Da li sam ga zauvek izgubila?

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Da li sam ga zauvek izgubila?
« poslato: 05:12:49, 25.Jan.2010. »
25.Januar 2010
Beograd
5:05am

Poslednji nas razgovor, ja drzim sve pod kontrolom ..i cinilo mi se da sam na svom. Opet tu i tamo pominjanje da ima devojku, ali i standardno uvek je opusten kad smo sami..a malo pre nego sto sam i dosla da mu pomognem oko necega dok sam bila na vezi je primio poziv (pretpostavljam od devojke) i rekao je da ga pozove malo kasnije. Nije me pozurivao jer ipak njemu je trebala usluga..nego evo sta se desilo juce: Moja mama ne gleda tako redovno tv.ali je prilikom gledanja nekih emisija naisla i na neku gde je i on, pa ga onako usput u komsijskom ragovoru nahvalila, a on ko pravi Lav voli kad su ljudi odusevljeni njime..moja mama je bila iskrena, ali nema pojma nista o onome sto je bilo..pa me bas zbog toga sad prati osecaj, da to sto je uradila iako kazem je iskreno odusevljena svime oko njega (a ja ne bih ni dozvolila da bude drugacije,da uticem na njeno misljenje, bez obzira sto me je i u nekoliko navrata povredio..pa se pokajao)..da je to samo doprinelo zatvaranju zauvek.  :( Jos kad mi je ispricala, momentalno sam prestala da pevushim..
Situacija je toliko osetljiva, mislim na nas odnos da samo 1 stvar moze da je totalno pokvari ili da nastavi da se razvija. Sigurna sam da moja mama zna nesto, da bi se drugacije ponasala, i s jedne strane mi je drago sto se ponasa prirodno..da on to vidi, a s druge..to jasno moze da dovede do nesporazuma.
I cemu onda sav moj trud..
:( :( :(
Sve je rezultiralo da se celo popodne malo vise udaljim, pa jos sam da ne bih razocarala dete iz komsiluka provela u malo vecem drustvu koje mi uopste ne prija,i koje slabo poznajem uopste.. da bi imala sa kim da igra u paru. Ja sam ljudima ionako malo cudna, a sad sam bila jos vise..  :( a kako i ne bih, kad ne mogu da skrenem misli, al dobro bar smo domaci uradile..slow motion..ali jesam!
Ono sto kochi sve jeste i to sto zbog toga sto najmanje imam kontakta imam s njim, vise i sa njegovim ocem, majkom, sestrom..i on obrnuto..moram da do daljnjeg trpim da je sve u redu..i s druge strane je tako. A ono sto kad se desi da ima prilike neko se obavezno pojavi i ne ostavlja prostor ..
« Najnovija izmena:: 05:29:39, 25.Jan.2010. Feniks »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Da li sam ga zauvek izgubila?
« Odgovor #1 poslato: 15:01:01, 25.Jan.2010. »
Da vidimo :
♥ ti si Mesec na 26° Bika u V polju
♥ on je retro Saturn na 04° Vage

♥ Mesec je u praznom hodu, a prva mu je aplikacija tek kad udje u znak svog peregrina (tamo gde je najslabiji) i to sa Jupiterom
♥ s druge strane, Saturn ima prvu aplikaciju sa Mesecom, tek posle njegovog menjanja znaka
♥ samim tim, ovde vidimo da do kontakta može da dodje, ali će vas u tome prekinuti Jupiter koji je ovde vladar III i XII polja ~ rodbina i svi ostali) pa ćeš opet biti na početku što se tiče vašeg odnosa... ali, realno ~ odgovor je : nisi ga izgubila, samo jednostavno i dalje neće biti prilike da budete zajedno (onako kako ti to želiš)  :-\
« Najnovija izmena:: 15:10:07, 25.Jan.2010. Šmišonja »
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000