Ko te sisa

• Odgovora: 27
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Ko te sisa
« poslato: 15:52:55, 24.Jan.2010. »
Da li imate muskog ili zenskog frizera? Sta je to sto vas raduje kod vaseg frizera (frizerke)?

Da ne bismo reklamirali firzerske salone izbegavajte njihove nazive,adrese i slicno!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
Odg: Ko te sisa
« Odgovor #1 poslato: 20:13:15, 24.Jan.2010. »
Zenskog frizera ali je zavrsila skolu za muskog frizera + neke silne kurseve  :P
Kod nje se vec 3 godine. Poznaje moju kosu i tacno zna sta zelim da odradi. Uziva moje potpuno poverenje i ukoliko nije u gradu, a meni je hitno potrebno sisanje/feniranje bas me uhvati panika pri pomisli na drugog frizera  ;D .

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 20:16:00, 24.Jan.2010. »
Imam i muskog i zenskog frizera. Kad sam kod kuce, idem kod svoje frizerke koja me sisa dugi niz godina. Dobar je frizer i sto je najvaznije kod nje nema puno price, okopljanja zena/djevojaka, ogovaranja ....

U gradu gdje studiram, idem kod muskog frizera. Kod njega je sve fancy, ali ima jako puno klijenata i pored zakazivanja ceka se dosta, pa izgleda kao da smo svi 'na traku'....Kod njega me nervira sto ima dosta ucenika/ca koji ti 'vise nad glavom'....Dr. je sve ok.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #3 poslato: 20:26:51, 24.Jan.2010. »
Citat
Kod njega me nervira sto ima dosta ucenika/ca koji ti 'vise nad glavom'.
Podsetila si me da dodam da je to jos jedna prednost kod moje frizerke - sto me uvek ona sisa. Ne dozvoljavam da ucenice vezbaju na meni i da mi rade o glavi!  ;D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #4 poslato: 20:36:31, 24.Jan.2010. »
Nisam imala prilike da me muskarac sisa i ne bi mi bio problem.. Sada me sisa devojka koja je spremna da me saslusa i odradi ono sto hocu, jer volim da eksperimentisem sa kosom.. Ah da i nije jedna od onih koja nece da sisa cak i ako joj kazem da skrati mnoooogo..
A inace su me sisale i drugarice i mama i kuma... Nemam taj problem. Ako zeznu, odem kod frizera da to popravi, a kosa brzo poraste (ionako ne volim dugacku kosu)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 00:55:56, 25.Jan.2010. »
Imam frizerku i stvarno ne mogu da se pozalim na nju.Zena je maksimalno strpljiva i sto je najvaznije zna dobro svoj posao  (e*e)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 23:02:30, 25.Jan.2010. »
Nemam ni ja problem sa tim da li me sisa muskarac ili zena ali za razliku od Crvene ne volim da experimentisem sakosom!

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #7 poslato: 00:35:57, 26.Jan.2010. »
hehe.. Frizerka mi se umalo nije razbolela, kad sam u srednjoj skoli otisla i rekla da mi kosu duzine do pola ledja osisa na mnogo kratak kosi paz  :D :D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #8 poslato: 19:02:17, 26.Jan.2010. »
hehe.. Frizerka mi se umalo nije razbolela, kad sam u srednjoj skoli otisla i rekla da mi kosu duzine do pola ledja osisa na mnogo kratak kosi paz  :D

Jadna kosica  :( a jadna i frizerka  ;)
 (offtopic) (offtopic)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #9 poslato: 22:21:47, 26.Jan.2010. »
Da dopunim, da ne bude off, zato biram frizere, po tome da im nije problem da seku kosu, nego da rade tacno to sto ja zelim.. Kao sto vec rekoh, pol nije bitan..

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000