Svidja vam se kolega/drug...!!?

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Svidja vam se kolega/drug...!!?
« poslato: 11:11:51, 24.Jan.2009. »
Desila vam se situacija da vam se svidja kolega/drug u ustanovi kojoj radite, studirate ili idete u skolu. Kako mu staviti do znanja sta osecate a da ne pokvarite kolegijalne/drugarske odnose, ne budete izigrani ili ismejani?

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
Odg: Svidja vam se kolega/drug...!!?
« Odgovor #1 poslato: 16:51:16, 31.Jan.2009. »
Nikad mi se to nije desilo, ali npr. sa sadasnjim deckom sam prvo bila super drugarica! Extra smo se kontali i skoro sve pricali jedno drugom... I onda smo se smuvali i ja sam se prvih mesec dana bas, baas plasila toga. Da ne izgubimo i unistimo to divno prijateljstvo! Da cemo pogresiti... Ali me je onda on ohrabrio i hvala Bogu da jeste, jer nam je sada super! Sa njim sam pocela da volim, kako nisam znala da se moze voleti! I bukvalno sve mogu da mu kazem, kao i on meni... Tako da u mom slucaju nije naruseno nista. :)
A to zavisi od osobe, do osobe i odnosa kakav su ranije imali. Mislim da ne postoji neki specijalan recept za to...
~Sunshine~

*

Van mreže *Zoe*

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 14:50:29, 16.Jan.2010. »
Desilo mi se, i presrecna sam sto se desilo!  :) Vec 2 godine smo zajedno i mnogo mi je lepo. Bio mi je najbolji drug, i mislim da je super sto je tako ispalo jer smo se dobro upoznali i odlicno se slazemo. Naravno, postojao je rizik da se unisti prijateljstvo, pa da ako nesto krene naopako onda propade sve... ali ovo je bilo vredno rizika  :srce:

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #3 poslato: 13:42:21, 16.Mar.2010. »
Drug nikada, a od kolega(trenutno sa faxa) bezim ko djavo od krsta  ;D, ne daj boze da mi se neko od njih svidi...

*

Van mreže flame

• 651
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 13:49:22, 16.Mar.2010. »
Desila vam se situacija da vam se svidja kolega/drug u ustanovi kojoj radite, studirate ili idete u skolu. Kako mu staviti do znanja sta osecate a da ne pokvarite kolegijalne/drugarske odnose, ne budete izigrani ili ismejani?

Desilo mi se s kolegom s posla, ali je bilo obostrano i on je meni prvi dao do znanja, tj. pozvao me na pice, a sve ostalo je ''povijest'' sto bi se reklo.  ;D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #5 poslato: 14:29:25, 13.Apr.2010. »
Hehe.. Desilo mi se.. (sad ce se jedna osoba na forumu slatko nasmejati) ali sve je ostalo na tome.. Pojavio se neki drugi, neko bolji i to je to ;)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže KattyAnkoku

• *
  • 9
  • 0
  • F*** love,give me fire!
« Odgovor #6 poslato: 16:29:14, 22.Apr.2010. »
Zhelim da budem sa jednim dechkom,najbolji mi je prijatelj... ali on ne zna shta hotje! nerviram se svaki dan,jer ga uzhasno jako volim,a on nikako da se odluchi da li hotje da bude sa mnom ili netje. Izjavio je da me voli,ali da ne zheli da unishti nash savrshen prijateljski odnos vezom(drugarica ga ja jurila da mi prizna...).I to me iritira. Hotjesh ili netjesh,nema izmedju. Dodje mu tako neki dan pa me poljubi,ili me bash ljubi i stalno smo zajedno,grlimo se,zezamo se... Ali ne razumem shta vishe izvodi -.- chak je izjavio za jednu kutju: ovo je nasha budutja kutja i zagrlio me. I sanjao je da smo se venchali i stalno mi shalje poruke i sve to,ali ja nemam hrabrosti da mu otvoreno kazhem da zhelim da budemo u vezi.Ja sam kukavica,a on je josh vetja! A vetj jako dugo sam zaljubljena u njega... ://
I povredjuje me to shto se stalno pravi da se nishta nije desilo posle dana kada pokazuje nezhnost i osetjanja -.- odmah se vratja na staro i nishta se ne deshava :((((( HELP!
If You Show Me Heaven,I Will Meet You There...

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #7 poslato: 11:45:25, 22.Avg.2010. »
Zhelim da budem sa jednim dechkom,najbolji mi je prijatelj... ali on ne zna shta hotje! nerviram se svaki dan,jer ga uzhasno jako volim,a on nikako da se odluchi da li hotje da bude sa mnom ili netje. Izjavio je da me voli,ali da ne zheli da unishti nash savrshen prijateljski odnos vezom(drugarica ga ja jurila da mi prizna...).I to me iritira. Hotjesh ili netjesh,nema izmedju. Dodje mu tako neki dan pa me poljubi,ili me bash ljubi i stalno smo zajedno,grlimo se,zezamo se... Ali ne razumem shta vishe izvodi -.- chak je izjavio za jednu kutju: ovo je nasha budutja kutja i zagrlio me. I sanjao je da smo se venchali i stalno mi shalje poruke i sve to,ali ja nemam hrabrosti da mu otvoreno kazhem da zhelim da budemo u vezi.Ja sam kukavica,a on je josh vetja! A vetj jako dugo sam zaljubljena u njega... ://
I povredjuje me to shto se stalno pravi da se nishta nije desilo posle dana kada pokazuje nezhnost i osetjanja -.- odmah se vratja na staro i nishta se ne deshava :((((( HELP!

proživljavam to i ja :).....i baš zato ti dajem ovaj savjet-zaglavila si već,reci nešto jer kako se meni čini,on okolo naokolo,a ništa u sredinu-budi  ti ta koja će nešt reči....
naravno ako se već nešto nije reklo,jer je prošlo 4 mjeseca od tvog posta :D
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #8 poslato: 12:58:56, 22.Avg.2010. »
Meni se nije desilo, ali se to desavalo mojim kolegama sa mnom. :( Neugodna situacija...
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #9 poslato: 14:01:37, 22.Avg.2010. »
Meni se nije desilo, ali se to desavalo mojim kolegama sa mnom. :( Neugodna situacija...

je,istina,pogotovo kad su jednostrani osjećaji,a ne obostrani...
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000