Cimerke, cimeri

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Cimerke, cimeri
« poslato: 13:42:38, 30.Apr.2010. »
Da li ste sa nekim tokom studija delili ili delite stan, hranu, sobu...  ?
Prednosti, mane, utisci...?
Pozalite se ili se pohvalite  :D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
Odg: Cimerke, cimeri
« Odgovor #1 poslato: 14:10:44, 30.Apr.2010. »
Uffff.. Ja sam jedna od onih koja je imala ne bas sjajno iskustvo sa time ...
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #2 poslato: 15:46:05, 30.Apr.2010. »
Crvena mozes li podeliti delic tog iskustva sa nama? Da cujemo i drugu stranu price jer svima nama (narocito kada smo mladji) to izgleda vrlo primamljivo i zabavno ...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 17:04:15, 30.Apr.2010. »
Nisam imao takva iskustva ali sam siguran da je teško uskladiti se sa nekim ko je možda i sasvim suprotna osoba od vas... 

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #4 poslato: 10:22:16, 02.Maj.2010. »
Pre nego sto bio šta napišem o tome, bitno je da kažem da ne smatram sebe savršenom, daleko od toga, ali mislim da se neke osnovne stvari pogotovo u "cimerskom životu" moraju poštovati..
Obe moje cimerka su bile lenje i aljkave..
Prva cimerka je radila i sama kombinacija (student - radnik je zeznuta).. Posle posla direktno ide u kupatilo i sprema se za grad.. Naravno ostavlja za sobom sve rastureno, od kupatila do sobe, odeca cista i prljava i sminka na sve strane.. Naravno to ostaje nesređeno nekoliko dana jer ona posle tog izlaska spava do 13h, ustaje, sprema se i odlazi na posao.. O detaljnijem spremanju kuce da i ne pominjem.. Sudove sam uvek morala ponovo da operem.. Al znate sta, pre je ona izludela od mene nego ja od nje ;) :P (da napomenem da je stan bio takav da nije svaka imala svoju sobu)
Druga cimerka iako student, lenja do bola.. Roditelji joj sve daju na gotovo, ali kuca nece sama da se sredi.. Devojka se tobože gadi kad naiđe na dlaku u kući i strašno joj je gadno da skuplja i čisti kosu, a nećete verovati koliko toj devojci strasno opada kosa.. Toliko da sam ja u svojoj sobi, u svom ormanu sa čistom odećom nalazila njenu kosu. A to i nije nesto o čemu ja mogu dakontrolišem  (*o*) Devojka koja konstantno kuka da nema vremena, da je ona toliko "hiperaktivna" da joj je dan kratak, a ustvari ustaje u 15-16h i šta onda uraditi.. Jeste da je često učila noću, ali nekako mi se čini da je više tih noći (celih) provela na FB ili pričpajući sa "dečkom"..

I tako.. To je samo nešto što mi je prvo palo na pamet, ove stvari nekom mogu delovati sada  smešno, ali ja se i sada naježim kada pomislim na to.. Opet kažem, nisam savršena i razumem da je to sve posledica velikih razlika u ličnosti i navikama, ali kao što rekoh, nisam imala tu sreću da imam cimerku koja je slična meni...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 13:41:20, 02.Maj.2010. »
Uf, sve to treba izdržati...   (e*e)

Citat
a nećete verovati koliko toj devojci strasno opada kosa.. Toliko da sam ja u svojoj sobi, u svom ormanu sa čistom odećom nalazila njenu kosu.
Šta će njena kosa kod tebe...  Priznaj šta ste to radile u ormanu.  (perverzija)  :D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 23:24:30, 02.Maj.2010. »
Crvena mene bi te "karakterne osobine" dovele do ludila  :-\ . Gde si naletela bas na lenje i aljkave i to obe?! Bas nisi imala srece  :D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #7 poslato: 20:40:22, 09.Maj.2010. »
Uf, sve to treba izdržati...   (e*e)
Šta će njena kosa kod tebe...  Priznaj šta ste to radile u ormanu.  (perverzija)
Ti to imaš neki ogroman orman kad imaš tako kvarne misli :P

Gde si naletela bas na lenje i aljkave i to obe?! Bas nisi imala srece  :D
Problem se javi kad finansije odredjuju s kim ćeš i gde da živiš.. Trebalo je da živim sa jednom dobrom drugaricom iz srednje škole, ali je problem u tome što je ona duplo više mogla da plati stan od mene.. :(

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000