Život u inostranstvu u natalnoj

• Odgovora: 14
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
  • Pol: Žensko
Život u inostranstvu u natalnoj
« poslato: 14:31:29, 02.Maj.2010. »
Može li neko da napiše kako se vidi u natalu da li će osoba živjeti u inostranstvu ili ne? Koji su aspekti odlaska u inostranstvo, kako susjedno tako i prekookeansko? Takođe, kako se vidi da li osoba ima aspekte da živi na primorju?
« Najnovija izmena:: 16:46:01, 02.Maj.2010. * Čarobnjak * »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Život u inostranstvu u natalnoj
« Odgovor #1 poslato: 22:06:14, 31.Dec.2010. »
mene ova tema strasno zanima...hteo bih posle faxa da otputujem u Norvesku...jee moze neko da mi kaze zasto bas tamo zelim da odem (obzirom da nije neka atraktivna destinacija haha)  i sta bi me cekalo tamo...imam merkur0sunce u 9.kuci mesec vladar 9-og u 2-om u strelcu a vladar 8-og u 9. Ako su ovi podaci korisni...hvala
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 12:59:48, 23.Apr.2011. »
Citat
Može li neko da napiše kako se vidi u natalu da li će osoba živjeti u inostranstvu ili ne?
Nema posebnog obrasca ili formule..  zavisi od mnogo cega a prvenstveno od celokupne natalne karte.

Citat
Koji su aspekti odlaska u inostranstvo, kako susjedno tako i prekookeansko?
Naglasena deveta kuca, aspekti sa kljucnim astroloskim telima i vladarima devete kuce, vladar devete kuce u desetoj, vladar prve u devetoj, vladar devete u prvoj itd...

A za prekookeansko inostranstvo, daleke zemlje, ostrvske zemlje itd...  treba obratiti paznju i na dvanaestu kucu, njene vladare itd.

Imate i ovu temu pa tamo mozete videti koji znak i koje astrolosko telo vlada cime:
http://mojforum.net/index.php/topic,92.0.html

mene ova tema strasno zanima...hteo bih posle faxa da otputujem u Norvesku...jee moze neko da mi kaze zasto bas tamo zelim da odem (obzirom da nije neka atraktivna destinacija haha)  i sta bi me cekalo tamo...imam merkur0sunce u 9.kuci mesec vladar 9-og u 2-om u strelcu a vladar 8-og u 9. Ako su ovi podaci korisni...hvala
Cini mi se da je Norveska u znaku Skorpije a inace imas predispozicije za inostranstvo...
Vladari desete u devetoj, vladar devete u prvoj i to u konjukciji sa vladarem ascedenta, takodje dispozitor sunca u prvoj, plus trigon izmedju devete i prve sa signifikatorima...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #3 poslato: 13:22:25, 23.Apr.2011. »
hvala za analizu!
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 10:15:44, 21.Jun.2011. »
Ovo sam ja negdje pronasla..

˝Mnogo planeta u vodenim znacima ukazuje na to da ce osoba mnogo putovati, posebno ako se vrh devetog ili treceg polja nalazi u vodenom znaku...
Jako polozen Saturn ili Saturn na Ac daje privrzenost mestu rodjenja, osoba ne voli mnogo da putuje..
Mesec u bilo kom aspektu sa Uranom u 1. 3. 4. 7. 9. ili 10. polju daje neocekivane selidbe..
Mo, So, Ma u 3. 9. 6. ili 12. polju ukazuje na mnoga putovanja i ako su u vodenim znacima ili u Strelcu donose putovanja, ali i zivot u stranim zemljama...
Pl u 3 ili 9. polju ukazuje na neobicna i cudna iskustva na putovanjima ili na neobicna iskustva sa rodbinom, porodicom ili u braku..
Ne u 3. ili 9. polju ukazuje na putovanja avionom ili brodom..
Deveto polje u Blizancima daje putovanja kontinentalnog tipa...Ako je Ne lose aspektovan tada moze ukazati na opasnost ili strah od letenja ili strah od plovidbe..
Planete u vodenim znacima u 12. 10, 1. polju ukazuju da ce osoba putovati u ranom periodu svoga zivota..
Kada se vecina planeta nalazi u kadentnim poljima ili kardinalnim znacima, tada je velika verovatnoca da ce osoba ziveti zivot lutalice..
Mo u Blizancima ili Strelcu ili blizu MC ukazuje na duga putovanja i veliku zelju za stranim zemljama..Isto to moze pokazati i kada su Ju, Me ili Ma u promenljivim ili kardinalnim znacima..
Mars u bilo kom aspektu sa So ili Mo ukazuje na mnoga putovanja tokom zivota..
Ako su vrhovi 3. ili 9. polja u fiksnim znacima ili je vecina planeta horoskopa u fiksnim znacima, to je znak da osoba nece mnogo putovati..
Sunce i Mesec u bilo kom aspektu sa Saturnom ili jako polozen Saturn u horoskopu ukazuje na verovatnocu da osoba ne voli mnogo da putuje..
Uspeh u inostranstvu je prikazan beneficima Ju i Ve i kada su svetla dobro aspektovana u 9. polju..
Ako su 3. i 4. polje u boljem polozaju u odnosu na 9. ili 10. onda osoba ne treba da odlazi da zivi u inostranstvu..
Kada su benefici ili Svetla dobro aspektovana ili se nalaze na Ac, onda pruzaju mogucnost izbora u vezi eventualnih putovanja tokom zivota..osoba moze ostati u svojoj zemlji ili otici u inostranstvo jer su sanse podjednake...
Nasuprot tome, malefici u cetvrtom polju ili kada su So i Mo aflokovani tada postoje jaki razlozi koji ce naterati osobu da ode iz svoje zemlje..
Na pravac putovanja ukazuje polje sa Beneficima ili Svetlima kada su dobro aspektovani..Prvo polje ukazuje na Istok, deseto na Jug, sedmo na Zapad, a cetvrto na Sever...
Ao se vrh 4.polja nalazi u znaku Ovna, tada osoba treba ziveti na Istoku, ako je u Raku osoba treba ziveti na Severu, ako je u znaku Vage onda se osoba treba opredeliti za Zapad, ako je 4. u Jarcu tada natus treba ziveti naJugu..Ao se vrh nalazi u Biku ili Blizancima, osoba treba izabrati neku severoistocnu zemlju itd...˝

