite, nema dve iste, pa samim tim ne mogu da gledam na neku ženu ako je ona u nečemu bolja od mene i ako će to da privuče lika sa kojim sam, kao na suparnicu ili konkurenciju ~ jer ja ne mogu da joj pariram jer "to i to" ne znam & ne umem & nemam...

Samim tim ~ ni jednu ženu ne gledam kao "opasnost" već kao mogućnost da utvrdim šta to sve lik sa kojim sam [ne]voli ako vidim da ga "ona ili neka druga" interesuju na nekom nivou na kojem ga ja ne "aktiviram" i tako sebe poboljšam ako baš već želim da se menjam zbog tog "nekog"  :-\
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #12 poslato: 17:20:32, 04.Sep.2011. »
Plašim se naravno, kada vidim promenu njegovog ponašanja kada je ona u pitanju.. Zapravo, pre me obuzima neki bes..
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #13 poslato: 01:47:20, 17.Apr.2012. »
Do sad sam ih obozavala :). Ja se nikom ne plekam u vezu i tu imam jasne stavove ali ako se meni neko umijesha to mi ne smeta vec mi nekako i odgovara jer ako dotichni popusti onda ni nismo bili jedno za drugo. Necu ja uvijek biti tu da se dokazujem.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #14 poslato: 05:05:43, 17.Avg.2012. »
Volim kad se devojke loze na mog decka i smaraju ga, i onda kad nas vide zajedno kipe od ljubomore  ;D ;D

A to sto je rekla Crvena, da te oduzme bes.... Meni se to ranije desavalo, kad decko naleti na bivsu i bukvalno hoce da mi pusti ruku. E samo sto ga nisam oterala u pm! Reko ti ces mene da blamiras, ta devojka ce posle da mi se smeje i prica drugaricama kako si me izblamirao i da je on i dalje voli a kako mene zajebava.

I onda shvatis,ti momci nisu vredni nerviranja  ;D Ako ti to uradi i sledeci put, jasan ti je znak da oseca nesto prema njoj, ja bi ga ostavila pa neka pati sam sa sobom  (mah:mah)
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #15 poslato: 10:50:35, 17.Avg.2012. »
Grrr ljute me jako,sve potencijalne suparnice.I bivse,i drugarice i poznanice,sve one  ;D Ali ja kuliram i necu da regujem,ako nemam konkretan razlog.Ako mi da razlog,ja ga precrtam  ;D Necu ja ispravljati krive Drine,niti cu pustiti da neko sa mnom popunjava rupe od prosle veze.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #16 poslato: 14:16:32, 17.Avg.2012. »
Ouroboros, svaka ti je zlatna. :zaljubljena:
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #17 poslato: 14:19:19, 17.Avg.2012. »
Ja mislim da cemo Ouroboros i ja, sa 80 godina sedeti i ispijati kafu kod mene  ;D Ostacemo same hahaha  :)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #18 poslato: 14:22:53, 17.Avg.2012. »
Nemoj biti tako sigurna. ;)

Sudeni vam nece umaci. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #19 poslato: 14:23:59, 17.Avg.2012. »
Nemoj biti tako sigurna. ;)

Sudeni vam nece umaci. ;D

Ma stisnucemo mi njega da ne pobegne   ;D ;D

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000