Koliko vas opterecuje vas fizicki izgled?

• Odgovora: 17
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Baby*

• **
  • 380
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Koliko vas opterecuje vas fizicki izgled?
« Odgovor #10 poslato: 21:59:00, 21.Apr.2009. »
Ne opterećuje me mnogo.
Sebi sam dobra ovakva kakva jesam.

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 03:45:16, 24.Jul.2009. »
recimo da sam svesna da nisam supermodel ali uopste nemam nameru da se opterecujem zbog toga. nema te stvari koju ne bih nosila iako nemam ni savrsene noge ni grudi ni lice ;)

osecam se ok u svom telu, redovno treniram i trudim se da se zdravo hranim...mozda jedino previse paznje poklanjam garderobi, ali ne zato sto se opterecujem sta ce drugi reci vec zato sto neizrecivo uzivam smisljajuci odevne kombinacije, prekrajajuci stvari i praveci detalje i nakit...

tako da eto, uopste nisam iskompleksirana kada je rec samo o mom fizickom telu ali recimo da volim da se dobro obucem i budem primecena(a to je vise stvar intelekta nego cisto fizickog izgleda, slozicete se ;))

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #12 poslato: 23:03:51, 24.Jul.2009. »
Pa,mogla bi jos neki kilogram da skinem ali sam ok i ovako,bar meni :-[ Mnogo sam opterećena možda negom lica,kose,tela,tome poklanjam veliku pažnju.Naročito mi je bitno da je kosa  i nokti uvek budu sređeni.I pored nedostataka mnogo se sada osećam bolje u svojoj koži,nego kad sam bila mlađa,i objektivno mršavija,ali sam stalno imala neke zamerke na svoj izgled.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #13 poslato: 16:19:30, 06.Avg.2009. »
Ne opterecujem se mnogo,mada ima tu uvijek ponesto na cemu bi se trebalo poraditi. Idem na fitness oko 2 god,bez prestanka i to daje rezultate....jos malo da zategnem butine i podguzove i bicu vrlo zadovoljna! Trudim se da dovoljno spavam jer cim se prespavam ili malo spavam to mi se reflektuje na facu....a i na raspolozenje...

Ono sto me malo nervira i opterecuje pomalo jeste to sto su mi se smrsajuci smanjile grudi-mozda su i vjezbe tome doprinijele...Sada nosim velicinu B i eto male su sto cu, ali se tjesim da im je makar oblik ok i da ne vise.....cini mi se da se samo tjesim!
A bogami razmisljam i o augmentaciji samo jos parice hvale...

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #14 poslato: 22:25:24, 02.Sep.2009. »

Ono sto me malo nervira i opterecuje pomalo jeste to sto su mi se smrsajuci smanjile grudi-mozda su i vjezbe tome doprinijele...Sada nosim velicinu B i eto male su sto cu, ali se tjesim da im je makar oblik ok i da ne vise.....cini mi se da se samo tjesim!
A bogami razmisljam i o augmentaciji samo jos parice hvale...
To ti je zato sto su grudi masno tkivo,pa kako mrsas mrsas i tu :D sto je  i normalno da bi bio proporcionalan, jer zamisli ti minijaturna, a ogromne grudi..mislim da to moze biti privlacno jedino idiotima:) tako ako ti je skladna figura nemoj bezveze da se opterecujes..a B nije malo..malo je A..uvijek ima gore :D
Eto jos samo sebe da uvjerim u ovo sto ti rekoh i sve ce biti super (party)
Natalna Karta

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #15 poslato: 23:03:19, 02.Sep.2009. »
Ne mogu bas da kazem da sam opterecena... Ali volim kada i sama mogu da primetim da sam smrsala ili zategla neki deo tela.. Tada sam zadovoljna samom sobom i nekako sam poletnija u svemu sto radim..  S druge strane kada se opustim, totalno sam mrzovoljna i sve mi je tesko da radim..
Mada nisam u fazonu da ne smem bez pudera i maskare da odem do radnje u komsiluku (a ima i takvih).. Da ne pricam o oblacenju.
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #16 poslato: 01:47:33, 04.Sep.2009. »
Ni malo,možda zato i dobro izgledam :) Važno je biti uredan i čist,i imati nešto u glavi.To mi je bitno kod ljudi.Lepota je prolazna,a glupost je večna

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 15:01:43, 14.Sep.2009. »
ne opterecuje me ni malo... :D

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000