ne svidja mi se ovo.....

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
ne svidja mi se ovo.....
« poslato: 21:12:21, 04.Maj.2009. »
 :( mrzim vezu svog treceg i osmog polja.evo mog tumacenja onako amaterski-vladar prvog-venera ode u osmo a uran iz treceg sa njom u opoziciji(pa jos i sa mesecom koji je vladar desetog polja) ovo lici na opasnost u saobracaju
negde procitah da kad vladar prvog ode u osmo polje osobi ce kad tad zivot biti ugrozen
ali se sve nadam da mi jupiter dodje kao sreca u nesreci jer je u trigonu sa mesecom i venerom
hvala bogu do sad nikakvih problema a nadam se da ih nece ni biti

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
Odg: ne svidja mi se ovo.....
« Odgovor #1 poslato: 22:38:39, 04.Maj.2009. »
Naučila sam da kad gledam sebi u kartu i naidjem na stvari koje mi se i ne dopadaju previše kažem sebi "ok,ako će mi ovo proraditi negdje u šezdesetoj,ja sam zadovoljna"Želim ti reći da ne treba da brineš previše,astrologija je jako kompleksna i ovaj aspekt se može odraziti kroz simboliku 8 polja u smislu rukovanja tudjim novcem,nasljedstvom... Imaš ti i Sunce triangul Saturn, a sa ovim sijedim čičicom sve se čeka jako dugo. Meni je Saturn vladar sunčevog znaka u Biku i u 8.polju u kvadratu sa Merkurom koji je vladar Ascendenta.Kad sam tek počela da učim o astrologiji mislila sam da ću završiti na vješalima ili se ugušiti, a danas mislim da je to jedan od boljih aspekata u mojoj natalnoj karti i nemam  problema sa ovim aspektom,a ja još imam i Uran (I) triangul Sunce u (IV) a sa Uranom se nikad ne zna,ali to mi daje neko moje "pozitivno ludilo"

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #2 poslato: 22:55:42, 04.Maj.2009. »
slazem se capri sa tobom, ja ovo kroz salu gledam, uvek se moze izvuci iz nje nesto dobro, a ipak je nisam ni strucnjak za nju, jako je sve to slozeno i treba se svasta nesto povezati u celinu da bi se izvukla neka korist iz svega toga

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 00:48:34, 08.Maj.2009. »

Treba analizirati i uporedjivati ali ne treba sebe opterecivati bespotrebno.

Uran iz V kuce u trecoj ukazuje da volis putovanja, kreativno izrazavanje, jezike, voznju autom ali i brzu voznju...  On je u opoziciji sa Mesecom vladarem MC-a. Vec smo spomenuli da nema potrebe da pravis egzibicije na putovanju i dok vozis nego lagano, smireno.

Vladar AC u VIII kuci kaze da ne trebas sebe da izlazes riziku ali sa ovim polozajem ti mnogo mozes pomoci lecenju drugih ljudi...

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 20:09:10, 22.Okt.2009. »
Mislim da je najbolje da gledas ono najlepse sto vidis u karti.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000