Vesti u prepisivanju?

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Vesti u prepisivanju?
« poslato: 13:24:31, 13.Apr.2010. »
Tema je namenjena iskljucivo (bez komentara o tome kako prepisati) diskusiji o tome koliko smo vesti u prepisivanju (kontrolni, pismeni, ispiti...).

Da li ste vesti u tome ili ipak spadate u one koji se ne snalaze u tom trenutku pa izbegavate prepisivanje?Da li ste bili nekad u nekoj smesnoj situaciji u toku prepisivanja?Da li vas je profesor/ka nekad otkrio/la da prepisujete?
« Najnovija izmena:: 13:28:52, 13.Apr.2010. elenica »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
Odg: Vesti u prepisivanju?
« Odgovor #1 poslato: 15:20:07, 12.Jul.2010. »
Nisam nikada bila vesta u prepisivanju  (*o*) ni u srednjoj skoli, a ni na fakultetu. Pokusala sam par puta ali se sva pogubim. Tada imam osecaj da svi gledaju u mene i znaju sta pokusavam... Iz tog razloga sam batalila prepisivanje, sednem i naucim :p ne isplati se toliki stres  ;D

*

Van mreže jana

• **
  • 192
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 15:28:28, 19.Avg.2010. »
Nisam nikada prepisivala i uvek sam isla na znanje  :)
Kad volis nekog, voli ga zauvek...  :)

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 17:03:24, 19.Avg.2010. »
Retko sam prepisivala, jedino ako nisam znala...mada je jedan drug u srednjoj uvek na matematici sedeo ispred mene da bi prepisivao od mene jer on nije imao pojma . Čak je i profesorica na kraju godine rekla da ja iz matematike imam 8 jer moja je 5 a njegova 3 ...baš smo se smejali ....:D

*

Van mreže Лав

• 1 825
  • 2
  • Pol: Muško
  • .-.
« Odgovor #4 poslato: 15:30:53, 12.Jul.2011. »
Преписујем код ''благих'' професорки, и то не баш често.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #5 poslato: 18:31:41, 12.Jul.2011. »
Sta reci za prepisivanje.  ;D

Jednom me je asistent uhvatio, a ja sam onako naivno okicama, da necu vise...i nisam svega 5 min. Nisam prepisivala sa donica, to fakat ne znam, ali znam pofino da se raspricam. :girlblush:

Isto tako, jednom sam napisala zadatak jedan u knjigu i potrefi mi se "na srecu/nesrecu" da bude skoro isti, s tim da ja skontala bila da je isti, samo da su drugi brojevi (*o*)
Poslije na uvid... 3 zadatka+1 prepisan ~ Kako me samo bilo sramota. :girlblush:

Obecala sam sebi da necu vise biti tako corava. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #6 poslato: 11:59:13, 12.Avg.2011. »
Nisam bas vest u tome ali bilo je situacija kad sam morao  :)

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #7 poslato: 02:20:19, 13.Apr.2012. »
Ne umijem da prepisujem :(

Jednom me je profesor koji uhvatio sa A4 formatom koji sam da stvar bude josh gora drzala u vazduhu.  To je bio bash lagan profesor i ja sam raturila prvi dio testa koji je inache gramatichki a drugi dio mi je esejski tj u tom sluchaju je bilo poslovno pismo i a ja sam jedva pogledala kako se pishe a koleginica(inache vjeshta u prepisivanju) je bila 2 mjesta je imala u tashni poslovno pismo na slichnu temu koju sam dobila i ja joj kazem da ga izvadi i da mi ga doda. Medjutim kako je ona snimila da ce profesor da se okrene ona ga je samo bacila i on je pao iza stolice koja je bila do mene i kako sam se se nagnula da ga dohvatim tako sam se nekako zapetljala da mi je jedna ruka bila na stolicu a druga kojom sam dohvatila papir u vazduhu i tu se profesor okrenuo  :girlblush: i vidio me u tako smijeshnom i glupom polozaju uzeo papir pravio dramsku pauzu i pocheo da se sprda na moj rachun.Nisam prepisala posl pismo vec sam sama neshto ispisala i na kraju polozila oba dijela.
Od tada i ne pokushavam da prepisujem.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000