Anketa

Kakva si ti?

Depresivna i frustrirana
(10.5%)
Preterano pedantna
(10.5%)
Cenim umerenost
(68.4%)
Imam problem sa identitetom
(10.5%)

Kakva si ti

• Odgovora: 21
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Kakva si ti
« poslato: 19:32:06, 15.Feb.2010. »
Nesigurne se šminkaju puno, odgovorne uredno

Pazi kako se šminkaš - boje i količina šminke koju koristiš mnogo govori o tebi.

1.Žene koje pate od manjka samopouzdanja često se šminkaju veoma upadljivo. Reč je o depresivnim, frustriranim damama koje se kriju iza maskare, karmina, rumenila...
2.Preterano pedantne žene pred ogledalom provode sate. Njihova šminka ne mora biti jaka i upadljiva, ali je savršena, kao da je reč o delu profesionalnog šminkera.Kod takvih žena maskara nikada nije razmazana, senka ne prelazi ivice oka, ajlajner izvučen kao lenjirom... Ako želite preciznu i odgovornu osobu kraj sebe, birajte onu koja je tako i našminkana
3.One koje se tek malo šminkaju cene umerenost, veoma su inteligentne, a dodetiravnje shavataju kao svoju prednost nad muškarcima. Šminku ne koriste zbog odsustva samopouzdanja, već suprotno - kako bi istakle svoje adute kojih su itekako svesne.
4.Devojke koje se nikada ne šminkaju imaju problem sa identitetom. Koreni verovatno leže u detinjstvu i u prvoj spoznaji svog pola. One ne žele da budu ženstvene, ili insistiraju na tome da budu ravnopravne sa muškarcima u svim segmentima života.

izvor

U koju kategoriju bi sebe svrstale?  ;DŠta mislite da li je ovo tačno, ili imate drugačije mišljenje?
« Najnovija izmena:: 19:57:11, 15.Feb.2010. elenica »

*

Van mreže anastasija

• **
  • 206
  • 0
Odg: Kakva si ti
« Odgovor #1 poslato: 20:50:44, 15.Feb.2010. »
Definitivno 2. kategorija.Mada ne mogu reci da sam bas satima pred ogledalom. :)

*

Van mreže flame

• 651
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 11:42:00, 16.Feb.2010. »
Rekla bih 3. kategorija: puder ne stavljam, stavim crtu na donji kapak (sivu), maskaru na trepavice i malo sjajila na usne. I to je to!  :)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #3 poslato: 11:50:42, 16.Feb.2010. »
Bice da je 3...
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 22:24:50, 16.Feb.2010. »
Jesam uredna,diskretno našminkana, ali sate ne provodim pred ogledalom.Čak mi se desi da ceo dan ne izvadim ogledalce da  pogledam šminku(gledam da bude kvalitetna pa ni ne razmišljam da li se razmazala).A ne mislim ni da sam ružna bez šminke i nemam problem ni da sam nenašminkana ali na poslu ipak mislim da je deo kulture i poštovanja doterati se i našminkati malo.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #5 poslato: 21:49:35, 17.Feb.2010. »
Izgleda sam jedino ja nešto izmedju 3 i 4  :P
bolje bi mi bilo da počnem da se šminkam  :D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 11:30:47, 18.Feb.2010. »
Citat
3.One koje se tek malo šminkaju cene umerenost, veoma su inteligentne, a dodetiravnje shavataju kao svoju prednost nad muškarcima. Šminku ne koriste zbog odsustva samopouzdanja, već suprotno - kako bi istakle svoje adute kojih su itekako svesne.
Moglo bi se reci da ovo lici na mene, uz dodatke iz druge kombinacije. Uredna sam ali ne provodim sate pred ogledalom.
Dakle, kombinacija 2 i 3  ;)

*

Van mreže Dorinda

• **
  • 430
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 19:16:17, 06.Mar.2010. »
Broj 3 mi nekako najviše pristaje  ;D

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #8 poslato: 00:49:01, 07.Mar.2010. »
Ovo je napisao neki iskompleksirani muskarac zenomrzac def.
Ja sam OVO :D
1.Žene koje pate od manjka samopouzdanja često se šminkaju veoma upadljivo. Reč je o depresivnim, frustriranim damama koje se kriju iza maskare, karmina, rumenila...

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 18:41:55, 01.Apr.2010. »
Malo se sminkam, sto znaci da sam pod 3.  Nisam znala za ove osobine, mada mislim da to i nije bas sve tacno.  :)  To je neko radio psiholosko istrazivanje, pa tako, na osnovu nekih svojih zapazanja, napravio ovu listu.  :)

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000