Od nekog Sephariala

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 10:18:09, 21.Jun.2011. »
Mene zanima slijedece ; Po svemu sudeci,ako se nesto iznenada ne izokrene nekih narednih par mjeseci meni postoji sansa da svoj zivot nastavim u Nordijskim zemljama,tacnije u Finskoj.. Negdje na netu sam nalazila da je Finska u znaku strijelca,negdje u znaku vodolije..pa sad ne znam. Od navedenih pokazatelja,ja imam
Mars u Ribama u trecem,promijenljivi znak,jako aspektovan (promjenljivi T kvadrat,izlazna tacka)
Mjesec u 6. u konjunkciji sa Merkurom koji je vladar 9.i 6. i Venerom suvladarem 9.og.
Neptun vladar 3.u prvom,
vladar prvog u 12.polju u znaku Strijelca u konjunkciji sa Uranom vladarem drugog polja.
Fortuna u strijelcu u 11.polju

Kakve su mi predispozicije za eventualni nastavak studija tamo ? I uopsteno jesam li subjektivna,pa ne vidim ili nesto fulam.
« Najnovija izmena:: 10:21:39, 21.Jun.2011. Rachica »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 12:21:35, 21.Jun.2011. »
Kakve su mi predispozicije za eventualni nastavak studija tamo ? I uopsteno jesam li subjektivna,pa ne vidim ili nesto fulam.
Ja bih rekao da ces pre da se zaposlis u inostranstvu nego da tamo studiras, ali dobro sta je tu je...   :D

Koliko ja znam Finska je u znaku Skorpije, a kod tebe je deseta i jedanaesta u Skorpiji. Sve u svemu ima nade. Ne znam kakvi su ti uopste planovi ali se nadam da ce to sto si planirala krenuti da se konkretizuje kad Jupiter krene da seta Blizancima, a Saturn u trigonu potkaci sve ovo u sestoj kuci...
Za tacan datum, mozes da pogledas ova brza astroloska tela.  :)

Koliko se meni cini tebi se nista ne desava ili se sve desava odjednom...
Videces koliko ces sve ozbiljnije da shvatas kad Saturn bude tranzitirao oko MC-a.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 12:41:15, 21.Jun.2011. »
Heh,nema veze,jos bolje ako cu vani da radim :) mada mi je u planu svakako nastavak studija :) Momak mi je zavrsio faks,zaposlio se,ja zavrsavam tako da cemo najvjerovatnije planirati nesto skupa,tj .vec planiramo ugrubo sto se kaze, sto uslovljava naravno moj odlazak vani..eh sad,ja i nisam bas za varijantu braka iz silnih pokazatelja vise brakova :D :D (salim se) mislim da je jos uvijek rano,ali s druge strane naravno da bi voljela da budem sa njim,ali ne pod tu cijenu. Sad kad cemo to konkretizirati ne znam,sve je do mene i zavisi od mog zavrsetka faksa,sto se moze desiti ili vrlo brzo - krajem ove godine,ili se eto razvuci do slijedece godine (gledala sam sad tranzite,otprilike nekad oko slijedeceg ljeta pocinju ti aspekti o kojima govoris) a s obzirom da mi je studij zasnovan na principu bolonje - fulam ljetni rok,moram cekati do ljetnog roka te predmete i to je nesto sto se moze desiti...

A sto se tice toga sto se meni nista ne desava,pa se desava odjednom,ne znam,valjda do tranzita :D
Citat
Videces koliko ces sve ozbiljnije da shvatas kad Saturn bude tranzitirao oko MC-a.
  po pitanju profesije,zaposlenja ili uopsteno svega ?
« Najnovija izmena:: 12:53:02, 21.Jun.2011. Rachica »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 12:54:25, 21.Jun.2011. »
Kad saberem i oduzmem, mislim da je taj period vezan za ovo o cemu pricamo...

Citat
A sto se tice toga sto se meni nista ne desava,pa se desava odjednom,ne znam,valjda do tranzita
Sve je upleteno u ovaj T-kvadrat i verovatno zbog toga...

Citat
po pitanju profesije,zaposlenja ili uopsteno svega ?
Svega.  ;)

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 13:01:40, 21.Jun.2011. »
ako mi vjerujes, jedva cekam da ovo zavrsim i da krenem nesto da radim na sebi,da se osjetim korisnom,jer meni je sve ovo nekako ono dobro je,ali nije dovoljno..tako da ta ideja o radu - jos kad bi bilo moguce u kakvoj internacionalnoj instituciji ehhh to bi bilo idealno :))  hvala na pomoci :)

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000