Koliko vam je bitan fizicki izgled kod momka/devojke?

• Odgovora: 16
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
  • Pol: Žensko
Koliko vam je bitan fizicki izgled kod momka/devojke?
« poslato: 17:47:29, 24.Jan.2009. »
...meni je jako bitan, ali pokusavam da to malo promenim... tesko je naci sve u jednoj osobi...  :-\

*

Van mreže okica

• **
  • 124
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
Odg: Koliko vam je bitan fizicki izgled kod momka/devojke?
« Odgovor #1 poslato: 18:56:44, 26.Jan.2009. »
Pa bitan je...Nije sve u lepoti ali je bitno da me ta osoba privlaci a sad je individualno kome je sta privlacno...

*

Van mreže I need chemical X

• **
  • 176
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 18:04:25, 28.Jan.2009. »
Bitan je, ali je ipak za samo stepen bitniji karakter.

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #3 poslato: 19:09:19, 28.Jan.2009. »
paaa... nije da nije nikakav faktor
fizički izgled je ono što te privuče ka drugome, pa tek posle upoznaješ tu osobu i sve ostalo

e sad, jeste činjenica da je retkost naći savršenu kombinaciju fizičkog i "psihičkog" izgleda, ali jbg, takav je život :)
Ne postoje najbolji, već samo favoriti.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #4 poslato: 23:55:25, 31.Jan.2009. »
E pa uopste nije toliko bitan! Koliko sam ja mislila... Pre mi je MNOGO bio bitan... Naravno, ne najbitniji, ali dosta bitan. Ali sada sam tek videla neke stvari! Evo ovako..... Imala sam vezu od 14 meseci, i zbog odredjenih razloga raskinula sam sa tim deckom. Posle nekog vremena sam se smuvala sa deckom sa kojim sam se upoznala preko net-a dok sam jos bila sa ovim prvim. I to smo se dopisivali, polako se upoznavali i postali super prijatelji! Skoro sve je on meni prica, a i ja njemu. Ali fizicki me UOPSTE nije privlacio! Nije bio ni priblizno mom ukusu! I onda su poceli problemi sa deckom, a ja sam njemu pored ostalog i to pricala... I tada smo upoznali nacine razmisljanja jedno drugom... I uopste nacine razmisljanja za mnoge stvari. I cula sam neke stvari koje je on doziveo, koje mnogi ljudi nece tokom celog svog zivota! I zadivila se koliko je jak i sta je sve izdrzao. I primetila sam da mi se mnogo svidja kao licnost, pa sam zato prekinula nase dopisivanje, da se ne bih zaljubila u njega. Ali kako su stvari sa prvim deckom isle sve losije i losije, raskinuli smo. I ovaj sa neta, Marko, zvao me je par dana posle raskida da dodjem na net, ali tada nisam bila u stanju. Bilo mi je tesko zbog raskida, itd... I posle nekog vremena, mi se smuvamo. I to sam uradila u trenutku, ne znam ni ja. Mislila sam da ce mi biti lakse ako imam nekoga pored sebe. ALi cim je on otisao ja sam rekla drugaricama da sam napravila ogromnu gresku, jer smo bili super drugovi, a sada... Samo to mozemo da upropastimo, jer on UOPSTE NIJE MOJ TIP! I ne privlaci me fizicki! Ali ipak nismo raskinuli, to se nastavilo... I ja sam vremenom njega jos bolje upoznavala i shvatila kakva je to osoba, jbt!!! Znam da savrsenstvo ne postoji, ali on je SKORO sve sto sam ja oduvek zelelaaa!!!!!! =D =D =D
I tako sam ga zavolela i vremenom je poceo i fizicki da me privlaci! Ali u pocetku mi se UOPSTEEE nije svidjao! I iako znam da mogu da imam lepotana kakvog hocu, ne treba mi! Jer ovo mnogo vise ispunjava!!! Verujte mi... :)
Ih, ja isprica veeeeliiiikuuu pricuuu ... :)
« Najnovija izmena:: 22:39:48, 18.Jun.2009. sunshine_Dijana »
~Sunshine~

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 01:34:02, 02.Feb.2009. »
u bre, pa drugo je net

na netu upoznaješ nekog tako što ti se svidi nešto što je napisao/napisala, tj. to te privuče ka njemu/njoj

ja sam mislio na npr. izlazak u grad, neki klub, kafić, nešto

ne net dopisivanje
Ne postoje najbolji, već samo favoriti.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #6 poslato: 14:34:39, 02.Feb.2009. »
Ali mi smo poceli preko neta, pa smo se posle nekog vremena upoznali licno.. I onda se vidjali sve cesce i cesce.. I onda je doslo do toga da se smuvamo...... Iako mi se fizicki nikada do tad nije svideo.
~Sunshine~

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #7 poslato: 00:23:02, 05.Feb.2009. »
hmm nije presudan ali jeste bitan.

jer pre cete prici nekoj lepoj osobi, nego nekoj ruznoj..to vazi za obe stane..
to nam je jednostavno u prirodi :)

kod mene: ja gledam momke i posmatram na osnovu izgleda kakvi su u dusi (o da ja sam veliki filozof i psiholog xD) naravno tako se ne moze odrediti 100% istina o toj osobi..
ali mene prvi utisak jaaaaako retko prevari. Ali u svakom slucaju pre bih imala decka koji je streber s otprilike onom tipicnom odecom i koji je ok lik, nego sa nekom budalom i probisvetom sa ''sexy'' telom ...jer odeca se da promeniti..a kada je neko glup tu nema pomoci xD

tako da u sustini nije mi previse bitan izgled :)
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže mikijev-zabavnik

• **
  • 249
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 15:06:05, 08.Feb.2009. »
Доста ми је битан физички изглед али су ми битне и особине.

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 15:37:58, 31.Maj.2009. »
Bitan mi je. Koliko god da sebe ubedjujem da od lepote nemam nista...na kraju ipak shvatim da ne mogu da budem sa nekim ko mi nije privlacan.
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000