osjeća nešto stvarno ili ?

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
osjeća nešto stvarno ili ?
« poslato: 13:30:08, 07.Apr.2010. »
Pa zanima me ima li on iskrenih emocija ili samo onako više flerta samnom
pokazuje neki interes ,vrti se tu oko mene,no pitam se koliko mu je stvarno stalo?

7.4.2010.-split
13.15

*ja -mjesec u jarcu i venera u biku

on -saturn u vagi i sunce u ovnu
on kao saturn u vagi je pod vladavinom venere ,ali prelazi u djevicu i retro je
mjesec ima spajanje sa saturnom

hm..sve mi je to slabo nešto  ::)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: osjeća nešto stvarno ili ?
« Odgovor #1 poslato: 10:00:00, 08.Apr.2010. »
Da vidimo :

• ti si predstavljena Mesecom na 29° Jarca na kraju VI polja u praznom hodu i Venerom na 08° Bika umetnutom u X polju
• on je retro Saturn na 00° Vage (i u toku dana se vraća u Devicu) u III polju i Suncem na 17° Ovna na samom kraju IX polja

• ovde vidimo da si ti na racionalnom novou vrlo zainteresovana za njega ~ Mesec je pod vladavinom Saturna i u licu Sunca, dok s druge strane na fizičkom novou još uvek nisi toliko "ponesena" njim ni kao osobom, ni kao muškarcem ~ Venera nema povezanosti ni sa Suncem ni sa Saturnom

• s druge strane on je na racionalnom nivou isto tako zainteresovan za tebe ~ jer je Saturn pod vladavinom Venere i u licu je Meseca, al s druge strane, fizički mu nisi preterano interesantna ~ Sunce je povezano sa Venerom preko izgona, dok Sunce nema povezivanja sa Mesecom

• ono što treba da se naglasi je da Saturn već danas ~ 07-04 u 20h55 iz Vage se vraća u znak Device ~ pa samim tim i njegov stav prema tebi će se drastićno promenti jer Saturn u Devici je preko pada povezan sa Venerom, a sa Mesecom će izvesno vreme biti povezan preko stepena ~ pa nam to pokazuje da će on i dalje na fizičkom nivou želeti da ti se približi, dok se uopšte neće truditi da tu zainteresovanost produbi i na racionalnom & verbalnom nivou (jer povezanost preko pada donosi sve samo ne iskrene i pozitivne emocije...)

○ to što si ti i predpostavila ~ pokazuje interes, ali to je flertovanje i koketiranje samo da bi ti se fizički približio i to je to  :(

• vaš kontakt će i dalje da se nastavi, jer Mesec kad promeni znak dolazi u aspekt sa Saturnom, pa onda on menja znak, pa onda Venera i Saturn imaju povezivanje dalje, pa onda Venera menja znak... Sunce samo po sebi ne radi ništa jer je u delimičnom praznom hodu i nema aplikacija sve dok ne promeni znak i iz Ovna predje u Bika...
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 19:44:15, 08.Apr.2010. »
Da istina ,zainteresirana sam jako ,ali kao osoba shvaćam da nije baš najbolji

da to je vrlo moguće kao što sam spomenula,da mu je samo do flerta ah..Bolje je da to znam ,nego da se zanosim.

Ništa ,barem ćemo biti u kontaktu ,pa tko zna možda se nešto i promijeni u pitanju njegovih emocija na bolje ;)iako sumnjam al eto

Hvala ti puno :) ;*

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže sanchez

• *
  • 24
  • 0
  • sanchez
« Odgovor #3 poslato: 16:04:02, 10.Avg.2010. »
A evo i moje pitanje je vrlo slicno... Da li ova osoba oseca neshto prema meni, ako ne - moze li se videti shta uopshte misli o meni? ovde imate moju kartu poD nazivom ''ja sam'' , a zatim i njegovu...hvala unapred! (mah:mah)

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 17:04:41, 10.Avg.2010. »
A evo i moje pitanje je vrlo slicno... Da li ova osoba oseca neshto prema meni, ako ne - moze li se videti shta uopshte misli o meni? ovde imate moju kartu poD nazivom ''ja sam'' , a zatim i njegovu...hvala unapred! (mah:mah)

Horaru ne trebaju natalne karte već konkretno pitanje tačno vreme i datum, mesto.
Imaš na početku pod temu Astrologija sve objašnjeno...pozzz

*

Van mreže sanchez

• *
  • 24
  • 0
  • sanchez
« Odgovor #5 poslato: 02:11:10, 11.Avg.2010. »
Horaru ne trebaju natalne karte već konkretno pitanje tačno vreme i datum, mesto.
Imaš na početku pod temu Astrologija sve objašnjeno...pozzz

puno hvala na ovako bitnom detalju :D nemojte mi zameriti na neznanju,josh uvek sam nova... :-[ n'o tu sam da neshto i naucim, zar ne?
ako sam onda dobro razumela...to bi bilo ovako- 11.Avgust.2010, 01:45, Prokuplje
a pitanje je ''osjeca neshto stvarno  ili?''
« Najnovija izmena:: 02:50:35, 11.Avg.2010. sanchez »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000