A ja luda pa mislim na njega

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
A ja luda pa mislim na njega
« poslato: 00:03:26, 03.Mar.2010. »
2.3.2010 .split
20.25

pokušala san ga zvaboravit ,ali opet eto mislim na njega..pitam se ima li ona ikakva osjećanja prema meni  (*o*)

ja sam ve(12 .polju) i mjesec u njegovu 6.polju
on sunce (11.polju) i mars

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: A ja luda pa mislim na njega
« Odgovor #1 poslato: 11:15:22, 03.Mar.2010. »
Da vidimo :

• ti si Venera na 24° Riba u VI polju i Mesec na 11° Vage samo što je završio O° sa Asc'
• on je retro Mars na 00° Lava u X polju i Sunce na 12° Riba na kraju V polja

○ kao što smo rekli, da bi videli šta neko oseća prema nekome, gledamo dostojanstva planeta koje predstavljaju tu osobu :

kao vladar VII polja predstavlja znači njegov racionalni deo ličnosti ~ po tabeli dostojanstava vidimo da Mars nema povezivanja ni sa Venerom, ni sa Mesecom. To nam "govori" da na racionalnom nivou on ne "misli" na tebe.
s druge strane, Sunce predstavlja njegove emocije i sex.naklonost ~ ovde pak je drugačija situacija, Sunce egzaltira Veneru, ali nema povezivanja sa Mesecom. To nam "govori" da njegovo srce, a i gaće i dalje te se vrlo rado sete, iako te emocije nisu baš identične emocijama koje ti imaš prema njemu (više su sexualnog tipa privlačenja)

• s obzirom da Venera uskoro menja znak i prelazi u znak Ovna, gde će biti pod vladavinom Marsa i egzaltiraće Sunce, tebi tek predstoji period velike zaljubljenosti u njega, koja će se najverovatnije aktivirati time što Venera ima prvi apl. aspekt upravo sa Marsom kad promeni znak, pa je moguće da će do nekakvog kontakta doći medju vama u narednom periodu...
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 21:32:39, 03.Mar.2010. »
ok.hvala :)

tako nekako izgleda da ga privlačim ,ali baš kao i mene
znači kao uskoro bi trebalo doć do nekakvog značajnijeg kontakta

venera 7.3 ulazi u ovna .pa kad bi trebalo doć do nekog tog susreta značajnog :)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 08:40:12, 04.Mar.2010. »
Vremenski bi trebalo da bude -/+ 2 nedelje, iako je teško odrediti vreme zbog same Venere koje tek treba da promeni znak.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #4 poslato: 13:28:53, 16.Mar.2010. »
i sad kao bilo je nekakvog kontakta,ali sve je to nedorečeno
On kao da je tako neodlučan ,a ja pomalo izluđujem ..i ne znan više što

13.09h
.15.03.2010 .split

odustati od njega, dati mu poticaj šansu?
ja mjesec i venera
on sunce i saturn koji je pod vladavinom venere (to je valjda dobro)
u 3.polju retro valjda je azto neodlučan ..hmm

:/

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #5 poslato: 15:17:35, 16.Mar.2010. »
Da vidimo :

• ti si Mesec na 20° Riba i Venera na 09° Ovna
• on je retro Saturn na 01° Vage i Sunce 24° Riba

• da bi videli da li će biti drugih kontakata ~ gledamo da li postoje aplikacije izmedju ove 4 planete : Mesec ima prvu aplikaciju sa Suncem i to O° a preko antiscije ima i O° sa Saturnom, Venera nema skorijih aplikacija (maltene dok ne promeni znak i predje u znak Bika) Saturn ima 180° sa Merkurom, pa 180° sa Suncem (kad i Merkur i Sunce predju u znak Ovna) dok samo Sunce ima apl.O° sa Mesecom i posle menja znak i prva mu je apl. sa tim Saturnom. Dodatno, uskoro i Saturn menja znak i vraća se u znak Device (do tad je bio pod vladavinom Venere, a posle će da bude povezan sa njom preko pada ~ drastična promena u emocijama ~ od uslovno rečeno lepe naklonosti, ka potpunom ignorisanju i izbegavanju)

• ovo nam sve govori da će do još jednog kontakta doći ali da će i dalje situacija biti nedefinisana ~ jer s jedne strane se spaja tvoj racio sa njegovim emocijama ~ opet ćete biti na različitim "talasnim dužinama", a kasnije će doći do velike promene, kako u tebi, tako i u njemu, ti ćeš stati na svoje noge i polako početi da ga vidiš potpuno drugačije nego sada ~ prave emocije će najverovatnije nestati a zameniće ih ono "eh kako je lepo bilo dok sam bila zaljubljena u njega" = nešto i slično ovom naslovu tvog horarca "a ja luda pa mislim na njega" (Mesec posle O° sa Suncem ima O° sa Merkurom i menja znak i ulazi u znak Ovna koji je sa Saturnom povezan preko pada, a sa Suncem preko egzaltacije) dok s druge strane će kod njega isto tako da dodje do promene u emocijama pa i stavu prema tebi, ali u negativu, pa je moguće zahladjenje i na kraju i prekid kontakta (Saturn prelazi u Devicu i preko pada će biti povezan sa Venerom, dok će Sunce da predje u znak Ovna i preko izgona će biti vezan za Veneru)  
:(

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #6 poslato: 18:54:38, 18.Mar.2010. »
koma :(

teško je to povjerovat .sad dok mi još stalo ,ah
al šta ću :/

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000